nov 30, 2021 23:59:59

Black November - Priserne er gået helt i sort 

SE ALLE DE NYE HAVEMØBLER TIL SKARPE PRISER

0 Varer i Kurven
Fortsæt med at handle

Mangler du en smart løsning til at opbevare dit service, sølvtøj eller dine fine duge i? Med en flot og moderne skænk får du et skønt møbel til opbevaring af dine ejendele, som du ikke benytter så ofte i dagligdagen. Måske har du din mormors smukke, gamle spisestel stående eller andre pyntegenstande, som du ønsker at beskytte bag lukkede skabslåger. Hos My Home Møbler finder du et flot udvalg af skænke i populære designs og forskellige stilarter. Tag en rundtur her på hjemmesiden, og køb stilfuld opbevaring med en smuk skænk fra My Home Møbler.

Vi fandt desværre ikke det du søgte. Prøv venligst igen - via søgefunktionen eller menuen.

Sorter vare efter:

En skænk kan bruges til mange formål

Mangler du et møbel til ekstra opbevaring i dit hjem? Måske har du specielle tallerkener, fade eller vinglas, som du vil vise frem for dine gæster? Så vil vi klart anbefale dig at se på vores brede udvalg af skænke. Med en ny skænk fra My Home Møbler får du ikke bare en praktisk løsning til opbevaring. Du får også et møbel, der vil passe smukt ind i alle rum og hjem – og så endda til en god pris.

 

Men hvorfor er netop en skænk være værd at overveje for dig? En af de fordele ved en skænk er, at den ikke optager særlig meget plads i rummet. Er din spisestue eller almindelige stue en anelse lille, så kan et større vitrineskab eller en stor kommode til opbevaring hurtigt komme til at virke dominerende i rummet. Her er en klassisk skænk bedre. For en skænk giver dig stadig mulighed for at hænge flotte malerier og plakater op på væggen, samtidig med at du kan placere pyntegenstande ovenpå skænken. 

 

Hos My Home Møbler kan du vælge mellem mange typer af skænke. Vi har både en høj skænk med to låger eller to skuffer. Vi har en stor skænk med to hylder og ekstra opbevaringsplads. Søger du et mindre møbel, så sælger vi også en lille skænk med skuffer i et elegant design. Mulighederne er altså mange, og med skænke fra My Home Møbler  kan du få:

 

     Praktisk opbevaring af service

     Både moderne og tidløse designs

     Plads til at stille flot dekoration

     En billig skænk i høj kvalitet

 

Leder du efter andre moderne løsninger til opbevaring af dit service? Vi har også vitrineskabe, som giver dig en hel del opbevaringsplads. Du kan også vælge at kombinere din skænk med et væghængt vitrine. Med en væghængt skænk kan du nemlig holde dine fine glas og tallerkener væk fra nysgerrige børnehænder.

 

Selvom vi har billige skænke og andre møbler til en lav pris, så betyder det ikke, at du får et dårligt møbel af lav kvalitet. Det betyder udelukkende, at du får meget for pengene. Og hvem ønsker ikke at gøre en god handel? Hos My Home Møbler sørger vi for, at alle vores møbler er i høj kvalitet. Det gør vi ved at holde vores interne omkostninger lave. På den måde kan du blandt andet købe din nye skænk til en helt unik og fordelagtig pris.

Hvilken skænk bør du vælge?

Er du i tvivl om, hvilken skænk du skal vælge? Først og fremmest skal du selvfølgelig finde en skænk, der passer til din stil og dine behov. Dit valg af skænk bør derfor være en kombination af funktionalitet og æstetik. Den skal både kunne have plads til dit service og samtidig være en flot tilføjelse til rummet. Du kan derfor med fordel stille dig selv følgende spørgsmål:

 

Hvilken stilart kan jeg lide?

En rustik skænk? En hvid skænk, der kan bruges som tv-bord? Eller en sort skænk med et moderne udtryk? Mulighederne er mange, og når du skal vælge den rette skænk for dig, handler det først og fremmest om at finde ud af, hvilken stilart, du kan lide. Du kan overveje om du er til en skænk i klassisk mere træ-look eller om du mere kan lide elegante og moderne farver i blandt andet sort eller hvid.

 

Din skænk bør passe naturligt ind med resten af rummets indretning. Du kan også vælge en smart mellemvej med en skænk i træ med hvid højglans-låger. På den måde får du en flot kombination af moderne og tidløst design. Vi opdaterer løbende vores sortiment, så du kan få nye møbler, der altid følger med tidens tendenser.

 

Hvilket materiale er mest dig?

Vi har som nævnt flere skænke i træ. Her kan du blandt andet finde billige skænke i oliebehandlet træ eller med en malede overflader. Vi har også skænke i fineret eller i lyst bøgetræ. Dit valg kan blandt andet afhænge af hvor meget og hvordan, du benytter din skænk. Nogle overflader kan blandt andet være lettere at vedligeholde end andre. Du kan læse vores guide til vedligeholdelse af træmøbler her.

 

Hvor meget skabsplads har du brug for?

Det er naturligvis vigtigt, at du har plads nok i skabet til dit service og andre ejendele. Vi har derfor også både skænke med to og tre store låger. Du kan desuden finde skænke med mindre skuffer, hvor du for eksempel kan opbevare sølvtøj og servietter. De større skuffer kan du også bruge til dine fineste glas og tallerkener. Husk altid at kigge efter skænkes mål. På den måde er du sikker på, at du har plads til møblet derhjemme.

 

Er du stadig i tvivl?

Føler du dig bedre klædt på til at finde den rette skænk for dig? hvis ikke, er du selvfølgelig velkommen til at tage et smut forbi en af vores mange My Home Møbler-butikker. Her kan du også se vores udvalg af billige skænke og få en god fornemmelse af møblerne. Vi står altid klar med et smil og et godt råd, når det gælder dit valg af en ny skænk.

Opdag billige skænke online

Er du på udkig efter at gøre et godt kup på en ny skænk? Hos My Home Møbler er vi ikke blege for at give dig fordelagtige tilbud på møbler. Du kan løbende holde øje med aktuelle tilbud i vores tilbudsavis. På den måde har du en god chance for at finde billige skænke og andre kvalitetsmøbler til indretningen af dit hjem.

 

Køber du din skænk online, skal du ikke vente særligt længe på at få dine møbler leveret. Hvis vi har varen på lager, så kan du nemlig inden for ganske kort forvente at få glæde af din nye skænk. Op til 80 procent af vores sortiment, kan du nemlig få leveret inden for blot én uge. Vi leverer både direkte til din adresse, men du kan også komme forbi din nærmeste My Home Møbler-butik og afhente din nye skænk der.

 

Her på siden kan du under hvert enkelte produkt se netop, hvor lang leveringstid du kan forvente. Vi tilbyder flere forskellige leveringsmuligheder til din adresse. Har du brug for en ekstra hånd eller to til at få dit møbel ind ad døren og ind i din stue? Den klarer vi naturligvis også for dig. Se vores leveringsbetingelser her.

 

Mangler du stadig svar på dine spørgsmål, eller har du måske brug for yderligere vejledning? Tøv ikke med at kontakte vores kundeservice. Vi sidder klar både på telefonen og via mail. Find nemt vores kontaktinformation her. Hos My Home Møbler kan du altid regne med venlig service og gode priser på moderne kvalitetsmøbler. Vi ser frem til at hjælpe dig.

 

 

Måske synes du om