nov 30, 2021 23:59:59

Black November - Priserne er gået helt i sort 

SE ALLE DE NYE HAVEMØBLER TIL SKARPE PRISER

0 Varer i Kurven
Fortsæt med at handle

En nakkestøtte til sofaen er ren selvforkælelse, komfort og velvære. Hvad enten du sidder og strikker, læser, ser film eller blot nyder en kop te eller kaffe. Med en nakkestøtte til sofaen kan du nemlig læne hovedet tilbage og få den rette støtte til nakke og hoved. For dig betyder det den ultimative komfortoplevelse, hver gang du sidder i din sofa. Så smæk blot benene op på en behagelig puf, og læn dig tilbage uden at få ondt. Se hele udvalget af nakkestøtter til sofaer hos My Home Møbler.

Vi fandt desværre ikke det du søgte. Prøv venligst igen - via søgefunktionen eller menuen.

Sorter vare efter:

Den ultimative komfortoplevelse med en nakkestøtte til sofaen

Vi har alle prøvet det. Vi ser en film eller læser en bog, og vi kan bare ikke komme til at sidde godt. Uanset hvor meget vi vender og drejer os, bliver det aldrig helt rigtigt. Det er, som om der mangler noget: en nakkestøtte til din sofa. Dette er svaret på dine bønner. Med den kan du nemlig læne hovedet tilbage uden at få ondt i nakken eller bruge tid på at justere puden, som du ellers normalt skal med sofapuder.

 

Nu er det altså slut med at sidde ret op og ned og se en medrivende film eller ligge halvt ned og ødelægge lænden. For lad os bare indrømme det. Det bliver aldrig helt ideelt for kroppen at slænge sig i sofaen på den måde. Med en nakkestøtte til din sofa er disse tider forbi, for med den kan du læne hovedet tilbage og nyde filmen med resten af familien.

 

En nakkestøtte er altså et sikkert hit, hvis du gerne vil have ekstra komfort – du kan tilmed købe den som løs. Det gør, at du nemt kan montere og flytte nakkepuden, som det passer dig og til din sofa. Der er altså mange gode grunde til, hvorfor du vil ikke fortryde at investere i denne smarte opfindelse.

 

Pas på din nakke med en nakkestøtte til din sofa

Rigtig mange mennesker lider af skulder- og nakkesmerter. En dårlig position i sofaen bidrager ikke ligefrem positivt til disse smerter. Derfor synes vi hos My Home Møbler, at en nakkestøtte til sofaen er en genial opfindelse, særligt til dig der har nakkesmerter. Den er behagelig, ser elegant ud og så er den god ved din nakke. Faktisk er der mange positive ting at sige om en nakkestøtte til sofaen.

 

Den behagelige nakkestøtte er med til at sikre, at du får en optimal stilling, når du sidder i din sofa. Den hjælper med, at du eksempelvis ikke falder helt sammen, og du dermed belaster din lænd, og så støtter den nakken godt, når du sidder op. En nakkestøtte giver også et flot udtryk og skaber en kontrast til sofaen i både form og design. Dette gør både din sofa mere behagelig og unik.

 

Sådan vælger du din nakkestøtte til sofaen

Når du skal vælge din nye nakkestøtte til din sofa, er der et par ting, du med fordel kan overveje:

 

  • Hvilket materiale skal nakkestøtten være i? Skal den for eksempel være i læder, stof eller et helt tredje materiale?

  • Er der en nakkestøtte, der allerede passer til din nuværende sofa?

  • Hvilken farve skal din nakkestøtte til sofaen have?

  • Er der en særlig stil eller et særligt design, du bedst kan lide?

  • Hvad er dit budget?

     

    Det er vigtigt, at du ikke bare farer ud og køber den første nakkestøtte, du møder på din vej. Du skal lige gøre dig nogle overvejelser forinden, så du kommer hjem med den rigtige nakkestøtte, som du vil få glæde af mange år frem.

     

Skab en komfortabel dagligstue

Hvorfor ikke gå hele vejen og gøre hele din dagligstue komfortabel? Hos My Home Møbler ser vi ingen grund til at stoppe ved en nakkestøtte til din sofa. Der er nemlig mange flere måder, hvorpå du kan skabe dig en komfortabel og hyggelig stue.

 

Først og fremmest skal du naturligvis vælge en god sofa, som du bare elsker at slappe af i. Den skal være god både at sidde og ligge i. Du bruger givetvis mange timer om året i din sofa. Derfor er det vigtigt, at du vælger en behagelig sofa, som du har lyst til at sidde i og se film, læse bøger og tage en eftermiddagslur på. Dernæst kan du ganske praktisk stille et lille hjørnebord eller et sofabord ved din sofa. Her kan du stille din kaffe eller te, en skål snacks og have en bog eller et blad liggende. Husk bordskånerne, så du passer på dit fine bord.

 

Du skal selvfølgelig også have god belysning med nogle gode lamper. Her kan du vælge eksempelvis gulvlamper eller pendler, alt afhængigt af din stil og dine behov. Sidst, men så absolut ikke mindst, skal du selvfølgelig også have et dejligt varmt plaid og nogle behagelige puder.

 

3 gode grunde til at vælge en nakkestøtte til din sofa

Sidder du stadig og er lidt i tvivl, om en nakkestøtte til din sofa nu også er pengene værd? Så er der her tre gode grunde til, hvorfor du skal vælge en nakkestøtte.

 

  1. Undgå en øm krop. Med en nakkestøtte slipper du for ondt i nakken, fordi din nakke er støttet, og nakkestøtten hjælper dig med at sidde optimalt
  2. Du sidder altid godt. Vi kender det alle: Vi sidder endelig godt, og så ringer telefonen, og vi må rejse os op, og bagefter skal vi igen finde os godt til rette. Med en nakkestøtte kan du lynhurtigt finde en god plads igen
  3. Skab din egen hjemmebiograf. Med en nakkestøtte bliver det næsten lige så godt at se film hjemme i din stue, som det er at se film i biffen

 

My Home Møbler står klar til at hjælpe

Hos My Home Møbler har vi mange års erfaring med møbler, og vi er helt pjattede med indretning. Vi har et stort udvalg af forskellige møbler til både boligen og haven. For My Home Møbler er det vigtigt, at vores møbler er af høj kvalitet og til lave priser. Vi synes nemlig, at alle skal have råd til at skabe sig et flot hjem, de elsker at være i.

 

Hvis du har brug for rådgivning eller vejledning, er du altid velkommen til at kontakte os. Vi elsker at hjælpe vores kunder med at finde de rigtige møbler. Vi er en landsdækkende kæde, så hvis du foretrækker at få personlig betjening, er du velkommen i en af vores mange butikker rundt om i landet.

Måske synes du om