nov 30, 2021 23:59:59

Black November - Priserne er gået helt i sort 

SE ALLE DE NYE HAVEMØBLER TIL SKARPE PRISER

0 Varer i Kurven
Fortsæt med at handle

Er du på udkig efter en billig fodskammel eller puf i en god kvalitet? Så er du kommet til rette sted. Her er lidt til enhver smag, så det skulle være muligt at finde det design, der passer til stilen i dit hjem og opfylder dit behov. Få ekstra siddeplads til dine fødder, gæster eller til at gemme blade væk. Se vores brede udvalg af skamler og puffer herunder.

Vi fandt desværre ikke det du søgte. Prøv venligst igen - via søgefunktionen eller menuen.

Sorter vare efter:

Smæk de trætte ben på en puf eller fodskammel

Har du trætte fødder efter en lang dag på arbejde eller studie? Så er en puf eller fodskammel dagens helt. Når du læner dig tilbage i den bløde lænestol eller på sofaen, er det nemlig utrolig rart at kunne lægge benene et behageligt sted. Du kunne naturligvis bare placere dig fladt ned på sofaen. Men måske er der ikke plads, måske vil du gerne sidde op - eller noget helt tredje. Og det kan gå ud over din komfort.

 

Har du en puf til sofaen eller stolen, så er der automatisk en ekstra siddeplads, der bruger ganske få kvadratmeter. Samtidig er en puf nem at flytte rundt på, hvilket gør den praktisk til hjemmet. Tag den med dig, hvor end der er brug for en siddeplads eller afslapning til benene. Og hvad enten du er høj eller lav, kan du nemt rykke puffen længere eller tættere på stolen. På den måde har du også en behagelig lænestol til den to meter høje gæst.

 

Det bedste ved en puf er, at det er et multifunktionelt møbel, der kan være med til at sætte prikken over i'et i din boligindretning. Det lille møbel kan du nemlig bruge i alle hjemmets rum. Nogle puffer fås endda også med opbevaring, så du let kan gemme blade, legetøj eller tæpper af vejen. Har du brug for en ekstra siddeplads eller til at lægge dit nyvaskede tøj, så vil en moderne puf sikkert også skabe glæde som i soveværelset.

 

Fodskamlen er på den måde møblet, du ikke vil undvære, hvis du vil have god komfort og smarte løsninger.

 

Find en billig puf til stuen i velour og stof

På vores side finder du et varieret sortiment af moderne puffer samt fodskamler i skønne farver og praktiske designs. Stilen læner sig op ad det skandinaviske med rolige farver i grå, rosa, sort, brun og grøn. Mange af vores puffer er desuden i velour og i slidstærk stof, hvilket passer godt ind i mange nordiske hjem. På den måde har du gode muligheder for at finde flere fine fodskamler, der passer ind hos dig.

 

Leder du efter en flot puf med opbevaring, tilbyder vi også flere modeller med den praktiske detalje. En puf med opbevaring er nemlig oplagt, når pladsen er trang, eller hvis du vil have ekstra opbevaring, hvor du også hurtigt kan rydde op i stuen. Når der så ikke er plads i sofaen til alle gæster, kan du stadig bruge puffen som en siddeplads, når der er mange på besøg.

 

Ønsker du en rød tråd ned til mindste detalje? Du kan skabe en flot sammenhæng i din stue eller soveværelse ved at vælge pyntepuder i samme farvenuance som din puf. En anden mulighed er at lade dine puder adskille sig, så der bliver skabt en spændende kontrast. Kun fantasien sætter grænser. Uanset hvad du foretrækker, kan du regne med, at alle vores fodskamler og puffer vil kunne give din indretning kant.

 

Sådan vælger du den helt rigtige fodskammel 

Hvad enten du søger efter en puf, skammel eller en sækkestol, så vil du uden tvivl blive mødt af et utal af modeller i alle mulige forskellige materialer og designs. Det betyder, at det kan være lidt af en opgave at få fundet frem til den skammel, der både falder i din smag og er praktisk til formålet. Heldigvis har vi samlet nogle gode råd, så du nemmere kan finde den helt rigtige.

 

Først og fremmest bør du tænke over, hvad du gerne vil bruge skamlen eller puffen til. Det hjælper dig med at finde den rette placering og dermed, hvordan den kan se ud. 

 

De fleste vil naturligvis bruge møblet til at sætte fødderne op på og slappe af. Har du det sådan, er et oplagt sted i dagligstuen ved sofaen eller lænestolen. En puf kan nemlig være et godt alternativ til en chaiselong i forbindelse med sofaen. På den måde får du nemt en fodskammel. Et andet oplagt sted at placere en lille skammel i entréen eller soveværelset. Så kan den gøre sig nyttig som siddeplads, når du gør dig klar.

 

Når du har fundet ud af, hvad puffens funktion er og dermed dens placering i hjemmet, er det tid til at tænke på design og farver. Det kan være alt fra en puf i velour, i læder eller en skammel i træ. Overvej for eksempel en farverig eller mønstret puf til stuen, så der kommer et frisk pust og interessant udtryk. Omvendt kan en simpel puf i læder udstråle eksklusivitet og være en anderledes måde at indrette det typiske sofaarrangement. 

 

Uanset om du bor stort eller småt, kender du sikkert til udfordringen med at få plads til alle dine småting på en flot måde. Puffer er normalt ikke multimøbler, men en puf med opbevaring er netop det. Har du derfor eksempelvis en lille stue, kan det være nødvendigt at tænke i disse kreative løsninger. En løsning kan være at erstatte det traditionelle sofabord med puffen. Find en bakke eller plade at lægge ovenpå på fodskamlen, som du nemt kan tage af.

 

Lad os inspirere dig i indretningen

Børneværelse, stue, køkken, badeværelse - der er mange rum at tage hensyn til, når du skal gøre dit hjem hyggeligt og funktionelt. Derfor kan det også være rart at finde mange af møblerne og tilbehøret til en pris, der ikke gør for ondt. Er en stor del af udvalget også samlet det samme sted, er der endnu flere fordele.


Den løsning kan du opleve hos os. Med et stort udvalg af møbler til mange behov er nemlig mange gode forslag på boligindretning til en billig pris. Tøv derfor ikke med at besøge vores landsdækkende butikker, hvor du kan se og prøve vores møbler. Fra en puf og fodskammel til sofaer, senge, opbevaring og tilbehør.

Måske synes du om