nov 30, 2021 23:59:59

Black November - Priserne er gået helt i sort 

SE ALLE DE NYE HAVEMØBLER TIL SKARPE PRISER

0 Varer i Kurven
Fortsæt med at handle

Til dit fjernsyn hører sig der selvfølgelig et TV-bord til. Det er nemlig med til at skabe orden i din stue, hvor du kan lægge både ledninger, spillekonsol, film og fjernbetjeninger væk. Alt det, som ikke rigtig pynter. Dog er TV-borde ikke kun funktionelle, men kan også være pæne møbler. Sådan har vi i hvert fald valgt at prioritere hos My Home Møbler. Tag derfor et nærmere kig i vores brede udvalg, og find et flot TV-bord til din stil.

 

Vi fandt desværre ikke det du søgte. Prøv venligst igen - via søgefunktionen eller menuen.

Sorter vare efter:

Gem ledningerne væk med dekorative TV-borde

Når du søger efter et nyt fjernsynsmøbel, vil du typisk støde på ordene TV-borde og TV-møbler. Som udgangspunkt er de også det samme. Men hvor TV-borde typisk er under dit fjernsyn, kan TV-møbler også gå hele vejen eller delvist rundt om fjernsynet – lidt ligesom en reol. Derfor vil du hurtigt opdage, at du også kan få fingrene i en TV-skænk, en TV-reol og TV-bænk. Heldigvis følger de samme basale fordele med, uanset hvilken stil du foretrækker. 

 

Et fjernsynsmøbel er nemlig velegnet, uanset om du har fjernsynet hængende på væggen eller foretrækker at have det stående oven på møblet. I vores sortiment kan du blandt andet vælge et hvidt TV-bord med hylder, låger og skuffer. På den måde kan du let gemme dine sager væk, som du ikke har lyst til at kigge på i det daglige. Hos os kan du altså være tryg ved, at funktionaliteten er i top.

 

Betyder det så, at du skal kigge på et grimt TV-møbel, der nærmest gør ondt i øjnene at se på? Naturligvis ikke. Hos My Home Møbler har vi sørget for at kombinere både det smukke med det praktiske. Derfor finder du også billige TV-borde i en enkel og minimalistisk stil og nordiske designs i fineret egetræ. Derudover har du mulighed for at finde både et hvidt og et sort TV-bord eller en blanding af begge dele. Med andre ord – Du kan finde lige det den model, du mangler.

 

Få mere inspiration til din dagligstue med vores store udvalg af møbler til ethvert behov.

 

4 tips til at finde de helt rigtige TV-møbler

Ved du ikke, hvilket TV-møbel, du skal vælge? Der er også meget at tænke over. For eksempel kan møblet let optage meget plads i stuen. Derudover skal det passe til dit TV’s størrelse, og du skal tænke over, om TV’et skal stå på bordet eller hænge på væggen. Det er altså vigtigt, at du vælger den model, der passer bedst til dit hjem.

 

1.Tænk over skuffer, hylder og låger

Vores udvalg af TV-borde byder på funktionelle detaljer som låger, skuffer, hylder, åbne opbevaringsrum og udskæring til ledninger. De hjælper ikke kun til med opbevaring, men holder også mængden af støv til et minimum, da det har sværere ved at komme ind. 

 

I flere modeller er der desuden indbygget et hul på bagsiden. På den måde kan du let pakke kabler og ledninger væk. Samtidig undgår du nysgerrige pilfingre. Så hvis du gerne vil bruge mindre tid på at støve af og mere tid på afslapning, så kan vi klart anbefale TV-borde med låger eller skuffer. 

 

2. TV-borde med eller uden ben

En elegant løsning til at indrette stuen med er at lade dit fjernsynsmøbel hænge på væggen. Dels giver det svævende TV-møbel et let og luftigt udtryk, og så er der mere gulvplads. Et praktisk valg til dig, der bor småt. Vælger du med ben, får du et mere stabilt og klassisk look.

 

Ønsker du en kombination af begge designs? Så overvej et funktionelt TV-møbel med hjul, hvor du nemt kan flytte bordet rundt, alt efter behov. Det kan være praktisk, hvis TV’et skal vende i forhold til dem, der ser på skærmen. Her kan ekstra hylder være supplement til mere opbevaring.

 

3. Lad dit bord passe til din indretning

Når det gælder design og udseende, så bør du se på din generelle boligindretning og de andre møbler i rummet. For eksempel vil et hvidt møbel passe godt til hvide vægge, mens sorte TV-borde ofte skaber en visuel forbindelse til det sorte TV. 

 

Alternativt kan du også vælge en TV-skænk med elegante udskæringer, der fungerer som et møbel i sig selv. Er du til den varme og rolige stemning? Så vælg et moderne TV-møbel i træ. Materialer som metal og højglans passer typisk ind i en minimalistisk indretning.

 

4. Dekorér dit TV med flot tilbehør og design

Har du indrettet dit hjem i en bestemt stil, er det naturligt også at vælge en TV-reol eller -møbel i samme stil. Hertil kan du skabe en hyggelig og komfortabel oase omkring fjernsynet ved at pryde bordet med nips. Det kan være alt fra en fin vase til levende lys.

 

Samtidig inviterer en behagelig sofa eller en puf til skøn afslapning. På den måde får dit TV-bord ikke al opmærksomheden, men bidrager samlet set til din ønskede stemning. Sørg for at skjule ledningerne til fjernsyn, højttalere og diverse.

 

Køb billige TV-borde til din fladskærm

Der er altså mange overvejelser og kriterier, du bør gøre dig, når du vil købe et nyt fjernsynsmøbel. Og hos My Home Møbler får du masser af muligheder for at finde det design, der passer til din smag. Hvad end du bedst kan lide minimalistiske TV-bænke med få hylder eller et skandinavisk udseende i brun egefiner eller bøg. 

 

Med vores løbende tilbud på pæne designs har du også gode chancer for at gøre et rigtig godt kup. Vi har nemlig direkte import fra fabrikken, så du kan få den bedste kvalitet til prisen. Hvad end du sværger til, så kan vi altså stå inde for kvaliteten. For dig betyder det billige TV-borde i et stilrent design og rustikke klassikere med et moderne twist.

 

Har du behov for hjælp eller spørgsmål til udvalg og bestilling? Så er du mere end velkommen til at kontakte vores hjælpsomme kundeservice, enten pr. telefon eller pr. e-mail. Du kan naturligvis også besøge os i en af vores mange butikker rundt i det danske land. Se åbningstider og butikker her. Vi glæder os til at høre fra dig.

Måske synes du om