nov 30, 2021 23:59:59

Black November - Priserne er gået helt i sort 

SE ALLE DE NYE HAVEMØBLER TIL SKARPE PRISER

0 Varer i Kurven
Fortsæt med at handle

Hos My Home Møbler har vi et godt udvalg af fine plaider, der kan skabe en hyggelig stemning i dit hjem. Med dem kan du nemlig holde dig lun, mens du for eksempel nyder en kop te og ser en god film. Vores plaider er også praktiske på en kølig sommeraften, hvor du måske sidder udenfor med en spændende bog eller nogle venner og du gerne vil blive siddende udenfor efter mørkets frembrud. Lyder det som noget for dig? Så se hele udvalget af skønne plaider hos My Home Møbler.

Vi fandt desværre ikke det du søgte. Prøv venligst igen - via søgefunktionen eller menuen.

Sorter vare efter:

Skab en hyggelig stemning både inden- og udenfor med plaider

Plaider er nærmest indbegrebet af hygge. Hvad enten det er en kold efterårsdag eller en kølig forårsdag, vil et plaid holde dig dejlig varm. Samtidig er et plaid nok den hurtigste, billigste og hyggeligste måde at skrue op for varmen, og alle bør derfor til enhver tid have minimum ét plaid inden for rækkevidde. De er uundværlige både i stuen og på terrassen eller i haven.

 

Det er vigtigt at have mere end blot ét enkelt plaid, særligt udenfor. Hvis du har gæster på besøg en sommeraften, og I sidder og snakker og hygger, er det nemlig skønt lige at kunne hive et tæppe frem til hver person, så ingen skal sidde at fryse. Skal I holde rigtig familieaften med fredagsslik og hele molevitten, er det naturligvis også at foretrække, at der er et plaid til alle, så I ikke skal deles om ét.

 

Vælg blandt et væld af plaider hos My Home Møbler

Hos My Home Møbler er vi pjattede med plaider. Derfor har vi naturligvis også nogle til enhver smag og ethvert hjem. Uanset om du bor i en lille storbylejlighed, i et hus i forstaden eller i et hus i landlige omgivelser, kan du hurtigt få brug for plaider. Derfor finder du naturligvis altid et godt udvalg af flotte modeller hos os.

 

Her finder du blandt andet lækre plaider i uld, der er gode både i sofaen og til at slå om sig en kølig forårsdag, mens du nyder solens milde stråler udenfor. Du finder også skønne designs i bomuld, der passer flot ind i langt de fleste hjem. Hvis du har brug for et plaid til børnene, der leger på græsset, kan du med fordel overveje et fleecetæppe. Her får du nemlig et godt og billigt tæppe, der kan holde til lidt af hvert, og som nemt kan vaskes.

 

Plaider kan også være flotte at hænge over en lænestol i stuen. Du kan også bruge et plaid i stedet for et sengetæppe eller som en lille fin detalje ovenpå sengetæppet. Uanset hvordan og hvor du bruger dit nye plaid, vil det sikkert skabe en hyggelig og imødekommende stemning i dit hjem. Hos My Home Møbler har vi plaider i mange størrelser, farver og designs, så der er sikkert også et, der passer til dit hjem og din stil.

 

Sådan kan du forny hjemmet med et plaid

Det kan være en bekostelig affære at lave hele sit hjem om. Med et plaid kan du på en billig og nem måde skabe fornyelse i hjemmet og give dine møbler et frisk pust. Hvad enten det er havestolene, der trænger til en lille pift, eller det er sofaen, kan et tæppe gøre meget ved tingene.

 

Mange af os danskere er lidt betænkelige ved at bringe alt for mange farver ind i hjemmet. Vi kan altså bare godt lide vores neutrale toner. Når det er sagt, vil mange af os dog gerne have en smule farve i hjemmet. Her er et plaid ideelt. Det kan give lidt spræl til en sort sofa og en ellers minimalistisk indretning. Samtidig er det nemt og relativt billigt at skifte et plaid ud, hvis du bliver træt af farven.

 

Og når du nu alligevel er i gang, så kan du også vælge puder med lidt farve og vælge nogle lamper, der indbyder til hygge. Med tæpper og puder kan du nemt følge sæsonens farver og trends uden at sprænge budgettet og uden, at det bliver en alt for vild indretning.

 

Bomuld, uld eller fleece?

Som tidligere nævnt findes der flere typer materialer at vælge imellem, når det kommer til plaider. I sidste ende er det naturligvis smag og behag, der skal afgøre, hvilket design du vælger. Det kan også være, at materialet slet ikke er afgørende for dig. Vælger du et uldtæppe vil du opleve, at du får et plaid, der holder dig rigtig godt varm. Der er en god grund til, at uld altid har været et hit at strikke med. Det holder dig dejligt varmt, og så er det holdbart.

 

Når det er sagt, kan uld godt kradse lidt, så hvis du er meget sensitiv, kan det godt være, at uld ikke lige er sagen for dig. Du kan eventuelt også vælge et plaid, der ikke er lavet af 100 procent uld, så det ikke klør helt så meget.

 

Er du en af dem, der bare ikke kan holde uld ud, så kan det være, at du skal vælge et plaid i bomuld. Bomuld er et blødt materiale, der på ingen måder kradser eller irriterer. Alternativt kan du vælge en model i kunstof. Både kunststof og bomuld er i øvrigt lettere at rengøre end uld.

 

Få råd og vejledning hos My Home Møbler

Hos My Home Møbler finder du et stort udvalg af møbler. Vi har produkter af god kvalitet til lave priser. Hvis du har brug for råd eller vejledning, skal du ikke tøve med at kontakte os. Vi elsker at hjælpe vores kunder, så de kommer hjem med møbler og boligtilbehør, de bliver glade for mange år frem. Du kan se alle vores butikker og åbningstider her eller handle hos os online.

Måske synes du om