nov 30, 2021 23:59:59

Black November - Priserne er gået helt i sort 

SE ALLE DE NYE HAVEMØBLER TIL SKARPE PRISER

0 Varer i Kurven
Fortsæt med at handle

Se vores billige pyntepuder i fine farver og mønstre til mange forskellige stilarter. Udvalget passer godt både som sofapuder i stuen, til sovesofaen i ungdomsværelset og til sengen i soveværelset. Bliv inspireret af vores billige puder, så du kan give dit hjem et personligt præg.

Vi fandt desværre ikke det du søgte. Prøv venligst igen - via søgefunktionen eller menuen.

Sorter vare efter:

Forny indretningen med pyntepuder 

Findes der et hjem, hvor puder ikke indgår? Det tror vi ikke. Når mange af os skal indrette et rum, tænker de fleste af os sikkert ikke på pynt som det første. Ikke desto mindre er det ofte de små detaljer, der fuldender hjemmet. Og her er puder ingen undtagelse. Det kan eksempelvis være, at du dekorerer din nye sofa med en flot pude – eller skifter pudebetræk hen over året for at variere med årstiderne.

 

Det gode ved puder til sofaen og andre møbler er, at de fuldender komforten på bedste vis. På den måde passer de ind i stort set alle rum. Sæt for eksempel en eller flere gode puder i din lænestol, og din ryg vil få det endnu bedre. I sengen kan du placere dem på række foran hovedpuden, så du ligger ekstra godt, mens du ser en god film. Andre varianter passer også bare godt som flotte pyntepuder i sofaen.

 

En pude eller to i dit hjem behøver ikke kun være til pynt, da de også øger komforten og udstråler en personlig stil. Desuden kræver puderne hverken huller i væggene eller den største pengepung. Søger du derfor nye puder, er de en hurtig og billig måde at tilføre din bolig både komfort og personlighed. Bliver du træt af stilen, kan du også nemt forny din indretningen endnu engang. Du kan nemlig finde puder i forskellige farver, så der er designs for enhver smag. 

 

Find billige puder til sofaen og sengen 

Vælger du vores sofapuder, får du en rigtig og billig god løsning til at bringe flere farver, komfort og noget mere liv ind i dit hjem. Hos My Home Møbler har vi nemlig billige puder til sofaen, sengen og mange andre møbler. Sofapuderne kan samtidigt sættes sammen på mange forskellige måder, hvis du indimellem vil have et nyt udtryk. 

 

Vælg for eksempel flotte farver i skøn velour og andre tekstiler. Er du mere til afdæmpede farver som grå og mørkeblå, tilbyder vi naturligvis også dette. Når du bagefter har valgt dine nye yndlingspuder, så sørger vi for, at bestillingen er nem og overskuelig. Der er med andre ord mange muligheder og fordele ved at bruge vores puder som en del af din indretning. 

 

Og ikke alene er vores pyntepuder dekorativt boligtilbehør, som du nemt kan udskifte - de har også en praktisk funktion. Brug dem for eksempel som god støtte til ryggen. Har du brug for en lille lur, kan du anvende puderne som en hovedpude i sofaen. På den måde får du bedre støtte. Hvis du også har en plaid, er der gode chancer for at sove som en drøm. Puder og tæpper er nemlig et godt makkerskab.

 

Skal der også være lidt en pude på børneværelset? Se også vores behagelige sækkestole til børn og voksne. 

 

4 tips: Hvilke nye sofapuder skal du vælge?

Med de rigtige puder kan du gøre ethvert rum hyggeligt og stemningsfuldt. Men hvordan skal du starte? Måske kan du godt lide forskellige stilarter og har derfor svært ved at finde en rød tråd? Eller skal de bare have en praktisk funktion? Vi har herunder formidlet nogle gode tips, så du kan få ro i maven, mens du shopper.

 

1. Match puden med din indretning

Et unikt mønster eller en flot farve er tit de detaljer, som bliver lagt mærke til i vores boligindretning. Det samme gælder for de puder, som vi udsmykker vores hjem med. Gå derfor efter puder, som matcher stemningen i dit hjem. Prøv at finde sofapuder, der har den samme farveskala som sofaen eller i lignende nuancer. Det styrker den røde tråd. Når du holder dig til nogle bestemte farver eller nogle farver, der går godt sammen, vil din stue også virke utroligt gennemført.

 

2. Vælg mellem mønstre og ensfarvede

Når det gælder pyntepuder, skal de helst ikke ligne hinanden. Ellers bliver det let ensformigt at se på. Prøv derfor at finde to eller tre forskellige slags pyntepuder, og se, hvilken effekt det giver. Ønsker du at skabe et roligt udtryk, kan du gå efter forskellige nuancer af samme farve. De matchende farver skaber et roligt, moderne udtryk. Alternativt kan du mikse forskellige mønstre. Test og se, hvad der fungerer for dig.

 

3. Overvej flere puder til sofaen

Det er ikke kun farverne, der skaber udtrykket - du kan også få et unikt udtryk, hvis du kombinerer forskellige former og størrelser. Her er masser af puder en enkel måde at skabe en stor effekt på. Samtidig skaber det noget dynamik og dybde. Når du skal sætte prikken over i'et med en eller flere puder, kan det være en god idé at vælge farver eller design på pudebetrækket, som står i kontrast til møblet.

 

4. Tænk over placeringen

Om du vælger en eller flere pyntepuder til stuen, så er det vigtigt, du placerer dem korrekt, hvis de skal komplimentere bedst muligt. En typisk fejl er at placere én pude i hvert sofahjørne. Det ser tomt og ufærdigt ud. Dog kan du sagtens placere to i den ene side og en enkelt i den anden. Har du kun to puder, så sæt dem ved siden af hinanden, eller lad dem overlappe. Vær opmærksom på, at proportionerne ikke bliver skæve.

 

Vi har moderne puder og møbler til ethvert hjem

Måden, du vælger at indrette dit hjem på, er naturligvis helt op til dig. Hos My Home Møbler skal vi nok gøre vores bedste for, at du har et bredt udvalg at vælge imellem. Hvad enten du søger af interiør, så står vi klar til at hjælpe dig online og i vores mange landsdækkende butikker.


Hold også løbende øje med vores billige sofapuder på tilbud. Så kan du være så heldig at spare endnu flere penge på - og hvem vil ikke gerne det? Find mere af vores boligtilbehør som tæpper og lamper, der sammen med puderne sætter prikken over i’et i dit hjem.

Måske synes du om