nov 30, 2021 23:59:59

Black November - Priserne er gået helt i sort 

SE ALLE DE NYE HAVEMØBLER TIL SKARPE PRISER

0 Varer i Kurven
Fortsæt med at handle

Leder du efter blødt boligtilbehør til hjemmet? Så kan vi anbefale billigt lammeskind fra vores udvalg. Med det skønne materiale får du nemlig både et trygt, varmt og samtidig eksklusivt udtryk. Samtidig fungerer skind godt i stort set alle rum – som underlag på gulvet til børnene, et dejligt tæppe under dine fødder eller lagt hen over din seng. Forkæl derfor dig selv, dit hjem og din familie med vores ægte skind.

Vi fandt desværre ikke det du søgte. Prøv venligst igen - via søgefunktionen eller menuen.

Sorter vare efter:

Spred hyggen med skind fra lam

Forestil dig et nordisk indrettet hjem i rolige, nedtonede og naturlige farver. I stuen er der placeret en hjørnestol. Ovenpå ligger der det skønneste lammeskind, der byder på både hygge, komfort og personlighed. Da du sætter dig i stolen, mærker du straks den naturlige og ægte pels, som føles både blød og støttende for ryggen.

 

Lyder det som en oplevelse og stil, du gerne vil frembringe i dit hjem? Så kan vi næsten garantere, at du vil blive glad for et lammeskind. Det fantastiske naturmateriale sætter nemlig for alvor gang i hyggestemningen, og så er det dejlig praktisk. Både i haven, udestuen, på terrassen og indenfor. På den måde får du populært boligtilbehør, der ikke går af mode. 

 

Har du for eksempel nogle spisebordsstole i træ eller metal, kan du lægge lammeskindet oven på stolene. Det bidrager både til hygge, varme og god komfort. Men du kan også lægge det på gulvet i soveværelset til at lune fødderne. Eller hvad med på havemøblerne? Et skind på dine havestole holder på varmen, når du gerne vil sidde ude i de sene sommeraftener og vil få dig til at føle dig godt tilpas.

 

Hos My Home Møbler tilbyder vi dejligt, blødt lammeskind, som du kan bruge på mange forskellige måder i boligens indretning. Bliv inspireret af vores udvalg, så du kan finde lige præcis den type skind, der passer til din boligindretning.

 

Billigt lammeskind med masser af potentiale

Det er svært at komme udenom de mange indretningsmæssige fordele, som lammeskind kan bringe til et hjem. Ikke alene har tæpperne noget stilet over sig. De tilfører også en hyggelig stemning og noget mere rustikt til at matche dit måske minimalistiske eller romantiske hjem.

 

Med andre ord er der mange gode grunde til at investere i det populære materiale. Hos My Home Møbler tilbyder vi blandt andet billig lammeskind i naturlige farver som hvide lammeskind, men også klassiske lammeskind i farver som brun, hvid, grå eller sort. Størstedelen er lavet af ægte skind, hvilket gør dem:

 

  • Utrolig modstandsdygtige
  • Nemme at holde rene

  • Holdbare i flere år
  • Temperaturregulerende

 

De mange fordele har gjort lammeskind til et populært boligtilbehør. Giv for eksempel din stol ekstra komfort og stil, samtidig med at du får varm og blød komfort fra skindet. Du kan både vælge mellem vores hynder til stolesædet, eller du kan bruge et større skind til at ligge over både sædet og stoleryggen. På den måde oplever du stor komfort, når du sidder i dine stole.

 

Hvis du bruger mange timer foran skrivebordet eller i bilen, så er lammeskindet også velegnet her. De varmeregulerende egenskaber giver dig nemlig en behagelig kropstemperatur og komfort. Placerer du tæppet i en sofa eller i din seng, skaber det en flot, stilren indretning, som stadig har fokus på hygge og nordiske værdier. Kig for eksempel efter det ​​engelske lammeskind, der har gyldne, lyse og brune farvenuancer. 

 

Husk, at det ikke er alle skindtæpper, du kan vaske i maskinen. Brug eventuelt en børste til at opfriske det flotte og fyldige struktur, eller vask det med en fugtig klud. Se alle vores plejemidler til skind og læder her.

 

Hvad er lammeskind?

Lammeskind er et restprodukt fra kødproduktionen. Her bliver får, der er under ét år gamle, slagtet for at spise kødet. Undervejs i processen bliver dyrenes skind taget af, forarbejdet og garvet, så det ender som blandt andet dejlige tæpper. På den måde er lammeskind også bæredygtigt, fordi hele dyret bliver udnyttet frem for bare at slagte det for kødet.

 

På markedet kan du i dag finde både lammeskind og fåreskind. Der er dog ikke nogen forskel i selve produktet. Selvom et får er næsten fuldt udvokset i dets første leveår, bliver det nemlig stadig betegnet som et lam i kødindustrien. Derfor kan du opleve, at begge begreber bliver brugt om skindet. Du kan altså godt få lammeskind, der stammer fra et næsten fuldvoksen får.

 

Til gengæld kan du opleve forskellige typer af skind. Mange kommer fra New Zealand, men du finder også skind fra eksempelvis England, Gotland og Island. Alle stammer fra forskellige får, og derfor kan du også finde tæpperne i forskellige kvaliteter. Er du for eksempel til det rå, nordiske look, kan langhåret lammeskind fra Island være at foretrække. Omvendt har fårene i Gotland utroligt flotte naturlige krøller, og pelsen er forholdsvis tynd.

 

Er du i tvivl, om hvad du skal vælge i vores webshop, er du velkommen til at besøge vores butikker. Her vil vores erfarne personale gerne fortælle mere om udvalget. Find din nærmeste My Home Møbler-butik nær dig.

 

Vælg mellem ægte og imiteret lammeskind

Selvom der kan være stor forskel på skindene, betyder det ikke, at du skal vælge et bestemt slags. Det kommer an på dine personlige behov. Hvad enten du kan lide ægte eller imiteret lammeskind, kan de tilføre et eksklusivt udtryk til boligen. Du kan for eksempel placere skindet på møblerne i dagligstuen, enten på sofaen, lænestolen, på gulvet eller hænge det på væggen.

 

Vælger du ægte skind, vil du opleve, at hvert stykke er unikt og har sin egen charme. Det skyldes, at ulden bliver påvirket af dyrets opvækst, levevis, klima og lignende. Derfor varierer udseendet i skindene også meget. Eksempelvis har får og lam fra Island en særlig tæt pels. Her er vejrforholdene nemlig koldere og mere barske end for eksempel i England. Det påvirker ikke kun tætheden i pelsen men også farven og hårlængden.

 

Ønsker du ikke at bruge ægte lammeskind? Så kan du stadig skabe den samme hygge ved at bruge imiterede skind. Det vil sige, at det ikke stammer fra et dyr. I stedet er det blevet produceret med stor omhu og snilde, så alle de gode egenskaber, som du finder ved ægte lammeskind, stadig bliver bevaret. Samtidig er denne type skind en smule billigere end det ægte.

 

Vær dog opmærksom på, at meget billige skind hurtigt kan miste hårene. Efter en kort periode kan dit ellers fine tæppe derfor se knap så fristende ud.

Måske synes du om