nov 30, 2021 23:59:59

Black November - Priserne er gået helt i sort 

SE ALLE DE NYE HAVEMØBLER TIL SKARPE PRISER

0 Varer i Kurven
Fortsæt med at handle

Er du på udkig efter smukke tæpper til at varme fødderne på? Måske vil du skabe en varmere stemning til boligindretningen? Uanset hvad du foretrækker, så kan du finde tæppet her. Hos My Home Møbler har vi nemlig et bredt udvalg af billige tæpper i dekorative mønstre og former. Læs vores gode råd og tips, så du kan finde det bedste tæppe til stuen, entréen og soveværelset.

Vi fandt desværre ikke det du søgte. Prøv venligst igen - via søgefunktionen eller menuen.

Sorter vare efter:

Indret dit hjem med løse tæpper

De er dejlig bløde at lande på, når du træder ud af sengen. De giver en varmende og isolerende effekt. Og de er velbehag for øjne såvel som fødder. Har du gennemskuet, hvad vi prøver at beskrive? Vi taler naturligvis om de populære, løse tæpper.

 

Når du indretter dit hjem med tæpper, så er de med til at ændre rummets udtryk, og samtidig kan de være behagelige at gå på. Savner du for eksempel et frisk pust i indretningen, så er det rart at kunne skifte enkelte dele ud eller forny - og her er løse tæpper ideelle til at gøre netop dette. Samtidig får du et lille varmt sted at sidde, væk fra de kolde og glatte gulve. Det kan være bekvemt, hvis du har små børn, der leger på gulvet.

 

Du kan blandt andet lægge tæpperne i entréen, i soveværelset, i gangen og under sofabordet eller spisebordet. På den måde er de med til at fuldende indretningen samt give rummet et strejf af farve og blødhed. Bliv inspireret af vores sortiment, og få flere gode råd om løse tæpper her på siden.

 

Skab din personlige stil med et tæppe

I dag er tæpper meget populære og passer som regel ind i alle rum. Det betyder også et stort udvalg, du skal finde hoved og hale i, når du skal vælge det helt rigtige. Derfor giver vi dig nogle tips og tricks til, hvordan du kan finde det bedste tæppe, der passer til dit hjem.

 

Sådan finder du tæpper til stuen

Når du skal finde det helt rigtige tæppe til stuen, så er det vigtigt, at du tager højde for resten af indretningen. Derudover bør du have i mente, hvilket materiale der vil være mest praktisk i forhold til rens, placering og brug.

 

Hvis du for eksempel bor stilrent og simpelt med ensfarvede møbler, så kan du med fordel vælge et tæppe med lidt mønster. Et mønstret gulvtæppe skaber nemlig et dekorativt blikfang i rummet og er nærmest kunst i sig selv. Du kan også sagtens vælge flere forskellige tæpper til stuen, hvis du ønsker samspil og kontrast med farver samt mønstre. Omvendt bør du gå efter neutrale tæpper, hvis din indretning har mange farver og materialer.

 

Løse tæpper under sofabord skal også tage hensyn til benene på bordet. Vælg derfor et tæppe, som minimum når ind under de forreste ben – og gerne også de bagerste. Hvis du har stole stående overfor sofaen, skal tæppet ligge cirka 20 cm under sofa og stole. Det er nemlig med til at markere rummets små sektioner og skaber en harmonisk indretning.

 

Hvis du vælger at placere et tæppe under dit fine spisebord, så vær opmærksom på, at du skal kunne trække stolene ud, uden at benene falder ud over kanten. Mangler du nye stole eller et bord? Så besøg alle vores møbler til dagligstuen her.

 

Vælg det rigtige tæppe til entré

I entréen har du ofte sko på, og snavs har let ved at komme ind. Derfor bør du gå efter et lidt mørkere tæppe i et materiale, der kan tåle at blive udsat for lidt mere slid. Det er altså vigtigt, at tæpper i gange/entréer er meget slidstærke, da der her er en stor daglig passage. Her kan du med fordel vælge et tæppe, der kan komme i vaskemaskinen.

 

Tæppet i entréen (og hvilke som helst andre rum) kan også være med til at forbedre akustikken i et rum, da det stopper nogle af lydbølgerne. Nogle entréer er store og har måske højt til loftet, hvilket kan give en rungende akustik i rummet. Med et løst tæppe forhindrer du, at lyden bliver kastet rundt.

 

Det vigtigste er naturligvis størrelsen og materialet, men du skal selvfølgelig også kunne lide designet, der matcher resten af boligen. De fleste tæpper har flere former, men til entréen fungerer især lange gulvtæpper rigtig godt, da de bløder rummet op. Et rektangulært tæppe til gangen gør, at det passer fint til korridorer og smalle passager i hjemmet. Du kan også bruge dem i børneværelset og i køkkenet.

 

Se vores mest populære møbler til entréen her, og skab en rød tråd i designet.

 

Oplev bredt udvalg af gulvtæpper

Hos My Home Møbler har vi et bredt udvalg af forskellige gulvtæpper i forskellige størrelser. Tæpperne er lavet af blandt andet syntetiske fibre og vævet tæpper. Vi har også bløde tæpper, der er antibakterielle, farvefaste og nemme at rengøre. Brug dem indendørs, eller vælg vores udendørs tæpper for at skabe et blødt underlag på terrassen, balkonen eller altanen.

 

Der er med andre ord mange fordele med store og små tæpper i et hjem. Vælger du de helt rigtige fra udvalget, kan du glæde dig til:

 

  • Reducering af støv og forbedring af indeklimaet
  • Behagelig komfort for dine bare tæer og fødder
  • Match af indretningen og samtidig være fleksibel
  • Nem rengøring til både indendørs og udendørs tæpper
  • Et skridsikkert underlag, der beskytter gulvet mod ridser

 

Leder du efter et nyt tæppe, så har du altså gode muligheder for at få den bedste kvalitet til få penge hos os. Samtidig har vi af og til smukke tæpper på tilbud. På den måde kan du spare endnu mere uden at gå på kompromis med den bedst mulige kvalitet.

 

Og du er naturligvis velkommen til altid at spørge os til råds, hvis du fortsat er i tvivl. Du kan finde vores mange butikker her, hvor vores dygtige medarbejdere kan fortælle mere om fordelene ved de enkelte tæpper. Så vil vi gøre vores bedste for, at du både får et praktisk gulvtæppe, der også udstråler din ønskede stemning. 

 

 

Måske synes du om