nov 30, 2021 23:59:59

Black November - Priserne er gået helt i sort 

SE ALLE DE NYE HAVEMØBLER TIL SKARPE PRISER

0 Varer i Kurven
Fortsæt med at handle

Hos My Home Møbler finder du et stort udvalg af flotte hylder, der kan passe ind i alle slags hjem. Uanset om du er studerende og bor på et lille kollegieværelse, om du har en lækker lejlighed i storbyen, eller du bor i en stor villa i forstaden, vil du finde en hylde, der passer til dit hjem her. Udnyt dit hjems muligheder med udvalget fra My Home Møbler.

Vi fandt desværre ikke det du søgte. Prøv venligst igen - via søgefunktionen eller menuen.

Sorter vare efter:

Hylder til alle hjemmets rum

Noget af det smarteste ved hylder er, at de ganske praktisk kan blive brugt i alle hjemmets rum. De kan for eksempel give dig mulighed for at stille dine flotte parfumer og fine duftlys frem på badeværelset. Eller du kan bruge dem i stuen til alle dine bøger. Det kan også være, at du drømmer om en hylde i køkkenet til at stille dine nydelige opbevaringsglas. Eller hvad med en i entréen til nøgler, handsker, huer og andre småting?

 

En hylde kan også bruges i soveværelset til eksempelvis en lille lampe, et par bøger og en diffuser med æteriske olier. Mulighederne er uendelige. Du kan også bruge dem på gæstebadeværelset med foldede håndklæder og måske en duftpind. Det giver dine gæster en eksklusiv og luksuriøs hotelstemning.

 

Gør din indretning personlig med hylder

Du kan også sagtens bruge dine hylder sammen med andre dekorationer, såsom spejle og malerier eller plakater. Det kan også være, at du laver en fed indretning med hylder og nogle væglamper. Du kan sagtens mikse farver, materialer og designs for et cool og urbant look. Det kan også være, at du hænger hylderne forskudt for hinanden.

 

Hvad enten dine hylder har en praktisk funktion i form af opbevaring, eller om de bare er til skabe lidt stemning med et par pynteting og lys, så vil de skabe en hyggelig atmosfære. De kan nemlig give liv til ellers kedelige, tomme vægge, og du har mulighed for at personliggøre dit hjem ved at pynte hylderne med personlige genstande fra eksempelvis rejser. På den måde er de med til at give dit hjem charme, hygge og karakter.

 

Ønsker du at vise dine malerier, familiebilleder, billeder fra rejser og meget andet frem, men vil du ikke laver en masse huller i væggene? Så kan hylderne også blive brug til dette. Flere af vores modeller er nemlig geniale at bruge som såkaldte gallerihylder. Faktisk kan du få dem med en smart liste på forsiden, så dine billeder står trygt og sikkert. Men du kan også sagtens bruge vores almindelige hylder til at udstille dine billeder. Begge måder er en virkelig nem løsning til at skabe personlighed i dit hjem.

 

Svævehylden - den minimalistiske løsning

En svævehylde er ganske enkelt en hylde uden synlige hyldeknægte. Det er en ideel løsning til dig, der foretrækker det minimalistiske og rene look, eller til dig der ikke har så meget plads at gøre med. De giver et elegant og simpelt look til rummet, da de er gode til at stille en buket blomster i en fin vase, en lille figur og andre nipsting. Du skal dog altid undersøge, hvor meget vægt de kan bære, før du stiller noget op på dem.

 

Alt afhængig af farven på svævehylden vil den fremstå næsten usynlig. Det betyder ikke, at den er mindre sikker eller stabil. Den kan sagtens holde til bøger og andre halvtunge genstande. Det er også noget så fint at stille eksempelvis grønne planter på hylderne. Det giver nemlig en hyggelig og naturlig stemning i hjemmet. Og hvem kan ikke lide at have lidt planter?

 

Bliv inspireret af udvalget af hylder hos My Home Møbler

Hos My Home Møbler kan vi rigtig godt lide hylder, og derfor finder du også mange forskellige slags i vores sortiment. Hvad enten du er på udkig efter en simpel svævehylde, en hylde med synlige hyldeknægte eller noget helt tredje, kan du finde det hos My Home Møbler. Desuden forhandler vi et stort udvalg i forskellige materialer og farver, såsom mat hvid, mat sort og hvid. Dette betyder for dig som kunde, at du kan få den hylde, du gerne vil have.

 

Du finder hylder til alle hjemmets rum, og hos My Home Møbler skal du ikke betale en bondegård for at få en flot hylde til dit hjem. Vi har nemlig lave priser, fordi vi mener, at alle skal have råd til et smukt hjem, de elsker at opholde sig i. Dette betyder, at du ikke behøver at bruge en halv bondegård på at indrette dit hjem flot.

 

Vælg dine hylder med omhu

Når du skal vælge dine hylder, kan du med fordel tage et kig på dine andre møbler i dit hjem og vælge dem, der vil passe sammen med dine eksisterende møbler. Det er ikke ensbetydende med, at hylderne skal være i helt samme farve og materiale, men møblerne bør dog se flotte ud sammen.

 

Du skal også overveje størrelsen på dine hylder. Måske skal de alle have samme størrelse, eller måske skal de have forskellige størrelser. Det kan også være, at du tænker, at du gerne vil have en metalhylde i køkkenet men en af egetræ i stuen. Uanset hvad du vælger, er vi overbeviste om, at de vil give et dekorativt indspark til din indretning.

 

God komfort og lave priser

Hos My Home Møbler finder du altid et stort udvalg af møbler og tilbehør til haven. Her får du møbler med god komfort til lave priser. Uanset om du lige har købt hus, og du står og skal indrette hele boligen og haven, eller du blot mangler en enkelt hylde til badeværelset, kan vi hjælpe dig. Vi har stor erfaring med møbler, og vi vægter kvalitet og lave priser højt.

 

Hvis du har brug for hjælp, skal du endelig ikke tøve med at kontakte os. Vi vil altid gerne hjælpe dig, uanset om du handler online eller i en af vores butikker. Vores møbelkæde er landsdækkende, og vi elsker at hjælpe vores kunder. Hvis du ønsker at se møblerne i virkeligheden og modtage personlig rådgivning, kan du finde vores butikker og åbningstider her.

 

 

Måske synes du om