nov 30, 2021 23:59:59

Black November - Priserne er gået helt i sort 

SE ALLE DE NYE HAVEMØBLER TIL SKARPE PRISER

0 Varer i Kurven
Fortsæt med at handle

Mangler du et spejl til entréen, soveværelset eller et af de andre rum i din bolig? Så kan du finde det til en lav pris her. Du kan både bruge spejle til at se, hvordan du ser ud, inden du forlader hjemmet, ligesom du kan bruge dem til at sætte håret og få rummet til at se større ud. Der er altså mange gode grunde til at finde det perfekte spejl. Bliv inspireret her på siden.

Vi fandt desværre ikke det du søgte. Prøv venligst igen - via søgefunktionen eller menuen.

Sorter vare efter:

Brug dit spejl til mere end at spejle dig i 

Mange af os bruger spejlet til dets primære funktion: lægge make-up, rette på tøjet eller sætte håret. Men det rigtige spejl kan også hjælpe dig med at skabe helt nye dimensioner og indtryk, hvis du bruger spejlet på de rigtige vægge. Samtidig kan din væg blive meget mere spændende at se på og få hjemmets rum til at føles lyse og rummelige. Lad derfor fantasien tage over ved at bruge spejlet til mere end blot at se, hvordan tøjet sidder.

 

Indret med små og store spejle

Forestil dig for eksempel en billedvæg, hvor du mikser billeder med vægdekorationer og spejle i forskellige former eller størrelser. Det kan give dynamik til dine rum. Overvej blandt andet et rundt spejl, der er en elegant og æstetisk løsning, der skaber en god opbrydning på de mange kvadratiske møbler. Du vil helt sikkert få positive reaktioner fra gæsterne. Hvor et billede kan virke tungt, giver spejlet nemlig en ny oplevelse af rummet ud over at være dekoration. 

 

Få følelsen af et større rum

En anden mulighed er at skabe en fornemmelse af mere plads. Brug dit spejl til at få et lille badeværelse til at se rummeligt ud, eller få dit walk-in-closet til at se større ud. Kommer der lys ind i glasset, så vil det reflektere tilbage og skabe en større rumfornemmelse. Og det vil garanteret også hjælpe på humøret. Du kan for eksempel placere dit nye spejl et sted, hvor det naturlig lys kan reflektere i spejlet. Det er med til at give illusionen af et både lysere og større rum. 

 

Hold stilen med flotte spejle

Små spejle kan også fungere som en fin bakke til dine parfumer eller nipsting. Placér for eksempel et flot spejl på kommoden i badeværelset, og læg dine pæne småting på spejlbakken. Ekstra fint bliver det selvfølgelig også, hvis du vælger krukker og genstande, som spejler nuancerne i spejlrammen. Det kan være et tema som guld, sølv eller lignende. Det er med til at give indretningen et kreativt og dekorativt indtryk.

 

Se vores samlede udvalg af boligtilbehør her.

 

Vælg alt fra runde spejle til fuld figur

Mangler du inspiration til et nyt spejl? I vores udvalg af spejle har vi en blanding af runde spejle til de klassiske gulvspejle og med dobbeltklæbende tape. I sidste ende er det kun dit kreative jeg, der bestemmer, hvordan du vil bruge vores spejle. Det vigtigste er, at det passer til dine behov og din personlige indretning.

 

Vores klassiske vægspejle i fuld figur fungerer rigtig godt, når du lige vil være sikker på, at bukserne og trøjen passer sammen. Med det rektangulære spejl kan du nemlig se dig selv fra top til tå. Du kan både hænge det op på væggen for at udnytte gulvpladsen eller lade det hvile op ad en væg i eksempelvis soveværelset, badeværelset eller dit walk-in-closet.

 

Du kan også finde spejle, der er runde. Her får du en elegant og æstetisk løsning, der er med til at bryde det kvadratiske og hårde udtryk. I stedet får du bløde linjer, der passer især ind i den skandinaviske stil. En anden fordel ved et rundt spejl er, at du ikke behøver bekymre dig om, hvorvidt det hænger skævt.

 

Alle spejle kommer med rammer i farver som sølv, guld, grå, hvidt eller sort. På den måde kan du finde en model, der passer til din personlige stil. Og du kan naturligvis finde flere af spejlene i forskellige størrelser. Det giver dig mulighed for at lege med udtrykkene og vælge spejle, der opfylder dine behov. Uanset om du vælger et stort eller lille spejl, så er det et element, som både er nyttig og er dekorativt i ethvert rum.

 

Vil du have mere dekoration til væggen, så finder du et bredt udvalg på vores side.

 

Find mere interiør til konkurrencedygtige priser

Vidste du, at de første menneskeskabte spejle stammer fra oldtidens Egypten? Det første spejl var dog meget lille, og først omkring år 100 e.Kr. begyndte man at lave spejle med fuld figur. I slutningen af 1100-tallet gik folk fra at spejle sig i poleret sølv og andre metaller til at bruge glas. Desværre var spejlene virkelig dyre, og prisen faldt først i 1800-tallet, da produktionen blev mere industriel.

 

Heldigvis behøver du ikke bekymre dig om høje priser her hos My Home Møbler. Vi har nemlig flere moderne modeller, hvor du får den bedste kvalitet til prisen. Vi ved nemlig, at spejle har en vigtig, praktisk funktion: nemlig at vise, hvordan du ser ud og at skabe et naturligt lys i rummet. 

 

Selv kigger du formentlig i spejlet som det første, når du er stået op af sengen om morgenen. Der er heller ikke mange, der kan gå forbi et spejl uden lige at se efter, om make-up, tøj eller hår sidder, som det skal. Måske er det også det sidste, du gør, inden lægger dig til at sove? Når noget derfor er så funktionelt, så gør det jo ikke noget, at det er en smule flot og elegant at se på. Uden at du skal betale mange penge for det.

 

Mangler du dermed smukke spejle og andre møbler til indretningen? Så er du landet det helt rette sted. Hvad enten du vil hænge spejle op i stuen for en personlig væg, vil bruge spejle til at skabe en god refleksion i rummet eller lignende – så vil vi med glæde hjælpe dig. Du kan bestille nemt og hurtigt her på siden, men du er naturligvis også velkommen til at kigge forbi en af vores mange butikker.

 

Måske synes du om