nov 30, 2021 23:59:59

Black November - Priserne er gået helt i sort 

I KAN STADIG TRYGT BESØGE VORES BUTIKKER, MEN VIS HENSYN TIL HINANDEN VED AT BRUGE MUNDBIND OG SPRITTE AF

0 Varer i Kurven
Fortsæt med at handle

Trænger dit hjem til et ansigtsløft? Eller skal du måske flytte, hvor der er en lille stue? Så kan en 2 eller 3 personers sofa være den perfekte løsning. Har du et gæsteværelse eller kontor med behov for siddeplads, kan en mindre sofa også gøre rummet både hyggeligt og bekvemt. Her på siden har vi et væld af forskellige slags 2 eller 3 personers sofa i forskellige materialer. Det eneste, du skal gøre, er at vælge den model, der passer bedst til din smag og dit hjem.

Vi fandt desværre ikke det du søgte. Prøv venligst igen - via søgefunktionen eller menuen.

Sorter vare efter:

Fordele ved en lille sofa

Forestil dig, at du står inde i din dagligstue med et behov for en ny sofa. Desværre er rummet enten for smalt eller lille til den helt store familiesofa – eller så har du slet ikke behov for en stor sofa? Forestil dig så, at du kan finde en billig, lille sofa, hvor der er plads til hygge, luft og komfort. Lyder det som en svær opgave? Vi har gjort arbejdet nemmere for dig.

 

Sådan kan du nemlig få det med med en 2- og 3-personers sofa fra My Home Møbler. Hvis du ikke har meget plads eller har en simpel stil, er en lille sofa et oplagt valg. Til dels fylder den ikke særlig meget i rummet. Desuden får du stadig god komfort. Er stoffet på din lille sofa blevet kedelig eller slidt, kan du nemt skifte til en ny sofa i nye, friske farver og materialer. Blandt vores sofaer til 2- og 3-personers finder du eksempelvis:

 

 • Betræk lavet af stof, kunstlæder eller okselæder
 • Nemme og smarte sovesofaer
 • Massive træben og gavle
 • Forskelligt slags indlæg for komfort
 • Moderne og klassiske farver
 • Skarpe priser og en fin kvalitet
 • 2- og 3-personers sofaer med chaiselong

 

Det blandede udvalg giver dig rig mulighed for at indrette dit rum efter dine ønsker og muligheder. Skift funktion og udtryk, som det passer dig, og din stue vil hver gang se ud som ny. Vi holder priserne nede, så du får én bekymring mindre. Vælger du en af vores fine sovesofaer, får du endnu flere muligheder og plads til overnattende gæster. Det er altså en lille to personers sofa med store muligheder. 

To og tre personers sofa: Hvilken skal du købe?

Det er vigtigt, at vi sidder og ligger godt, når vi køber en sofa. Det gælder, om det er en 2- og 3-personers sofa eller en hjørnesofa. En god sofa er med andre ord både funktionel, komfortabel og passer visuelt ind i indretningen. Inden du køber en to personers sofa, bør du blive klar over, hvad din billige sofa skal indeholde:

 

 • Læder- og stofbetræk: Om du er det til ene eller andet, så afhænger valget af, hvem der bruger sofaen. Har du kæledyr eller børn, der slider på sofaen, kan snavs og hår nemt tørres af en lædersofa. Betræk af stof giver mulighed for flere farver og er tit billigere end lædersofaer.

 

 • Farver og design: Udseendet på din 2- og 3-personerss sofa skal visuelt passe med rummet uden at forstyrre omgivelserne. Du kan sagtens vælge en sofa i stærke farver, så længe farven passer ind i stilen. Et tidløst design i neutrale farver passer ofte ind – også på lang sigt.

 

 • Simpel eller funktionel: Skal din lille sofa komme med ekstra funktioner? En 2- og 3-personers sofa med chaiselong er super rar, hvis du vil have mulighed for at smide benene på sofaen uden at fylde hele stuen. Har du børn eller gæster på besøg, er en to personers sovesofa optimal.

 

 • Ved væggen eller midt i: Du ved, at din sofa er til 2- og 3-personer, men hvor skal den stå? Placerer du den ved direkte sollys, kan selv den smukkeste farve falme med tiden. Sørg for at have gardinerne trukket for og prøv evt. at stille din sofa lidt væk fra væggen.

 

 • Online eller butik: Hos My Home Møbler har vi altid gode tilbud på en billig 2- og 3-personers sofa. Det gælder, om du køber online eller i vores butikker. At sidde i en sofa og få fornemmelsen af, om der er et match, er dog det vigtigste råd til den rette sofa. Tag forbi butikken og prøv dig frem.

 

Er du blevet klogere på, hvad du kunne tænke dig i din nye to personers sofa? Kom forbi din nærmeste My Home Møbler-butik og spørg vores uddannede personale til råds. Vi hjælper altid vores kunder, når vi har mulighed for det. Hold dig ikke tilbage, hvis du er i tvivl om fordele og ulemper ved vores forskellige modeller.

Sådan vedligeholder du din sofa

Vil du have en sofa, der holder længst muligt? Om du har en 2- og 3-personers sofa med chaiselong, i gråt stof eller klassisk læder, så kræver en sofa ordentlig pleje. Du skal selvfølgelig vælge møbler, der lever op til dine forventninger om udseende og funktion. Det vil nemlig være ærgerligt, hvis du har valgt et materiale, du ikke har tid til at pleje.

 

Nogle sofaer har brug for mere opmærksomhed end andre, men resultatet er det samme: Din lille sofa holder sig flot i længere tid. Har du valgt en sofa i stof, anbefaler vi, at du køber tekstil imprægnering, der forebygger pletter og snavs på tekstiler. Tekstilrens er velegnet til at fjerne vand- og oliebaserede pletter. Pas på, at mørkt tøj kan smitte af på lyse møbelstoffer.

 

Har du valgt en 2- og 3-personers sofa i læder eller kunstlæder, kræver det mindre vedligeholdelse. Materialet holder nemlig i mange år og er nemt at gøre rent med en våd klud. Perfekt til dig, der har en hund i sofaen eller børn, der spilder. Tilføj lidt fedtstof til læderet for at holde læderet blødt. Ligeledes beskytter det mod udtørring. En lille indsats med stor betydning for din lædersofa.

 

Se vores mest populære rense- og plejemidler her.

Find billig sofa til 2- og 3-personer online

Slæng dig op i en 2- og 3-personers sofa med chaiselong, glæd dig over komfort på lille plads eller inviter familie på overnatning. Mulighederne er mange! Og med en billig 2- og 3-personers sofa fra My Home Møbler får du kvalitet til lave priser. Vi har ofte tilbud, og du kan finde flere fordelagtige sofaer hos os - både i små og store størrelser.

 

Skal du bruge din sofa til 2- og 3-personers hurtigst muligt? Vi kan være behjælpelige, da 80% af vores sortiment har levering inden for en uge. Vi leverer din 2- og 3-personers sofa gratis til din nærmeste My Home Møbler-butik eller direkte til din adresse. Se priser og muligheder her.

Måske synes du om