0 Varer i Kurven
Fortsæt med at handle

Direkte levering

Du kan vælge mellem 3 slags direkte leveringer.Kantstensleveringundefined

Levering sker ved kantstenen eller, hvor bilen nemt kan holde ved boligen.
Chaufføren stiller møblerne ved bilen, hvorfra du selv skal få dem ind i boligen, uden chaufførens hjælp.

Pris: 400,- kr.Levering i første rum med 1 mandundefined

Levering foregår med en mand i bilen, der hjælper dig med, at bære varerne til første fremkommenlig rum i din bolig. Det er My Home og vognmanden uvedkommende, hvis varerne ikke kan komme ind i din bolig på almindelig vis gennem døre uden af og demontering af enhver art.
Hvis du har sarte gulve/tæpper vil det være en god ide, at afdække dem, da chaufførens fodtøj kan være snavset. (Chaufføren må ikke stille fodtøjet jvf. AT arbejdesmiljøbeskyttelses regler). Sker der skader i hjemmet SKAL chaufføren informeres, inden han forlader boligen.

Pris: 600,- kr.Levering med 2 mændundefined

Levering foregår med to mænd i bilen, der bærer varerne hen til det sted i boligen du ønsker, såfremt det er let fremkommeligt i boligen. Det er My Home og vognmanden uvedkommende, hvis varerne ikke kan komme ind i din bolig på almindelig vis, gennem døre uden af og demontering af enhver art.
Hvis du har sarte gulve/tæpper vil det være en god ide, at afdække dem da chaufførens fodtøj kan være snavset. (Chaufføren må ikke stille fodtøjet jvf. AT arbejdesmiljøbeskyttelses regler). Sker der skader i hjemmet SKAL chaufføren informeres inden han forlader boligen.

Pris: 900,- kr.


Informationer vedr. alle leveringstyperundefined

Kontrol af møbler

Det er vigtigt at du gennemgår møblerne ved modtagelsen, og sikrer at der ikke er skader på emballagen. Hvis der opdages skader på emballagen, så tjek området på møblet grundigt for skader sammen med chaufføren.
Få chaufføren til at notere evt. skader på din kvittering, samt på chaufførens fragtbrev. Så finder My Home og chaufføren en løsning på dette.


Leveringstidspunkt

Chaufføren ringer ca. 30 min. før ankomst på den aftalte leverings- dato og tidsrum, som fremgår af din ordre bekræftelse.

Det er på dit eget ansvar, at møblerne kan komme ind i dit hjem. (f.eks. en meget stor sofa).

Levering til ikke-brofaste øer

My Home kan desværre ikke levere møbler til ikke-brofaste øer. Levering vil i disse tilfælde ske til nærmeste havn på fastlandet.