nov 30, 2021 23:59:59

Black November - Priserne er gået helt i sort 

SE ALLE DE NYE HAVEMØBLER TIL SKARPE PRISER

0 Varer i Kurven
Fortsæt med at handle

Er du udfordret af at have en lille altan? Og vil du gerne udnytte de få kvadratmeter optimalt? Du er landet det rigtige sted. Hos My Home Møbler kan du nemlig finde et nyt altanbord, og det kan nemt foldes sammen. På den måde kan du spare så meget plads på altanen som muligt og stadig nyde din morgenkaffe udenfor. Se vores borde herunder, og vælg den rette til din lille altan

Vi fandt desværre ikke det du søgte. Prøv venligst igen - via søgefunktionen eller menuen.

Sorter vare efter:

Det lille altanbord: Et alsidigt havemøbel 

Lune temperaturer, afslapning i solen, udendørs middage. Når det gode vejr kigger frem fra skyerne, er der mange, der nyder at slappe af ude på terrassen eller altanen. Har du det på samme måde? Så synes du sikkert også, at et havebord og nogle gode stole er en nødvendighed. Her kan du og vennerne eller familien nemlig samles over et glas vin og lækker grillmad, mens solen stadig varmer.


Når du skal indrette altanen, er det dog ikke altid, at der er plads til både havestole, et stort bord og nogle blomsterkasser eller en grill. Betyder det så, at du ikke kan gøre dit lille udeareal hyggeligt og praktisk? Slet ikke. Du kan nemlig sagtens udnytte pladsen, uden at udearealet føles klemt. Du mangler bare det rette altanbord. Med det kan du både nyde et glas vin og aftensmaden udenfor, selvom pladsen er træng. 


Et altanbord er kendetegnet ved, at bordet monteres fast på altanens gelænder eller væg. Derudover er bordet praktisk og pladsbesparende, fordi det nemt kan klappes sammen, så bordet frigiver plads. Designet giver dig både mere gulvplads og bedre udnyttelse af altanen. Du får altså en praktisk løsning og mulighed for at bruge altanen til flere forskellige formål.


Oplev billige altanborde med mange fordele

Hos My Home Møbler finder du flere altanborde, der er nemme at montere og kan klare en god mængde belastning – helt op til 50 kg. Du skal derfor ikke være nervøs for at placere både potter, pander, gryder og vinflasker på det. Vores altanborde er altså en praktisk og stilfuld måde at udnytte den ekstra plads på din altan eller terrasse. De har mange fordele, som gør dem til et must-have for enhver, der ønsker at nyde deres udeareal til fulde.


Med et sammenklappeligt altanbord fra os kan du dermed se frem til:


  • Et perfekt sted at spise eller drikke udendørs. Nyd din morgenkaffe i solen, eller lav en romantisk middag under stjernerne. Møblerne er også praktiske, når du har gæster, da de giver dig ekstra bordplads til at servere mad og drikke.


  • Et ideelt sted til at have planter på. Bordene giver nemlig dine planter et godt sted at stå i solen, og de kan også hjælpe planterne med at skærme for vinden. På den måde vil dine planter trives bedre og være mere modstandsdygtige over for vejrforholdene.


  • Et bord, der passer til din individuelle smag og stil. Vi har nemlig forskellige farver i metal. Det kan også være en god dekorationsgenstand, der giver din altan eller terrasse et ekstra pift. Desuden har du mulighed for at justere i højden.


Alt i alt er vores altanborde en praktisk og stilfuld måde at udnytte pladsen på din altan eller terrasse. De giver dig mulighed for at nyde din tid udendørs, og de kan også være en stilfuld udvidelse af din bolig. Så hvis du ønsker at få mest muligt ud af dit lille udeareal, bør du overveje at anskaffe dig et altanbord.


Sådan vælger du det rette bord til din altan

Når du skal vælge altanbord, er der nogle gode overvejelser, du først bør gøre dig, før du bestiller et bord hjem. Det er blandt andet vigtigt, at dit altanbord lever op til formålet. Så tænk over, hvad du gerne vil bruge bordet til. Skal den fungere som spiseplads, skal der bare være plads til en kop kaffe – eller noget helt tredje? Lav eventuelt en liste over dine ønsker, og tag hensyn til din altans størrelse. Så er det nemmere at finde et bord til dine ønsker.


Ønsker du at gøre havemøblet lidt mere hyggeligt, kan du tilføje bløde puder og plaider eller stille farverige blomster på bordet. Hæng en fin udendørs lyskæde på gelænderet, eller sæt levende lys på havebordet for at oplyse altanen, når mørket falder på. Med alle disse detaljer bliver dit udeareal både hyggeligt, praktisk og indbydende. Nu mangler du bare det gode vejr og godt selskab. Så skal altanen nok blive et eftertragtet tilflugtssted.


Vil du ikke have et lille bord, der sidder fast på gelænderet? Der findes heldigvis gode alternativer. Blandt andet er det klassiske cafébord med stole et godt bud. Møblet passer ind på de fleste altaner, både store og små. Der er ofte plads til to-tre personer, og derfor egner cafébordet sig godt til den mindre altan. Samtidig får du en hjemlig caféstemning, der indbyder til mange gode stunder – alene eller sammen med andre. Vælg eventuelt et rundt bord, så der er en bedre og naturlig øjenkontakt kontakt mellem gæsterne.


Se flere havemøbler i vores store udvalg

Uanset om du leder efter havemøbler til den lille eller store altan, så kan vi hjælpe dig. Vores online udvalg har nemlig et varieret udvalg af udendørs møbler til haven. Fra behagelige loungestole og havemøbelsæt til parasoller og hængekøjer. Samtidig kan du udforske forskellige stilarter og designs. Opdag for eksempel romantiske, hvide havemøbler, de mere naturlige i teak eller de slidstærke møbler i flettet polyrattan.


I sidste ende bestemmer du selv, og vi vil med glæde hjælpe med at finde de helt rigtige havemøbler. Du kan bare ringe til vores kundeservice eller besøge os i en af vores mange butikker. Begge steder er vi klar med information om vores udvalg, og hvordan du kan vælge de helt rigtige udendørs møbler.


Husk, at udendørs møbler kræver vedligeholdelse. Skal de blive ved med at se pæne ud, er det derfor en god idé at rengøre dem – tør dem gerne af om foråret med en våd klud og sæbevand og igen til efteråret, når du sætter møblerne et tørt sted. På den måde holder de længere, og du får gavn af dem i længere tid.

Måske synes du om