nov 30, 2021 23:59:59

Black November - Priserne er gået helt i sort 

SE ALLE DE NYE HAVEMØBLER TIL SKARPE PRISER

0 Varer i Kurven
Fortsæt med at handle

Med et udendørs cafésæt får du både et fint bord og et par matchende stole med i købet. Se vores udvalg her på siden, hvor du kan finde det helt rigtige sæt til din altan eller lille terrasse. Vi tilbyder blandt andet caféborde og -stole i teaktræ, nonwood og andre vejrbestandige materialer. Naturligvis med design og komfort for øje. Så kan du nyde foråret og sommeren med ren afslapning.

Vi fandt desværre ikke det du søgte. Prøv venligst igen - via søgefunktionen eller menuen.

Sorter vare efter:

Nyd hyggelige stunder på dit cafésæt

Havemøbler fås i et væld af størrelser og designs. Nogle er for eksempel oplagte til terrassen med plads til hele familien eller mange venner. Andre er gode til den hyggelige og uformelle stemning for to personer. Sidstnævnte gælder blandt andet cafeborde- og stole. Her får du nemlig et fint cafésæt bestående af et lille bord og to stole.

 

På grund af cafésættets størrelse kan du let få plads til en kop kaffe i eftermiddagssolen, spise aftensmad eller få en hyggelig samtale med din ven. Et cafésæt er også perfekt som supplement til et større havemøbelsæt. Har du for eksempel en lille solrig krog i haven? Så kan du placere dit nye cafésæt derned og nyde roen i solen. Du får med andre ord et praktisk møbel, der lægger op til hygge i alle haver og altaner.

 

Den lave vægt gør det let for dig at flytte rundt på møblerne i jagten på det perfekte solbeskinnede hyggested. Men du kan også bruge dem indenfor. Om efteråret kan du for eksempel sætte cafésættet ind i udestuen eller i drivhuset, hvis du har plads. På den måde kan du opnå ægte orangeri-stemning.

 

Se alle vores havemøbelsæt til både to og flere personer.

 

Hvilket cafébord og caféstol skal du vælge?

Hos My Home Møbler finder du billige cafésæt til udendørs brug. De er i flere forskellige materialer og designs, så du kan vælge det helt rigtige sæt for dig. Men hvilket møbel er så lige det? Er du i tvivl om hvor du skal starte, kan du prøve at finde inspiration med vores gode råd.

 

Gå efter et cafésæt i det rigtige materiale

Når du skal vælge havemøbler, har deres materialer både betydning for udseende og vedligeholdelse. For eksempel kræver havestole og haveborde i træ mest vedligeholdelse, hvis de skal fremstå pæne i mange år. Nogle kan også klare at stå udenfor hele året rundt - blandt andet polyrattan og aluminium. Modsat har andre møbler bedst af at blive opbevaret et tørt sted om vinteren.

 

Tænk over størrelsen, og mål efter

Selve størrelsen på dit cafébord og dine cafestole er naturligvis en væsentlig faktor. For du vil formentlig være nødt til at sende møblet tilbage, hvis det er for stort eller lille. Mål derfor afstanden mellem eksempelvis væg og kanten af altanen. Husk, at du også gerne skal have plads til nogle caféstole. Vælg gerne et par, du kan skubbe ind under bordet eller klappe sammen, hvis pladsen er trang.

 

Find cafébord og stole i den rette facon

Caféborde kan være enten runde eller firkantede. Fordelen ved at vælge et rundt bord er, at alle føler sig en del af samtalen og kan se hinanden i øjnene. Et rundt cafébord er også pladsbesparende og velegnet til den lille terrasse eller altan.  Firkantede cafeborde er derimod lettere at overskue, hvor mange der kan sidde ved bordet. Desuden bidrager de til et moderne, enkelt udtryk.

 

Se alle vores fine haveborde og forskellige slags havestole her.

 

Vi leverer dit billige cafésæt hjem til dig

Leder du efter nye havemøbler? Hos My Home Møbler har vi mange forskellige modeller til lave priser. Find både borde og stole i forskellige materialer. Vores udvalg spænder sig over blandt andet teaktræ, polyrattan og nonwood. Disse materialer er til dig, som ønsker rengøringsvenlige og vedligeholdelsesvenlige møbler.

 

Alle vores billige caféborde og cafestole er samtidig i tidløse, komfortable designs. Vælg for eksempel mellem luksuriøse lænestole med stol og skamler. Eller hvad med et moderne sæt i akacietræ? Bløde hynder sørger for rigtig god komfort, så du kan slappe af i længere tid ad gangen.

 

Du vælger naturligvis helt selv, hvad der skal stå på din altan eller terrasse. Uanset hvad du foretrækker, sørger vi for en lav pris og nem levering. Det giver dig råd til flere dejlige stunder udenfor. Hvis du ønsker at se møblerne med egne øjne, kan du naturligvis besøge vores mange butikker. Vær dog sikker på, at møblerne også er på lager.

 

Sådan passer du på dit cafébord og dine stole

Det er skønt at kunne slappe af i dejlige havemøbler. Men det kan blive en kort fornøjelse, hvis de er beskidte eller helt slidte. Vind og vejr gør, at de hurtigt bliver kedelige at se på – og at du måske skal købe nogle nye efter få års brug. Både sol, vind og vejr tager nemlig hårdt på havemøbler, hvis du ikke plejer dem i ny og næ.

 

Der er heldigvis mange løsninger til problemet. Hvis du for eksempel planlægger at sidde direkte i solen, kan du med fordel købe en parasol til at skærme cafésættet for solens stråler. Det er i øvrigt en god idé at give dit cafésæt i træ en omgang pleje en til to gange om året. Især olie er med til at bevare træets smukke gyldne glød og undgå, at det bliver gråt eller sprækker.

 

Når du ikke bruger møblerne, kan du lægge et overtræk hen over bord og stole. Det beskytter dem mod både regn, pollen, slud og sne. Hvis det er vinter, vil mange modeller dog have bedst af at stå tørt og mørkt indenfor. Brug også en hyndeboks til opbevaring af dine hynder, når du ikke sidder i dem. Dermed hjælper du med at forlænge hyndernes levetid, så de kan holde til flere somre.

 

Med god pleje og opbevaring får du glæde af dine små have- og altanmøbler i endnu flere år.


Måske synes du om