nov 30, 2021 23:59:59

Black November - Priserne er gået helt i sort 

SE ALLE DE NYE HAVEMØBLER TIL SKARPE PRISER

0 Varer i Kurven
Fortsæt med at handle

En havebænk er dit perfekte møbel til det hyggelige hjørne i haven og til udendørs siddepladser. Flere vælger tilmed at lade deres havebænk stå for sig selv, og den kan også fungere helt fint alene. Det smukke havemøbel er nemlig som skabt til, at du kan sidde for dig selv og nyde haven i dit helt eget tempo. Se hele vores udvalg herunder og vores gode råd til, hvordan du vælger den bedste havebænk.

 

Vi fandt desværre ikke det du søgte. Prøv venligst igen - via søgefunktionen eller menuen.

Sorter vare efter:

En havebænk er dit perfekte møbel til det hyggelige hjørne i haven og ekstra siddepladser udendørs. Flere vælger tilmed at lade deres havebænk stå for sig selv, og den kan også helt fint fungere alene. Det smukke havemøbel er nemlig som skabt til, at du kan sidde for dig selv og nyde haven i dit helt eget tempo. Din nye havebænk kan også sagtens matches med dine havestole og havebord og på den måde give ekstra liv og charme til terrasseområdet.

 

Se hele vores udvalg af havebænke herunder, og få gode råd til, hvordan du vælger den bedste og mest rigtige havebænk til dit hjem. Det kan være en drænende proces at skulle vælge mellem flere varianter og mange forskellige stilarter. Derfor har vi prøvet at gøre processen simpel for dig.

 

Udforsk vores praktiske havebænke

At købe en havebænk til haven eller terrassen synes at være et voksende og populært valg. Hos My Home Møbler er vi glade for billige havebænke i flot kvalitet, da de har en masse fordele. Placér den mod en mur, og nyd aftensolen med en god bog eller et glas vin i godt selskab. Og skal din model være med eller uden ryglæn og armlæn? Der er uanede muligheder for at være kreativ med en havebænk, og det er helt op til dig, hvad du gør med den. 

 

I sidste ende bør du finde en havebænk, der matcher netop dine behov og dit hjem.

I mellemtiden vil vi hos My Home Møbler sørge for billige havebænke i god kvalitet til dig.

 

Her hos My Home Møbler finder du blandt andet:

 

  • 2- eller 3-personers havebænke

  • Havebænke i massiv teak

  • Havebænke med eller uden ryglæn

Fra hvid havebænk til sort havebænk

Du kan få havebænke i mange udformninger, størrelser, farver og designs. Vælger du for eksempel en hvid havebænk, får du et elegant udtryk, der emmer af romantik og idyl. Den hvide farve er med til at bringe bænkens håndværk frem uden at tage fokus fra havens fine blomster og farver. Læg et par bløde hynder på for ekstra komfort eller et lammeskind for et nordisk look.

 

Omvendt kan en sort havebænk i den bedste Skagen-stil lokke øjne til med den mørke farve. Den lave ryg med udsmykning gør havebænken til et populært møbel i mange danske hjem. Bænken er både robust og behagelig. Om du bor i et romantisk bondehus eller moderne parcelhus, vil den skandinaviske stil helt sikkert passe ind.

 

Hos My Home Møbler er alle vores havebænke lavet i gode naturmaterialer. Grunden til, at du kan få dem til en billig pris, skyldes, at vi har meget lave omkostninger. Derudover importerer vi direkte fra fabrik uden om dyre mellemled. Det er havebænke, du har råd til.

 

Med en havebænk kan du:

 

  • Skabe en romantisk krog i haven

  • Nyde godt af solen med en, du holder af

  • Nemt flytte rundt på dit havemøbel

  • Få et flot og tidløst design

  • Invitere flere gæster rundt om havebordet

     

4 gode råd: Sådan vælger du din havebænk

Når du leder efter en funktionel og smuk havebænk, er det vigtigt, at du gør dig nogle overvejelser, inden du slår til. For selvom en bestemt model falder lige i din smag, er det ikke sikkert, den lever op til andre krav. Det kan være, at den er for lille, at du sidder dårligt, at den kræver for meget vedligeholdelse eller noget helt fjerde.

 

Vi har samlet de fire vigtigste spørgsmål, du skal stille sig selv i din jagt på den perfekte havebænk.

 

1. Hvad er formålet med bænken?

Først og fremmest skal du blive enig med dig selv om, hvad du gerne vil bruge din havebænk til. Er det til en hyggelig krog i haven? Til ekstra siddepladser ved havebordet? Eller er den mest et dekorativt element, der bare skal pynte? Alt efter hvad du skal bruge den til, skal du formentlig vælge en bestemt slags. Tænk robusthed, vedligeholdelse og komfort ind.

 

2. Hvor stor må den være?

De fleste havebænke kommer som 2- eller 3-personers bænke. Hvor stor en bænk du skal vælge, afhænger naturligvis af, hvor mange personer du ønsker plads til. Flere af vores havebænke er designet til, at du kan sætte dem sammen med vores haveborde. Du kan også tilføje et hyggeligt cafébord, hvis du kun skal bruge bænken til kaffe og snacks.

 

3. Hvilket materiale skal den være i?

Du kan finde havebænke i flere forskellige materialer. Hos My Home Møbler tilbyder vi blandt andet ubehandlet massivt teak, der er et robust naturmateriale, som pryder de fleste haver og terrasser. Træbænke har brug for pleje i ny og næ, så det står flot hele året rundt og har en lang levetid. Du kan også finde din udendørs bænk i materialer som metal, polyrattan og nonwood.

 

4. Hvordan skal bænken se ud?

Et populært valg er den hvide træbænk med mønstre i ryggen, som giver dig et romantisk og nordisk look. Andre vælger en bænk i metal med eksempelvis rosen- eller diamantmønstre. Og så er der dem, som vælger en stilren bænk uden ryg- og armlæn, hvor det simple design er i fokus. Hvilken stil og stemning foretrækker du til dine hyggelige stunder i haven?

 

Hold din havebænk i træ elegant i flere år

Et vigtig element for mange danskere er, om deres havebænk kræver vedligeholdelse eller ej. Det har vi fuld forståelse for hos My Home Møbler, og derfor kan du ånde lettet op med vores teaktræ. Havebænke i teaktræ er kendetegnet ved, at du stort set ikke behøver løfte en finger for at vedligeholde dem i årene, der kommer. Med tiden vil de få en sølvgrå patina, som kan være ganske pænt at se på.

 

Foretrækker du at beholde træets oprindelige farve, må du rengøre og pleje dem en gang imellem. Det vil friske træet op, så du næsten får et nyt havemøbel. Teak har heldigvis en række kvaliteter, der gør det særligt egnet til det hårde, nordlige klima. Brug træsæbe eller voks, når du renser din havebænk. Som regel er en årlig behandling nok.

 

Køb billige havebænke online eller i butik

Har du fundet netop den havebænk, du har ledt efter? Eller vil du mærke træet med dine egne fingre, før du bestemmer dig? Køb vores billige havebænke her i webshoppen eller i en af vores mange butikker. Vi leverer dit nye havemøbel inden for en uge, hvis varen er på lager. Du kan få din bestilling leveret lige til døren, hvilket gør det supernemt at købe store møbler til haven.

 

Har du et eller flere spørgsmål? Så tøv ikke med at kontakte os. Vi står altid klar til at rådgive dig telefonisk, via vores chat på hjemmesiden eller i din lokale My Home Møbler.

 

 

Måske synes du om