nov 30, 2021 23:59:59

Black November - Priserne er gået helt i sort 

SE ALLE DE NYE HAVEMØBLER TIL SKARPE PRISER

0 Varer i Kurven
Fortsæt med at handle

Caféborde, firkantede haveborde eller et stort eller lille havebord i glas. Der findes efterhånden et hav af haveborde i forskellige designs, former og størrelser. De mange muligheder kan dog gøre det svært at finde det helt rigtige havebord til altanen eller terrassen. Til dit held har vi lavet en overskuelig guide, der forhåbentligt kan hjælpe dig på rette vej. Så læs vores guide, og køb et nyt havebord hos os i dag. Vi har et stort udvalg af haveborde i god kvalitet til lave priser.



 

 

 

Vi fandt desværre ikke det du søgte. Prøv venligst igen - via søgefunktionen eller menuen.

Sorter vare efter:

Et godt havebord opfylder dine behov

Skal du blive klar til sommerens udendørshygge? Når sommerhalvåret er begyndt, betyder det at mange af os leder efter nye haveborde. Når vejret er godt, solen skinner, fuglene kvidrer, så får vi selvfølgelig lyst til at bevæge os udenfor. Og hvorfor ikke også spise udenfor, når vejret er dejligt? Et havebord er smart til både grillhygge, afslapning i solen og meget andet.

 

Hos My Home Møbler finder du derfor også både store og små haveborde, haveborde i træ og forskellige former. Alt sammen til lave priser. Vi er nemlig vilde med god kvalitet, som alle har råd til. Så dyk ned i vores sortiment, og find et havebord, der matcher dine ønsker og drømme.

 

Blandt vores haveborde finder du eksempelvis:

 

  • Solide haveborde i træ, aluminium eller polyrattan

  • Runde eller kvadratiske haveborde

  • Haveborde til den lille terrasse

  • Vedligeholdelsesfri haveborde

  • Havebord med hjul

  • Haveborde som sæt – inklusiv havestole

     

    Her på siden finder du desuden både store og små haveborde. På den måde kan du købe et havebord, der passer lige i størrelsen. Er du for eksempel en familie på otte personer, kan du gå efter en af vores haveborde, hvor der medfølger otte komfortable havestole med høj ryg. Der er således flere muligheder at kaste sig over, når du shopper nye dit nye havebord hos My Home Møbler.

     

    Mangler du en romantisk krog eller hyggelig oase i haven? Se også vores udvalg af havebænke her. Vores havebænke passer godt til vores udvalg af forskellige haveborde.

     

Hvilket havebord skal du vælge?

Når du er på udkig efter et nyt havemøbel, kan de mange varianter gøre valget lidt sværere. Her kommer vores guide ind i billedet. Med den rette vejledning kan du nemlig finde et perfekt og flot havebord til en skarp pris.

 

Gå efter den rette stil. Når du skal købe et havebord, er stilen afgørende for hvordan det ser ud med resten af din indretning. Hos My Home Møbler har vi heldigvis forskellige stilarter, du frit kan vælge i mellem. Er du til det rå look, kan et havebord i aluminium med sort powder-coating være med til at understrege den moderne og minimalistiske stil. Omvendt kan et havebord i træ give dig det nordiske, bløde udtryk. Så kig på siden, og vælg den stil, der passer til dig.

 

Vælg en størrelse der passer. Det er selvfølgelig bedst med et havebord, som du faktisk har plads til. Ligeledes vil du heller ikke vælge et havebord, der er for lille. Det store centrale havebord kan du bruge til fællesspisning, mens et cafébord er perfekt til aftenhygge på altanen. Firkantede borde kan udnytte pladsen lidt mere optimalt, mens runde haveborde åbner for, at alle kan se hinanden. Vores haveborde findes heldigvis i alle størrelser, som du måtte have brug for.

 

Lav så lidt arbejde som muligt. Et vedligeholdelsesfrit bord er ideel, hvis du foretrækker at slappe af og ikke gider at bruge for meget tid på at pleje dine udendørsmøbler. Overvej derfor hvilke materialer, dine havemøbler skal være i. For eksempel kan et havebord i aluminium stå ude året rundt og i al slags vejr. Det kræver ganske lidt vedligeholdelse. Rengør blot med vand og sæbe, og det er så godt som nyt.

 

Dæk dine behov bedst muligt. Flere af vores haveborde kan du nemt folde sammen og flytte rundt på. På den måde får du ekstra plads at gå på, når du ikke skal bruge havebordet. Kig også efter, om et par matchende havestole kan blive skubbet ind under havebordet. Det giver dig den bedste funktionalitet, hvis du ikke har mange kvadratmeter at gøre godt med.

 

Få komfort i højsædet. Før du rigtig kan nyde solen og det gode vejr, er det vigtigt, at du også sidder godt på et par havestole. Helst i flere timer i træk. Gå derfor efter havemøbler, der sikrer støtte til både ryg og ben. Kom forbi en af vores butikker, og afprøv vores havestole, som du ofte kan købe sammen med vores borde, hvis du er i tvivl om dit valg.

 

Følger du disse vejledninger, så kan du være meget tæt på at have fundet det perfekte havebord. Du er naturligvis også velkommen til at tale med os ansigt-til-ansigt i din nærmeste My Home Møbler butik. Vi har gratis levering til butik. Du kan læse mere om denne service her.

 

Et rundt havebord til den elegante stil

Et rundt havebord skaber en hyggelig og elegant atmosfære til haven, terrassen og altanen. Fordelen ved et rundt havebord er, at alle kan se og høre hinanden uden behov for at råbe eller dreje hovedet skarpt til den ene side. Med et rundt havebord kan du derfor også se frem til gode aftener med lange samtaler.

 

De samme fordele gælder for et rundt cafébord. Her får du nemlig også et intimt og inkluderende samvær. Sæt dit cafébord ude i græsset, brug det som et sidebord på terrassen eller udnyt den trange plads på altanen. Der kan nemt opstå behov for at sætte noget fra dig, når du nyder vejret. Slapper du af i en komfortabel havestol, kan du for eksempel lægge din bog eller dit glas vin på det runde havebord.

 

Vores runde haveborde er typisk billigere end de store. Har du først købt et af vores runde haveborde, og har du gjort dig et billigt fund, kan du med garanti slet ikke undvære det igen.

 

Havebord i træ er dit naturlige valg

Hvad end du har en have eller ej, så kan havemøbler sagtens være relevant for dig. Vil du gerne have naturen tæt på? Så bør du gå efter haveborde i træ. Vi har forskellige modeller i blandt andet teaktræ, der er standarden for havemøbler i naturmaterialer. Men kræver et havemøbel i træ ikke meget vedligeholdelse? Nej faktisk ikke. Selvom det er i træ, behøver du faktisk ikke bruge hele foråret og sommeren på møbelpleje. Et havebord i teak er nemlig en meget stærk træsort, hvilket er super praktisk til havemøbler.

 

Har du ikke noget imod at bruge tid på vedligeholdelse af dit havebord, er det faktisk ikke særlig tidskrævende. Havemøbler i hårdt træ er solide, og du kan nemt behandle dem med olie. En god vedligeholdelse af dit træbord forlænger havebordets levetid og smukke udseende. Selv danner dit havebord i træ naturlige olier, der beskytter angreb fra insekter og rådskader.

 

Billige haveborde på tilbud hos My Home Møbler

Er du kommet i tanke om, at du mangler tilbehør til dine havemøbler? Sæt for eksempelvis dekorative lanterner på havebordet, eller hæng et par lyskæder i nærheden for en romantisk eller festlig stemning. Glem ikke et par bløde og behagelige hynder til dine havestole.

 

Skal du bruge dine havemøbler hurtigst muligt, så er My Home Møbler din redning. Op til 80 procent af vores sortiment bliver nemlig leveret inden for blot én uge. Så shop løs, og glæd dig til at få et nyt havebord inden du har set dig om.

 

 

Måske synes du om