nov 30, 2021 23:59:59

Black November - Priserne er gået helt i sort 

SE ALLE DE NYE HAVEMØBLER TIL SKARPE PRISER

0 Varer i Kurven
Fortsæt med at handle

Skal dine havemøbler bestå af et afslappende loungesæt? Det forstår vi godt. Udendørs møbler til haven emmer nemlig af hygge, komfort og skaber en helt særlig laid-back stemning. Samtidig fungerer designet godt som de primære havemøbler på terrassen og som supplement. Få inspiration til dine havemøbler her på siden. Bagefter er det bare om at læne dig godt tilbage i behagelige loungemøbler i skøn kvalitet.

Vi fandt desværre ikke det du søgte. Prøv venligst igen - via søgefunktionen eller menuen.

Sorter vare efter:

Skab hygge med loungesæt til haven

Dine havemøbler til haven er uundværlige, når den danske sommer endelig kigger forbi. Det er nemlig der, du slapper af sammen med venner og familie. Det er der, du nyder et glas koldt rosévin i aftensolen. Og det er der, du kan skabe et rart værested på terrassen, altanen eller i haven. 

 

Her kommer vores billige loungesæt ind i billedet. Ikke alene indbyder de til velvære. Et loungesæt løfter også indretningen, hvad end det er udenfor på terrassen eller indenfor i stuen. Siddekomforten er desuden ekstra god. På den måde kan du slappe endnu bedre af og nyde de varme dage. Tilføj lidt salte snacks og noget koldt at drikke. Så har du de bedste betingelser for en optimal hyggekrog til lune tider. Her på siden kan du glæde dig til:

 

  • Forskellige materialer som polyrattan, der kan stå udenfor året rundt
  • Pæne loungesæt til at nyde måltiderne og invitere gæster på besøg
  • Bruge mere tid i haven efter en lang dag med arbejde eller undervisning
  • Opgradering af dine gamle havemøbler og bløde hynder med god støtte

 

Hos My Home Møbler finder du et stort udvalg af havemøbler og tilbehør i alverdens designs. Du kan for eksempel vælge vores skønne loungesæt i sort flet. Afhængig af, hvor meget plads du har, så kan du gå efter både store og små loungemøbler. Derudover finder du også havemøbler i træ, romantiske bænke og solide haveborde. På den måde er der gode muligheder for at invitere familie og gæster til sommerhygge. 

Hvilket sæt loungemøbler skal jeg vælge?

Det gælder om at nyde sommeren, mens den er her - der går trods alt et helt år, før den kommer igen. Af den grund bør du også være ude i god tid med at finde lækre havemøbler som loungesæt. Så er du helt dækket ind, når solstrålerne byder på afslapning. For at give dig selv den bedste start har vi derfor samlet nogle gode tips og vejledning om valg af de rette loungemøbler. 

Tænk over formålet med dit loungesæt

Et loungesæt kan nemt blive samlingspunktet i haven. Det er især velegnet til dig, der ønsker at slænge sig i sofaen efter en lang dag, eller når du vil lytte til din yndlingsmusik i solen samt læse en god bog. Visse modeller passer også godt til at nyde frokosten eller aftensmaden i solen. Kig derfor efter, om højden på bord og design på stole eller sofa passer til det formål, du drømmer om. 

Undersøg de forskellige materialer

Et stort udvalg af loungemøbler betyder også forskellige materialer. Afhænger dit valg af møbler derfor af lidt eller meget vedligeholdelse, så er det vigtigt, at du har materialet på plads. For eksempel er polyrattan i flet et solidt, kunstigt materiale, der typisk kun kræver vand og sæbe. Aluminium er rustfrit, men du bør alligevel passe på det. Vores loungesæt i kunsttræ er vejrbestandigt og kan stå ude året rundt.

Vælg loungesæt i rette størrelse

Det vil være ærgerligt, hvis du har materiale og formål på plads, men møblet er enten for lille. Skal du indrette et hyggeligt udeområde, så overvej et sofasæt med plads til hele familien. Er pladsen trang, så kan du købe en mindre sofa og matchende stole. Endelig er der også mulighed at købe dit sæt enkeltvis. Afslut med hynder, puder og tæpper, så du opnår en mere indbydende stemning.

Find godt tilbehør til haven

Husk at passe på din hud og dine øjne. Selvom vi danskere er ellevilde med at komme udenfor, når vejret byder det, så er solens stråler stadig skrappe. Lækre og komfortable loungesæt til haven bør ske med måde. Sørg derfor at have en parasol i nærheden - særligt midt på dagen. På den måde har du skygge, når varmen er værst, og kroppen trænger til en pause fra varmen.

Havemøbler loungesæt på tilbud

Ønsker du at spare penge på køb af dit nye loungesæt? Så kan det ofte være en fordel for dig at bestille dine havemøbler sidst på sæsonen. Her skal mange af butikkerne af med deres varer fra sommersæsonen. Kan du ikke vente, så er My Home Møbler et godt sted at starte. Her arbejder vi ud fra, at god kvalitet ikke behøver være det samme som en høj pris. Alle skal altså kunne være med.

 

Om du ønsker et sæt eller at vælge dine udendørs loungemøbler enkeltvis, så står vi klar til at give gode tilbud og lave priser. Mange af de bedste loungemøbler er skabt til udendørs brug. Hårdføre materialer som polyrattan gør dem særlig velegnet til at have stående på terrassen, altanen eller i haven. Du kan integrere havemøblerne med forskellige andre loungemøbler, eller du kan gennemføre stilen og købe matchende bord samt stole. Find alt inden for outlet her.

 

Vi gør tilbud muligt ved at skære det dyre mellemled væk og importerer i stedet direkte fra fabrik. For dig kommer det til gavn i form af billige loungesæt. I mange tilfælde kan der også være penge at spare, hvis du i stedet køber havemøblerne som sæt. Få det hele leveret inden for én uge, hvis møblerne er på lager. Gå på opdagelse i vores webshop, og få god inspiration til, hvordan din have, terrasse eller altan skal se ud.

Billige havemøbler i god kvalitet 

Har du spørgsmål til vores loungesæt, udvalg af materiale eller måske levering? Kontakt det udlærte personale, enten hos kundeservice eller i butik. De ved, hvad de handler med og har flere års erfaring i salg samt rådgivning. Du kan altså være helt tryg, hvis du mangler inspiration eller gode råd hos os. Send os en e-mail eller ring i dag. Vi ønsker, at du får den bedste service.

Måske synes du om