nov 30, 2021 23:59:59

Black November - Priserne er gået helt i sort 

SE ALLE DE NYE HAVEMØBLER TIL SKARPE PRISER

0 Varer i Kurven
Fortsæt med at handle

Nyd sommeren uanset vejret. Med en billig havepavillon fra My Home Møbler er du nemlig godt beskyttet mod både pludselige byger og aftendug. Det giver dig mange anvendelsesmuligheder til at skabe nye minder i haven. Uanset om det regner, eller hvis du vil stå i skygge fra solens stråler på en varm sommerdag. Vælg mellem flere flotte designs og størrelser med eller uden vægge her på siden.

Vi fandt desværre ikke det du søgte. Prøv venligst igen - via søgefunktionen eller menuen.

Sorter vare efter:

En overdækket hyggekrog til fest og grillaften

Kommer venner og familie forbi til gode stunder i haven? Med en havepavillon behøver du ikke bekymre dig om regn. Det smarte telt fungerer nemlig ligesom et transportabelt og fleksibelt tag. Du skal blot sætte pavillonen op i haven. Med mulighed for både vægge og myggenet får du hurtig afskærmning mod vind og vejr.

 

Hos My Home Møbler kan du vælge mellem flere æstetiske og billige havepavilloner. Brug dem til at skabe en skøn lille oase i din have. Hvis du vil gøre teltet endnu mere hyggeligt, kan du tilføje nogle udendørslamper, havestole, varme tæpper og stille nogle fine blomster på bordene. På den måde skaber du et skønt tilflugtssted til hygge og afslapning.

 

De mange fordele gør vores pavilloner oplagte til en dejlig middag eller mindeværdig fest i den friske luft. Du kan også bruge teltet til at opbevare mad og drikke i skyggen. Eller hvad med at sætte flere pavillontelte sammen? Så bliver der plads til at sidde og spise i tørvejr, mens gæsterne kan nyde naturen. Når mørket falder på og aftenduggen falder, vil pavillonens overdækning holde dig tør.

 

En pavillon giver dig altså mulighed for at bruge din have hele året rundt. Se flere af vores møbler til haven, så du ikke går glip af noget.

 

Åben havepavillon eller lukket? Det bør du overveje

Når du holder arrangementer under åben himmel, så er det rart med et overdækket område - for eksempel ved hjælp af en havepavillon. Det er dog knap så behageligt, hvis teltet for eksempel er for stort til haven. En anden irriterende situation er, hvis der ikke er plads nok under pavillonen til alle dine gæster. For at undgå dette bør du derfor nøje overveje, hvilken havepavillon du skal vælge.

 

Ønsker du for eksempel en åben havepavillon? Så anbefaler vi, at du vælger en model med aftagelige sider eller skydedøre. På den måde får du rig mulighed for at følge med i festen eller se naturen. Hvis det bliver for koldt, kan du nemt trække væggene ud og sidde i læ. Hvis du gerne vil have en komfortabel hyggekrog hele året, kan du overveje at købe en permanent havepavillon i træ eller et orangeri.

 

For at vælge den rigtige størrelse bør du måle haven eller terrassen op. Det giver dig et godt billede af, hvor meget plads du har. Du bør også overveje, hvor mange gæster der skal kunne være under pavillonen. På den måde kan du danne dig et godt overblik over, hvor stor en model du har brug for. Der er ofte rigeligt med plads til et bord og fire personer i en pavillon på cirka seks kvadratmeter.

 

Derudover vil looket på pavillonen have betydning, når teltet skal matche dine fine havemøbler. Hos My Home Møbler kan du blandt andet vælge mellem havepavilloner i grå, blå, sort og hvid. Aftagelige sider i PVC-coated polyester gør, at du hurtigt kan lukke eller trække fra, som du ønsker det.

 

Køb en billig havepavillon til dit arrangement

Hvad enten du skal holde bryllup, fødselsdag eller studentergilde, så er en havepavillon både praktisk og flot. Derudover kan du bruge en pavillon på festivaler, campingpladsen samt på loppe- og kræmmermarkeder.

 

Det lunefulde, danske vejr kan nemlig byde på både regn og en bagende sol hele dagen. Begge vejrsituationer kan være ubehagelige at stå i alt for længe. Her er en pavillon guld værd.

 

Og det er ikke kun dig, der kan få gavn af det smarte telt. Har du for eksempel et sæt havemøbler, som du gerne vil nyde hele året, men som ikke kan tåle det hårde vintervejr? Integrér dit havemøbelsæt i din nye pavillon. Dermed kan du skabe en hyggelig oase. Desuden kan du stille cykler og haveredskaber, der kan risikere at blive slidt af vejret, ind under teltet.

 

Du bør naturligvis sørge for, at pavillonen holder i så mange år som muligt. Blandt andet vil en god omgang rens sørge for, at teltet er bedre beskyttet mod solens UV-stråler. Vi hjælper selvfølgelig gerne med rådgivning og vejledning om vedligeholdelse. Ønsker du at slippe for enhver form for pleje, bør du overveje at anskaffe dig en pavillon i plastik.

 

Indret din pavillon med pæne havemøbler

Hos My Home Møbler finder du et stort udvalg af møbler og tilbehør til haven. Foruden billige pavilloner kan du blandt andet finde pæne havestole og dejlige hængekøjer. Fælles for dem alle er den skønne komfort og de lave priser. Hvis du derfor mangler noget at sidde på under pavillonen, kan du hurtigt finde løsningen hos os.

 

Vi kan især anbefale de smarte havemøbelsæt. Her får du både bord og matchende stole med i købet. Nogle elsker hvidmalede designs i træ, mens andre er til boheme og flet. For at opfylde alles behov kan du altid forvente et bredt udvalg. Vælger du udseendet ud fra resten af dit hjem, kan dine nye havemøbler matche indretningen. Det er prikken over i’et.

 

Har du for rådgivning eller hjælp? Så tøv ikke med at kontakte os. Vi er en landsdækkende møbelkæde med mange års erfaring i netop havemøbler. Og vi elsker at hjælpe vores kunder. For dig betyder det, at du aldrig er langt væk fra personlig rådgivning. Se alle vores butikker og åbningstider her.

Måske synes du om