nov 30, 2021 23:59:59

Black November - Priserne er gået helt i sort 

SE ALLE DE NYE HAVEMØBLER TIL SKARPE PRISER

0 Varer i Kurven
Fortsæt med at handle

Kvidrende fugle i luften og behagelig varme i skyggen. Nu mangler du bNare en god havestol, som du kan sidde behageligt på - uden at skulle betale alt for meget i pris. Og heldigvis kan du finde billige havestole lige her fra My Home Møbler. Selvom Danmark måske ikke er kendt for høje temperaturer, bør alle have muligheden for at nyde de varme sommerdage. Vores havestole kan du derfor glæde dig til, da de er lavet i fin kvalitet til en rigtig god pris. Søger du efter en komfortabel, men billig havestol, der holder i mange år? Så er du kommet til det helt rigtige sted.

Vi fandt desværre ikke det du søgte. Prøv venligst igen - via søgefunktionen eller menuen.

Sorter vare efter:

Havestole

 

Der er kvidrende fugle i luften og behagelig varme i skyggen. Nu mangler du bare en eller flere gode havestole, som du kan sidde behageligt på - uden at skulle betale alt for meget i pris. Og heldigvis kan du finde billige havestole lige her hos My Home Møbler.

 

Selvom Danmark ikke er kendt for høje temperaturer, bør alle have muligheden for at nyde de få varme sommerdage, vi har. Du kan derfor glæde dig til at nyde vores flotte havestole, som tilmed er lavet i god kvalitet. Søger du efter komfortable og billige havestole, der holder i mange år? Så er du kommet til det helt rigtige sted.

 

Find billige havestole i flere designs

Leder du efter møbler til haven, så se vores brede udvalg af havestole fra My Home Møbler. Hos os kan du finde havestole med lav eller høj ryg og uden armlæn, havestole i polyrattan og mere. Vi udskifter løbende sortimentet, så kig gerne forbi flere gange. Selvom vi i forvejen har sænket priserne, så vil vi gerne glæde dig endnu mere. Det gør vi med skønne tilbud på diverse havemøbler, så dine køb føles ekstra gode.

 

I vores udvalg af havestole kan du blandt andet finde:

 

  • Behagelig komfort i sædet til ryggen

  • Forskellig udseende efter smag

  • Flotte og enkle designs

  • Holdbare materialer som polyrattan/flet

  • Klassiske farver som sort og grå

     

    Uanset dit budget kan du finde dine nye havestole til skarpe priser hos os. Vi importerer alle vores havestole direkte fra producenterne og holder derfor omkostninger i bund.

     

    For os er det vigtigt, at du ikke behøver bruge hele din sommer på at pleje dine møbler. Derfor kommer flere af vores billige modeller som polyrattan havestole, som kræver minimal vedligeholdelse.

     

4 tips: Hvilken havestol bør du gå efter?

At vælge de rigtige havestole afhænger af flere punkter. Først og fremmest skal de være behagelige at sidde på, men de må også gerne passe til din terrasse eller altan uden at fylde for meget. Endnu bedre er det, hvis du ikke hele tiden skal pleje dine havestole med eksempelvis olie for at holde dem i pæn stand. Her kommer valg af materialer ind i billedet, og det kan gøre beslutningen endnu sværere. Hos My Home Møbler vil vi heldigvis gerne hjælpe dig med at vælge de bedste havestole.

 

Vi har samlet de bedste tips og råd om valg af nye havestole her:

 

1. Undersøg havestolen for komfort

Har du travlt, mens du shopper derhjemme eller i butikken, så bør du måske vente med at købe havemøbler. Det er nemlig vigtigt, at du tager dig god tid til at prøve dem, så du er sikker på, at du sidder godt. Mærk efter, om der er god støtte i sæde og ryg, og om havestolen (og evt. havebordet) har den rette højde. Mærk også, om du hviler naturligt på armlænene.

 

Ved at vælge god komfort kan du sidde i havemøblerne i mange timer og nyde de sene sommeraftener. Overvej, om hynder eller puder er nødvendige for ekstra god siddekomfort.

 

2. Kig efter designet på møblerne

Ofte vil de fleste danskere stoppe op ved en havestol, der umiddelbart falder i deres smag. Mangler du inspiration til, hvordan de perfekte havestole skal se ud? Du kan med fordel vælge en stil, som er i tråd med din boligindretning. På den måde sikrer du dig et ensartet udtryk både inde og ude.

 

Har du en minimalistisk stil, kan du for eksempel vælge vores havestole i flet eller polyrattan. Er du mere til de naturlige farver, kan du vælge havestole i træ. Overvej eventuelt, om en havebænk, som en variation, skal tilføre lidt ekstra charme omkring bordet.

 

3. Hvad kræver møblerne af vedligeholdelse?

Uanset hvilke slags møbler du finder, så anbefaler vi, at du vasker og plejer dine havestole mindst én til to gange om året. Ved havestole i træ bør du sætte dem ind om vinteren eller som minimum i læ med et overtræk. Ønsker du et møbel i træ, som kan stå ude hele året, bør du gå efter havemøbler af teaktræ.

 

Vi anbefaler, at du behandler dine træmøbler med olie udviklet til udendørs brug. For minimal vedligeholdelse anbefaler vi at vælge havestole i polyrattan eller aluminium, som nemt kan rengøres med en fugtig klud.

 

4. Hvordan kan du opbevare dine havestole?

De gode sommerdage varer ikke længe i Danmark. Det betyder, at du en stor del af året skal sørge for at beskytte dine havemøbler mod vind og dårligt vejr, gerne indenfor eller som minimum i læ udenfor. Nu er problemet bare: Hvor skal du gøre af dem? Måske har du gennemtjekket alle afskygninger af dit hjem og kan ikke finde plads.

 

Dette er et bump på vejen, som nemt kan undgås ved at stable eller folde havemøblerne. På den måde kan de placeres i skuret, i garagen eller i en lille afkrog af huset. Disse uundværlige funktioner er lig med havestole, der fylder mindst muligt og er lette at flytte rundt på. Kig også efter, om de kan blive skubbet ind under havebordet.

 

Besparelser ved et havemøbelsæt

Du kan gøre shoppingen nemmere for dig selv og spare både tid og penge ved at købe et havemøbelsæt. Vi har nemlig løbende tilbud på vores sæt, så du kan blive klar til sommeren. Ved et havemøbelsæt er havebord og havestole nøje udvalgt til at matche hinanden. Så alt du skal gøre er at finde ud af, hvilket sæt der passer til din terrasse, have eller altan.

 

Køb dine havestole på tilbud hos My Home Møbler

Vi håber, at du er blevet klogere på, hvordan du udvælger de bedste og mest behagelige havestole. Er du kommet i tanke om, at du også mangler noget godt tilbehør til sommerperioden? Hos My Home Møbler kan du finde det, du er på udkig efter.

 

Er pladsen trang, eller har du et hjørne i haven, du gerne vil gøre hyggelig? Kig på vores caféborde- og stole for en romantisk og afslappende stemning. Det er også vigtigt at skærme dig fra solen, når strålerne er værst. Se efter vores parasoller og parasolfødder for god skygge.

 

Har du spørgsmål til din bestilling, et bestemt produkt eller noget helt tredje? Kom forbi og snak med vores dygtige personale. Vi står altid klar til at vejlede og hjælpe dig, hvis du får brug for det. Handler du online, betyder det ikke, at du ikke kan få vores gode service. Kontakt blot kundeservice her, og så vi vil forsøge at hjælpe dig bedst muligt over telefonen.

 

Se hele vores sortiment online, eller kom forbi en af vores mange butikker, hvor udvalget måske er større, alt efter sæson. Vi kører ofte også gode tilbud i butikkerne. Find din My Home Møbler-butik og åbningstider her.

Måske synes du om