nov 30, 2021 23:59:59

Black November - Priserne er gået helt i sort 

SE ALLE DE NYE HAVEMØBLER TIL SKARPE PRISER

0 Varer i Kurven
Fortsæt med at handle

Her finder du et spændende udvalg af forskellige havehynder. De er alle naturligvis bløde og komfortable, så du kan sidde godt på dine havemøbler. Brug dem til terrassen, på altanen eller i haven, hvor du kan skabe en hyggekrog til skønne sommerdage. Når dagen går på hæld, og luften bliver kølig, så giver de også lidt ekstra varme. Er du heldig, har vi også populære havehynder på tilbud. Så hvad venter du på? Se vores sortiment af billige hynder herunder.

Vi fandt desværre ikke det du søgte. Prøv venligst igen - via søgefunktionen eller menuen.

Sorter vare efter:

Billige hynder til dine havemøbler

Solen titter endelig frem. Temperaturen stiger. Du har ventet i månedsvis på at mærke varmen på din hud igen. Nu er det endelig forår, og du kan ikke vente med at hive dine havemøbler frem. Der er bare ét problem: Til din store skræk er møblerne nemlig blevet kedelige at se på og er heller ikke nær så komfortable i sig selv.

 

I stedet for at købe nye havemøbler vælger du den smarte løsning: flotte og dejlige havehynder til lune sommerdage. En nem og let måde at skabe liv til de ellers lidt kedelige havestole. Her kan du også frit vælge, om dit havemøbel skal have et neutralt look i enten sort eller hvidt eller et mere opsigtsvækkende. Med vores varierede udvalg af billige havehynder kan du give dit udendørs område et boost. 

 

Du kan blandt andet glæde dig til at:

 

  • Ekstra komfort til havestole, liggestole og havebænke
  • Give din hyggelige have eller altan et frisk pust
  • Slidstærke materialer, der smuds- og vandafvisende
  • Ensfarvet design, der matcher vores havemøbler

 

Hos My Home Møbler er prisen lav, og kvaliteten god. Derfor er vores hynder på tilbud også behagelige og lægger op til mange gode stunder. Uden at du behøver bruge en formue på skøn komfort. Med de fine farver kan du skabe en helt ny stemning. Nogle af dem har også aftageligt stof af polyester. Så kan hynderne blive vasket og dermed blive ved med at se indbydende ud. Uanset om du er til en enkelt siddehynde eller de større havehynder, der også giver støtte til ryggen,

4 tips: Forny dine havestole og hynder

Når sensommeren går på hæld, er det tid til at pakke dine havemøbler og hynder væk. Lader du dem stå ude i fugt og regn, risikerer du nemlig, at der kommer mug i stoffet. Og så er dine hynder ikke meget værd. Samtidig kan især havemøbler i træ risikere at slå revner, hvilket gør det muligt for skimmelsvampe, alger og blåsplint at angribe træet. Der er altså flere gode grunde til at vedligeholde dine havemøbler og havehynder.

 

Havehynder er også med til at sikre dig en personlig stil i indretningen. Find nogle stykker, der passer til møblerne, så både farver og komfort spiller. Her skal du være opmærksom på, at udendørs havehynder bliver udsat for mere skidt og snavs, end de hynder som du har indendørs. Derfor er det altid en god idé at investere i en hyndeboks. På den måde har du også hynder lige ved hånden.

 

1. Børst af for skidt og snavs

Fjern først støv og skidt med en blød børste. Har hynderne en vandafvisende overflade, så tør dem af med en fugtig klud. Lugter de jordslået, kan du forsøge dig med lidt Rodalon samt en skånsom vask. Trænger dine havemøbler også til et boost? Giv dem en ny omgang maling, voks eller olie fra vores udvalg af rense- og plejemidler. På den måde vil både dine havestole og havehynder fremstå som nye igen.

 

2. Opbevar havehynderne et tørt sted

For at dine hynder også holder sig pæne sæson efter sæson, så anbefaler vi også praktisk opbevaring. Tag dem indenfor, når duggen falder, og stil dem et tørt sted. Der må ikke være for mange temperatursving, da det øger risikoen for kondens. Putter du hynderne i en hyndeboks af plastik, er det også vigtigt, at de er helt tørre, før du lægger dem i hyndeboksen. Dæk havemøblerne med en presenning, hvis de ikke kan stå i et skur.

 

3. Brug den rigtige olie og maling

Særligt vores havemøbler i træ har brug for at kunne modstå solens hårde UV-stråler og regn. Derfor bør du gøre dem klar før den nye sæson starter. Vælg en olie med farvepigmenter og maling i høj kvalitet. Skrab eventuelt gammel og løs maling af med en limskraber. Bagefter skal du rense møblet med en børste og slibe overfladen, så den bliver blank og plan. Tør ordentligt af med en klud, og mal i træets retning.

 

4. Indret med et indbydende loungeområde

Vedligeholdelse er naturligvis vigtigt - men det er hygge, afslapning og flotte farver også. For at få mest ud af din tid i haven eller på terrassen, så gælder det om at indrette med nogle flotte havemøbler. Så kan både du og dine gæster sidde blødt og behageligt hele aftenen. Skab en indbydende oase med havestole, haveborde og havebænke efter din smag og stil. Som prikken over i’et kan du pynte med matchende havehynder, fine lyskæder og dejlige tæpper til kølige temperaturer. 

Spørgsmål om havehynder? Kontakt kundeservice

Hos My Home Møbler er vi stolte af skønne tilbud og varer i fin kvalitet. Vi importerer direkte fra fabrikken, så vi slipper for dyre mellemled. Du undgår dermed høje priser. Desuden leverer vi ufatteligt hurtigt - faktisk bliver 80 procent af vores sortiment leveret inden for én uge, så længe varerne er på lager. Så hyg dig i haven, på den lille altan eller den store terrasse med hele familien. 

 

I vores sortiment finder du ofte havehynder på tilbud. Vi ønsker nemlig, at alle kan være med. Vores udlærte personale står klar til at hjælpe dig, hvis du mangler rådgivning eller vejledning. Det kan være, du for eksempel gerne vil blive klogere på, om du skal vælge hynder i polyester eller tekstil? Eller få flere gode tips om vedligeholdelse af havestole? 

 

Kontakt det erfarne kundeservice her, eller kig forbi en af vores forskellige, landsdækkende butikker. Se åbningstider, og søg efter din lokale My Home butik. Vi glæder os til at gøre dig mest muligt tilfreds med havehynder på tilbud og mange andre fordele.

Måske synes du om