nov 30, 2021 23:59:59

Black November - Priserne er gået helt i sort 

SE ALLE DE NYE HAVEMØBLER TIL SKARPE PRISER

0 Varer i Kurven
Fortsæt med at handle

Find din nye solseng med bord eller uden her. Vi har et bredt udvalg af gode liggestole til lave priser og havemøbler med komfort. Med vores solvogne og liggestole kan du nyde den danske sommer derhjemme. Vi har nemlig billigehavemøbler, de fleste vil kunne lide. Skift mellem vandrette og siddende positioner, mens du slapper af med en kold læskedrik. Har du brug for hjælp til det rette køb? Så rådgiver vi dig gerne. Bestil direkte her i webshoppen, eller besøg en af vores butikker over hele landet.

 

 

Vi fandt desværre ikke det du søgte. Prøv venligst igen - via søgefunktionen eller menuen.

Sorter vare efter:

Billige liggestole, solvogne og solsenge

Er der noget bedre end at læne sig tilbage med musik i ørerne eller en god bog i hånden? Det skulle da lige være, hvis du kunne gøre det på en behagelig liggestol i det danske sommervejr. Lyder det som en god dag for dig, så har vi godt nyt. Hos My Home Møbler har vi nemlig startet salget af billige liggestole, solvogne og solsenge.

 

En solvogn eller liggestol til haven er et uundværligt havemøbel, når solen står på i sommerhalvåret. Kom helt ned i gear, mens du samtidig skruer op for sommerstemningen. Det gode vejr kan vi desværre ikke garantere – til gengæld kan du nemt finde en eller flere havemøbler til terrassen og altanen. Så kan du hurtigt sætte dig godt til rette, når solen endelig kigger frem.

 

Nogle af møblerne kan du indstille i flere positioner. Det gør, at du kan ligge vandret eller i en behagelig siddestilling. Derudover har flere af modellerne fodskamler, tykke hynder eller en udfoldelig kaleche. Vælg også mellem forskellige materialer som aluminium, træ og polyrattan flet. Det brede udvalg gør, at du kan finde et havemøbel, der passer til din smag og dine behov.

 

Oplev bredt udvalg af møbler og tilbehør til haven. Så kan du udnytte det gode vejr på bedste manér.

 

Find din nye solvogn og liggestol til haven

Der er flere fordele ved at købe liggestol og solvogn. Blandt andet er møblerne en sammensmeltning af en lang stol og en skammel. Det giver dig mulighed for både at sidde op og ligge ned. Den eneste forskel er, at en solvogn har hjul – det har en liggestol ikke.

 

Hos begge typer møbler er ryglænet ofte justerbart. Denne funktion giver dig det perfekte udendørsmøbel. Hele din krop får nemlig støtte alt efter, hvordan du sidder eller ligger bedst. Med en tilhørende havehynde kommer liggekomforten i top. Når sommervejret går på vinterferie, kan du let klappe dem sammen og opbevare stolene et tørt sted.

 

Hos My Home Møbler kan du vælge mellem flere forskellige liggestole og solvogne i forskellige farver. De skønne designs er i simple farver, så du kan skabe et hyggeligt havemøbelsæt med dine andre møbler. Du kan blandt andet placere et lille bord imellem to enkelte solvogne. Her kan du have noget at drikke, mad, en bog eller hvad du ellers vil have lige ved hånden, mens du slapper af.

 

Følger der ikke en hynde med i købet? Vi anbefaler, at du tilkøber sådan en. En tyk hynde kan nemlig gøre en verdens til forskel, da du vil ligge eller sidde endnu mere behageligt. Se alle vores hynder her.

 

En solseng emmer af luksus og lounge

Er du mere til et havemøbel med stilfuld elegance og komfort i top? Så kan en luksuriøs solseng være ideel. Dette havemøbel er typisk kendetegnet ved at ligne en rund daybed eller lounge seng med masser af plads. Hvis du føler, at solen eller vinden er for stærk, kommer møblet typisk med en udfoldelig kaleche. Den kan du nemt justere efter behov.

 

Det moderne møbel indbyder altså til afslapning, afstresning og lækker lounge-stemning under åben himmel. Venter dig en varm tropenat, kan du tage den gode nattesøvn fra soveværelset og med udenfor i solsengen. Så kan du få den nat under åben himmel, som du måske drømmer om, frem for at ligge for varmt og svedig i soveværelset.

 

Hos My Home Møbler kan du tilmed finde billige solsenge i et stort set vedligeholdelsesfrit materiale. Blandt andet er flettet polyrattan et utroligt prisværdigt materiale, som har en lang holdbarhed. Desuden er flere af vores solsenge UV- og vejrbestandige. Dermed kan du få et havemøbel, der vil holde i mange år.

 

Bliv klar til at nyde sommeren i nye havemøbler

Du kan naturligvis få mange af de samme fordele ved en solseng som ved en liggestol. I sidste ende er det et spørgsmål om, hvor god plads du har, dit behov for funktionalitet og din stil. Er du for eksempel ikke til solsenge, kan du købe en dobbelt liggestol og en parasol. Så har du skabt et lækkert sted på terrassen og en fin beskyttelse mod solen.

 

Med de forskellige positioner og justeringer gør stolene det behageligt for dig at nyde livet udendørs. På den måde er solsengen og liggestolen et fleksibelt og lækkert møbel til både solbadning, en hurtig lur eller til at læse en bog.

 

Uanset hvad du foretrækker, så står vi klar til at vejlede dig. Vi ved nemlig, at den danske sommer er kærkommen for mange danskere. Så vil det ikke være ærgerligt, hvis du ikke kan nyde den til fulde? Det mener vi. Tøv derfor ikke med at tage fat i vores personale ude i butikkerne eller her hos kundeservice.

 

Sådan bør du opbevare solsenge og liggestole til haven

Når efteråret og vinteren nærmer sig, er det tid til at gemme havemøblerne væk. Det er i hvert fald en god idé, hvis du vil passe godt på dem. Så holder de i så lang tid som muligt. Regn, sne og slud slider nemlig på materialerne. Det gælder naturligvis også din nye solseng eller liggestol.

 

Det bedste du kan gøre for at vedligeholde dine billige liggestole til haven er at opbevare dem et tørt sted. Mange vælger at stille dem i for eksempel deres skur eller garage. Har du ikke plads til det, kan du vælge at dække din liggestol eller solseng med et overtræk. Løsningen er ikke optimal. Men det er bedre end blot at lade dem stå udenfor hele året.

 

Når sommeren kommer tilbage, kan du tørre møblerne af med en fugtig klud. Er de meget beskidte, kan du ty til en våd og stiv børste. Havemøbler i eksempelvis teaktræ har også godt af en efterfølgende omgang olie. Dermed er træet bedre beskyttet mod solens UV-stråler. Se alle vores rense- og plejemidler til møbler.


Måske synes du om