nov 30, 2021 23:59:59

Black November - Priserne er gået helt i sort 

SE ALLE DE NYE HAVEMØBLER TIL SKARPE PRISER

0 Varer i Kurven
Fortsæt med at handle

Slap af i skyggen med nye parasoller fra My Home Møbler. Her på siden finder du alt fra den klassiske parasol i polyester til en funktionel hængeparasol. Vælg den størrelse og det design, der passer bedst til dig. Bagefter er det bare om at nyde den behagelige sommer under en parasol, så du kan have det trygt, sikkert og køligt.

Vi fandt desværre ikke det du søgte. Prøv venligst igen - via søgefunktionen eller menuen.

Sorter vare efter:

Bredt udvalg af parasoller med god skygge

Skyfri himmel og en bagende sol i juni måned. Det er situationer som disse, der får de fleste af os danskere til at valfarte udenfor og udnytte det gode sommervejr. Desværre vil det være rigtig ærgerligt, hvis du er nødt til at være indenfor, fordi solens stråler er for stærke. Heldigvis kan du med vores praktiske parasoller både nyde den kølige brise og spise middagen i aftensolen - helt uden at få solen i øjnene eller få ødelagt din hud. 

 

Hos My Home Møbler har vi nemlig et spændende udvalg af forskellige typer parasoller til både store og små behov. Fælles for dem alle er, at de beskytter dig mod solen og giver dig et tiltrængt tilholdssted i skyggen. Naturligvis med UV-beskyttende funktioner og slidstærke materialer. Det betyder, at du kan opholde dig under vores billige parasoller, uden at de skrappe stråler trænger igennem. Ønsker du at søge læ for vinden eller varmen, kan en praktisk parasol også hjælpe dig.

 

Hos My Home Møbler har vi samlet et bredt udvalg af havemøbler til både altan og have. Sammen med vores parasoller kan du derfor glæde dig til at:

 

  • Få klassisk design og praktisk betræk
  • Opholde dig trygt udenfor på terrassen
  • Nyde solen og varmen, når det passer dig
  • Finde den rette størrelse til altanen

 

Husk tilføje en stabil og sikker parasolfod til din bestilling. Den er især nødvendig for de større modeller, da din parasol kan vælte eller flyve væk i vinden. Din parasolfod bør have de funktioner, der gør den nem at betjene og flytte rundt. Desto flere punkter, din parasol bliver spændt fast på, desto mere stabil bliver parasollen. Nogle modeller har også hjul, så du nemt kan flytte rundt på den.

 

Har du spørgsmål til levering, vores parasoller eller noget helt tredje? Kontakt vores dygtige kundeservice, der hjælper dig godt på vej. Hvad end du besøger os online eller kigger forbi en af vores mange butikker.  

Hvilken parasol skal jeg vælge?

Hængeparasol til haven, parasol med tilt til terrassen eller en lille parasol til altanen. Når du skal finde god skygge for solen, så er der flere forskellige muligheder at vælge imellem. Foruden de forskellige typer modeller er der også størrelse og farver at tænke på. Så hvordan finder de bedste parasoller til netop dit behov? Hos My Home Møbler har vi samlet tre gode tips til dig. 

Størrelsen på parasollen

Før du begynder at kigge efter det rette udseende til parasollen, så er det vigtigt, at størrelsen også passer. Jo større parasoller er, jo større et område kan den overdække. Samtidig er der ikke meget skygge, hvis du knap nok kan slå parasollen ud, fordi der ikke er plads. De klassiske mål går fra 3-4 meter i diameter på de store, 2-3 meter for mellemstørrelse og 1,5-2 meter for de små parasoller.

 

Skal du blot bruge skygge over en lille altan, så kan en mindre model sagtens være tilstrækkelig. Til den store terrasse kan vi anbefale en hængeparasol. Her kan du eksempelvis skabe skygge over et stort område. Når solen er langt nede, ændrer du blot vinklen på din hængeparasol. Så kan du spise aftensmad udendørs uden at få solen i øjnene eller ubehagelige temperaturer.

Design på parasollen

Med et stort udvalg af parasoller på nettet har du rig mulighed for at finde forskellige designs og former. Her kan du ofte vælge ud fra, hvad du selv kan lide. Du kan typisk vælge mellem firkantet, halv, rund, rektangulær og sekskantet. Er der mulighed for det, kan du for eksempel købe én kæmpestor parasol, eller købe to parasoller i medium til at dække behovet.

 

Skal den stå tæt op ad en væg, er det naturligvis relevant, at formen passer hertil. Her bør du gå efter en halv-parasol og en parasolfod, der passer til. De passer godt til altanen, men du bestemmer helt selv. Hvis et af dine behov er at have flere parasoller tæt på hinanden, så vælg firkantede parasoller. Så løber kanterne parallelt med hinanden og dækker bedst muligt. 

De rette funktioner på parasollen

Vi har allerede nævnt de smarte fordele ved en hængeparasol. Men du kan vælge mellem endnu flere gode funktioner. Foruden et stort udvalg af parasoller er der også et bredt udvalg af tilbehør. Det kan være alt fra håndsving, så du nemt kan åbne og lukke, antallet af wires/arme og tilt-funktion i parasollen. Derudover er det naturligvis vigtigt, at du også investerer i en stabil parasolfod.

 

Parasoller med tilt giver dig mulighed for mere skygge, fordi du kan give ændre vinklen, så du effektivt blokerer for solen på alle tidspunkter af dagen. Wires er de arme, der holder selve materialet på plads. Jo flere wires din parasol så har, jo mere modstandsdygtig vil den være overfor vind. Det kan have stor betydning for, om du skal udskifte din parasol om to år eller otte år.

Få tilbud og inspiration til parasoller

Når først foråret er begyndt, er prisen på mange produkter til sommeren begyndt at sige. Det gælder også parasoller. Det kan være rigtig ærgerligt for dig, der er sent ude. Ønsker du derfor et godt tilbud eller en skarp pris, så er My Home Møbler et godt sted at starte. Vi mener nemlig ikke, at god kvalitet skal koste mange penge. Derfor har vi ofte tilbud på vores produkter i kategorien “Outlet”. 

 

Samtidig finder du også populære designs til terrassen og altanen. Vi har nemlig også skønne puder, plaider og hyggelige LED-lys til udendørs brug. Hvis du gerne vil gøre dit udendørs område endnu mere hyggeligt, så kig i vores udvalg af boligtilbehør. Sammen med vores billige parasoller glæder vi os til at give dig den bedste sommer.

Måske synes du om