nov 30, 2021 23:59:59

Black November - Priserne er gået helt i sort 

SE VORES OUTLET KATEGORI - GØR ET KUP

0 Varer i Kurven
Fortsæt med at handle

Er foråret eller sommeren på trapperne? Så er en udendørs hængekøje en fantastisk tilføjelse til haven. Sætter du pris på afslapning, er den nemlig perfekt til at få en middagslur i eller sidde afslappet i med en god bog. Find derfor en billig hængekøje på stativ, som hængestol eller med en tværpind lige her i webshoppen.

Vi fandt desværre ikke det du søgte. Prøv venligst igen - via søgefunktionen eller menuen.

Sorter vare efter:

Dekorative hængekøjer til lave priser

Sætter du pris på rendyrket afslapning, hvor du kan nyde sommeren i ro og mag? Så er en udendørs hængekøje et uundværligt stykke havemøbel. Med den rette model kan du nemlig tilbringe mange timer på langs, mens du nyder det dejlige vejr i haven.

 

Hængekøjen hænger ofte i et reb, der er fastgjort til en pæl eller et træ. Den kan du naturligvis finde i flere udgaver hos os. Men vi også tilbyder også dem med stativ, eller som er formet som en havebænk. På den måde kan du flere valgmuligheder for at få den helt rigtige model med hjem.

 

Du kan tilmed finde mange designs. Hos My Home Møbler har vi nemlig flere smukke hængekøjer til skarpe priser. Nogle er romantiske, hvide og med frynser i siden. Andre er mere minimalistiske og med praktiske lommer. Ens for alle hængekøjer her på siden er den lave pris og gode komfort.

 

De mange fordele gør det lettere for dig at gøre en god handel. Hvis du gerne vil bringe den tropiske stemning fra sydens strande hjem i baghaven, så er det altså muligt med en udendørs hængekøje til haven. Så mangler du bare et godt havebord til at stille din kølige læskedrik.

 

Hvilken hængekøje skal jeg vælge til haven?

Det kan være svært at vælge den bedste hængekøje til dig. For der er et varieret udvalg – både i forhold til designet, størrelsen, materialerne og kvaliteten. Virker det allerede uoverskueligt? Bare rolig. Vi har herunder skrevet nogle gode råd ned, du kan bruge som vejledning.

 

Dine behov afgør, hvilken type hængekøje du skal vælge. Du skal derfor være opmærksom disse kvaliteter:

 

 • Dimensioner: Hvor lang eller bred ønsker du, at din hængekøje skal være? Du kan for eksempel finde en dobbelt hængekøje og til flere personer.

   

 • Formålet: Hvad vil du gerne bruge din nye hængekøje til? Nogle er bedre til middagslure til haven, mens andre er lette og praktiske til vandreture.

   

 • Vægten: Hvor meget vægt skal hængekøjen kunne holde til? Hvis du for eksempel er overvægtig eller vil bruge hængekøjen med dine børn, skal den klare vægten.

   

 • Ophængning: Hvordan skal hængekøjen hænge? Du kan finde modeller, der bruger reb, og derfor kræver stolper eller træer. Andre er lige til at sætte på terrassen.

   

 • Prisen: Hvor meget er du klar på at betale? Hvis du tænker, at du ofte vil bruge din hængekøje, så kan det være en god investering at vælge en hængekøje lavet af holdbare materialer.

   

  Har du brug for rådgivning, eller vil du prøve vores udvalg? Kig forbi en af vores mange butikker, der er fordelt rundt i landet. Bagefter kan du fuldende den idylliske stemning på terrassen eller altanen med flere af vores møbler til haven.

   

En hængekøje med stativ giver dig stabilitet

Har du minder fra øjeblikke, hvor du lagde dig i en hængekøje, hvorefter du faldt ud og ned på jorden? Sådan bliver det ikke med en hængekøje på stativ.

 

Med sin stabile fod eller fødder kan du nemlig let sætte dig i hængekøjen, uden at stoffet drejer hele vejen rundt. Faktisk kan den stå godt fast på alt fra fliser, græs og stengulv. Har du et hårdt underlag i haven, kan en hængekøje på stativ derfor være en stor fordel. Så behøver du ikke ligge og sole dig på et ubehageligt underlag.

 

En hængekøje på stativ er desuden praktisk at flytte rundt med, hvad enten du ønsker hængekøjen i solen eller skyggen. Da du ikke er afhængig af træer eller pæle, kan du nemlig placere møblet lige dér, hvor du gerne vil have den. Har du ikke mulighed for at hænge din hængekøje op, skal du derfor ikke gå i panik. Der er stadig muligheder for at dase i haven.

 

Nyd afslapning i en hængekøje med tværpind

Den klassiske hængekøje med en tværpind er bestemt velegnet til både indendørs og udendørs hygge. Tværpinden i begge ender sørger nemlig for, at arealet af hængekøjen er spændt ud. På den måde slipper du for den “omklamrende” fornemmelse, som du godt kan få af at ligge en hængekøje uden.

 

Det store spørgsmål er blot, hvor du gerne vil placere hængekøjen. På grund af rebet er du afhængig af to stolper eller nogle stærke træer til at sætte hængekøjen fast. Til gengæld får du samme gode komfort som en gyngende liggestol. Endvidere kan du også få en hængekøje i enten stof eller fleksibelt net af bomuld eller nylon.

 

Uden et stativ bliver der også mere plads til leg for børnene. Hvis de skal kunne gynge vildt i den, må der ikke være noget under hængekøjen, som børnene kan gynge ind i. Og det vil der ikke være i hængekøjer uden et stativ.

 

Foretrækker du at kunne skifte mellem at ligge og sidde? Så se også vores liggestole og solvogne.

 

Få plads til dovne dage i en hængestol eller hængesofa

Hvis du ønsker samme afslapning men i en siddende position, så er en hængekøjestol genial til opgaven. Her får du en moderne udgave af en hængekøje. Den er designet som en gynge med et stærkt reb, du kan placere både indendørs og udendørs.

 

Fordelen ved stolen er, at den er fleksibel at montere, da den ikke kræver to træer med en passende afstand. Du kan eksempelvis hænge hængestolen op i et træ, i en krog under udhænget på altanen og terrassen eller i en bjælke. Du kan også finde modeller med stativ, hvis den skal være nem at flytte på.

 

Et andet, godt alternativ er den populære hængesofa. I modsætning til en almindelig sofa kan den vugge, når du ligger eller sidder i den. På grund af formen får du en mere stabil og siddende stilling. Samtidig er den ofte med et overhæng, så du kan få skygge. Perfekt til at sidde og dase i timevis med en god bog - eller gynge lige så roligt. Find den i et hav af forskellige farver og romantiske stilarter.

Måske synes du om