nov 30, 2021 23:59:59

Black November - Priserne er gået helt i sort 

SE ALLE DE NYE HAVEMØBLER TIL SKARPE PRISER

0 Varer i Kurven
Fortsæt med at handle

En lille bordlampe kan du benytte i alle hjemmets rum og er praktisk belysning på både din skænk, ved natbordet i soveværelset og i vindueskarmen. Savner du en, der passer til din indretning? Fortvivl ikke. Her finder du et udvalg af flotte sengebordslamper, natbordslamper og arbejdslamper, der kan skabe den helt rigtige atmosfære. Vi har skruet op for kvaliteten og ned for prisen, så du får råd til lampen, du drømmer om.

Vi fandt desværre ikke det du søgte. Prøv venligst igen - via søgefunktionen eller menuen.

Sorter vare efter:

Få hyggelig stemning med din nye bordlampe

At indrette med en lille bordlampe i hjemmet kan være med til at skabe en hyggelig atmosfære. Brug den for eksempel som sengebordslampe, mens du læser en god bog i sengen. Det gør den til et godt alternativ til de klassiske væglamper. Du kan også supplere bordlampen med andre lamper i samme stil, så du får harmoni i din indretning. Ved at have forskellige lyskilder i samme rum får du samtidig en bedre belysning. Hvis du for eksempel laver om på indretningen i dit hjem, kan du nemt flytte den efter behov.

 

Der er med andre ord flere fordele ved at den lille lampe stående i hjemmet. Har du fået lyst til at finde din egen? Hos My Home Møbler behøver du heldigvis ikke lede længe efter et bud på din nye bordlampe. I vores store udvalg af møbler har vi nemlig også billige bordlamper, der passer til både den minimalistiske stil og den mere moderne. For eksempel kan du vælge en klassisk bordlampe med hvide skærme. Skal det være mere funktionelt? Kig efter vores lamper med fleksible lampehoveder og med smart USB-port.

 

Husk at en bordlampe sjældent kan stå alene, og derfor er det en god idé at supplere med en primær lyskilde. I vores sortiment af lamper finder du blandt andet flotte gulvlamper, pendler, væglamper og pærer. Derudover har vi LED-lyskilder til både E14-, E27- og G4-fatning. Naturligvis alle til en lav pris og med mulighed for godt lys. Det eneste, du skal gøre, er at vælge den lampe, du bedst kan lide og den rigtige pære. Bagefter sender vi din bestilling hjem til dig hurtigst muligt.

 

Uanset hvad du foretrækker, så vil vi gøre vores bedste for, at du kan skabe både stemningsfuldt lys og arbejdslys i den helt rigtige udformning. Prøv for eksempel at blande små og store bordlamper, så du både får det diskrete og elegante design. 

 

3 tips til at vælge flotte bordlamper

Bordlamper findes i mange udgaver. Når du skal vælge en bordlampe, bør du være opmærksom på lyset, designet og dens funktionelle egenskaber. På den måde er du bedre sikret, at du bliver mest mulig tilfreds med dit valg. Derudover skal du kigge på størrelsen af selve lampen samt skærmen. En for stor eller lille bordlampe kan nemlig se mærkelig ud på din skænk eller der, hvor du nu placerer lampen.

 

Kig efter den rette belysning til dit behov

Når du ser på vores bordlamper, skal du vælge efter, om de opfylder dit behov. Giver de et varmt lys til den hyggelige stemning? På skænken eller i soveværelset er en natbordslampe med varm belysning bedst, da du lettere kan falde i søvn. Hvis du derimod ønsker et fokuseret arbejdslys ved skrivebordet, så bør du gå efter et skarpt og kraftigt lys. Det giver dig godt læselys, der ikke anstrenger øjnene. Overvej eventuelt smarte bordlamper, du kan justere lyset med efter behov og stemning.

 

Udtryk en personlig stil med flere bordlamper

Tidligere var bordlamper ren funktionalitet, men i dag er de ofte en del af indretningen. Skal dine lamper også være smukke pyntegenstande i rummet? Du kan mikse og matche mellem former, farver og størrelser og på den måde skabe din helt egen stil. Som regel er det også en god tommelfingerregel at blande flere typer lamper og lys i et rum, da det får rummet til at virke større. Skal du både have en natbordslampe/sengebordslampe, skrivebordslampe og arkitektlampe? Få svar på spørgsmålet, inden du kigger dig omkring.

 

Glem ikke at finde den rigtige pære

Som du sikkert ved, så er glødepærer, halogenpærer og sparepærer på tilbagetog. I stedet skal vi gå over til grønnere alternativer som LED-pærer. Med dem kan du spare en del på elregningen, og så holder de i mange, mange år. Men før du bestiller den første pære, du ser, skal du kigge på dens lumen, Ra-værdi og Kelvin. Lumen angiver, hvor stor en mængde lys, pæren udsender, Ra-værdi er farvegengivelsen og Kelvin er farvetemperaturen. Jo højere farvetemperatur, jo koldere lys. Og jo højere Ra-værdi, jo bedre farvegengivelse.

 

Bestil en billig bordlampe med vores vejledning

Natbordslampe, sengebordslampe eller bare en almindelig bordlampe - hvad end du leder efter, så hjælper vi dig gerne med at gøre din søgning succesfuld. Du kan bare prikke en af vores medarbejdere på skulderen i vores butikker. Så vil han eller hun med glæde give flere gode tips, mens du ser bordlamperne med dine egne øjne.

 

Selvom design og æstetik er i fokus ved alle vores bordlamper, så behøver du selvfølgelig ikke gå på kompromis med prisen. Hos My Home Møbler ønsker vi nemlig, at flest mulige får råd til god kvalitet til en billig pris. Derfor har vi skåret dyre mellemled væk, så omkostningerne er i bund - og det kommer til gavn for dig.


Særligt den lille natbordslampe er uundværlig i soveværelset. Uden den er det som at have en ramme uden et billede. Det er som om, der mangler noget. Det lille ekstra lys gør nemlig en stor forskel i soveværelset. Til dels undgår du at støde tæerne ind i kommoden, hvis du står op om natten. Samtidig er natbordslamper skønne til at skabe en følelse af varme og velbehag, mens du bladrer i en bog en tidlig vintermorgen eller om aftenen i sengen.

Måske synes du om