nov 30, 2021 23:59:59

Black November - Priserne er gået helt i sort 

SE ALLE DE NYE HAVEMØBLER TIL SKARPE PRISER

0 Varer i Kurven
Fortsæt med at handle

For os er en standerlampe eller gulvlampe mere end bare en høj lampe. Den har nemlig mange anvendelsesmuligheder, og du kan nemt flytte rundt på gulvlampen uden at bore hul. Er du i tvivl om, hvordan du finder den rigtige lampe? Så læs vores gode råd på siden, og bliv inspireret i vores fine udvalg.

Vi fandt desværre ikke det du søgte. Prøv venligst igen - via søgefunktionen eller menuen.

Sorter vare efter:

Hvorfor vælge en standerlampe?

En standerlampe – også kendt som en gulvlampe – er to lamper af samme type, der står på gulvet. Selve pæren og skærmen er placeret på en opretstående stang, du kan placere den på stort set alle vandrette flader – helt uden at bore i væggen, gulvet eller loftet.

 

Dens primære funktion er naturligvis lys, der kan behage ethvert humør. Fra at skabe et blødt lys til både hygge, læsning eller håndarbejde. Men du kan også bruge den som prikken over i’et i din indretning og for at understrege din personlige stil. I dag er det også blevet mere almindeligt at skabe en helt speciel stemning og belysning, alt efter hvilke lamper du tænder, og hvilke der forbliver slukket. Til dette formål er en standerlampe det helt oplagte valg, da den ikke er afhængig af dine andre lamper.

 

Om du foretrækker en standerlampe til hyggekrogen i stuen eller som funktionelt lys, så har vi flere varianter hos My Home Møbler. Samtidig er de alle til billige priser, så du både har mulighed for et dejligt lys, uden at du skal bruge en formue på dyrt design. Find for eksempel en klassisk standerlampe, hvis du vil have et hyggeligt lys i mørke hjørner. Det vil samtidig få rummet til at virke højere. Eller hvad med en ny gulvlampe, der kan være med til at oplyse dagligstuen? 

 

Med vores moderne og tidløse standerlamper kan du:

 

  • Få en hyggelig belysning
  • Fuldende din dekorative indretning
  • Skabe blikfang i et minimalistisk rum
  • Lyse hjørner op for skabe en god læsekrog

 

Med en standerlampe kan du altså forene praktik og dekoration. Er du i tvivl om, hvordan du vælger den bedste lampe? Læs vores gode råd herunder, så du kan finde den helt rigtige gulvlampe.

 

Sådan kan du skabe en hyggelig belysning

Da vores forskellige gulvlamper kan have forskellige former og farver, er din vigtigste overvejelse, hvad du vil bruge din lampe til. Så kan du finde en lampe med en belysning som passer til stedet, funktionen og den stemning, du ønsker i rummet.

 

Skal din gulvlampe fungere som hyggelig belysning? Så kan du roligt vælge en lampe med skulpturel form. Her kan du med fordel også kigge efter de populære lysdæmpere. De fungerer rigtig godt, hvis du gerne vil undgå mange forskellige pærer og blot vil justere lysstyrken med enkelt tryk. Det giver dig mulighed for at få det perfekte lys, når du vil læse en god bog og skifte over til noget mere dæmpet, når du skal se fjernsyn.

 

Skal lampen fungere som læselampe, bør du gå efter en med direkte eller funktionelt lys. Her bør du også overveje, om skærmen kan blive vippet. Det vil sige et lampehoved, som er justerbart i placering, retning og højde. På den måde kan du justere lyset, så det bliver sendt i den rigtige retning. 

 

Den primære funktion for en lampe er at give det rigtige lys og dermed skabe en hyggelig stemning. Men med en standerlampe kan du også lave nogle utrolig fede indretninger. Her vil en standerlampe med en buet form skabe en smuk og elegant bue ind over eksempelvis sofaen. Denne type gulvlampe er et skønt alternativ, hvis du ikke har lyst til at få et pendel hængt op.

 

Til spisebordet anbefaler vi en gulvlampe med en lang radius. Den kan nemlig række helt ind over bordet. Fordelen er blandt andet, også, at du blot kan flytte eller fjerne lampen, hvis du skal ændre på bordet. Fleksibel belysning åbner samtidig for at kunne variere belysningen uden at skulle flytte rundt på lamperne.

 

Vælg den rigtige lyskilde til din gulvlampe

Hvis du er på udkig efter en ny standerlampe eller gulvlampe, vil du hurtigt finde ud af, at udvalget er bredt. Dog er det en dum idé, hvis du udelukkende vælger lampen ud fra udseendet. Det er nemlig ikke alle lamper, der giver det rigtige lys eller udfylder deres funktion.

 

Her kan du med fordel kigge efter vores LED-pærer. Førhen var der ikke de store valgmuligheder med hensyn til lyskilder til gulvlamper og standerlamper. De bruger dog meget strøm og har en kort levetid. Heldigvis er både LED-pærer og sparepærer ret almindelige i dag, og der kommer kun flere af dem. 

 

Det vigtigste er, at du ikke blander LED-pærer sammen med eksisterende lysdæmpere, som kun er beregnet til glødepærer. Du risikerer nemlig, at de brænder sammen og/eller ødelægger lysdæmperen.

 

Farvegengivelsen og farvetemperatur er også vigtig. En lavere farvetemperatur vil nemlig give en fornemmelse af varmt lys, og en højere værdi betyder en kold. Her bør du vælge en høj værdi til praktiske formål, der ikke er højere end 4.500 Kelvin. Hvis du vil have varmt og hyggeligt lys, skal du købe en lyskilde på omkring 3.000 Kelvin.

 

En alternativ løsning på lys er en uplight-standerlampe. Den kaster lyset op mod loftet, hvor det i langt højere grad bliver spredt ud i rummet end på et enkelt område. Det får rummet til at virke større. Dog virker denne type lampe bedst, hvis det er i et rum med et lyst loft. Ellers får du for lidt lys ud af det i forhold til strømforbruget.

 

Bestil vores gulvlamper og standerlamper i dag

Hos My Home Møbler har vi et bredt udvalg af møbler og tilbehør i mange forskellige designs. Hvad end du søger en ny gulvlampe, bordlampe eller andet belysning, så har vi helt sikkert nogle gode bud til dig. Har du spørgsmål, så er du altid velkommen til at snakke med vores søde medarbejdere - om du har lyst til at møde os i butikkerne eller gennem kundeservice.

 

Vi glæder os til at byde dig velkommen hos My Home Møbler, hvor du kan få en lysende idé til din næste gulvlamper og standerlamper.

Måske synes du om