nov 30, 2021 23:59:59

Black November - Priserne er gået helt i sort 

SE ALLE DE NYE HAVEMØBLER TIL SKARPE PRISER

0 Varer i Kurven
Fortsæt med at handle

Med en pendler kan du skabe en hyggelig og dejlig belysning i flot design. Loftlamper er nemlig kendetegnet ved at hænge løst ned fra loftet. Og så kan du ofte vælge mellem flere fine skærme eller glas. Denne lampe giver dig altså ikke kun praktisk lys i dit hjem – den kan også tilføre et kunstnerisk og elegant touch over spisebordet, i dagligstuen og andre rum. Gå på opdagelse i vores inspirerende univers af pendler lamper, og skab den stemning, du ønsker. Hvad end du drømmer om en eksklusiv, minimalistisk eller afslappet lampe.

Vi fandt desværre ikke det du søgte. Prøv venligst igen - via søgefunktionen eller menuen.

Sorter vare efter:

Pendel: Dit lysende midtpunkt i rummet

Kort fortalt er pendel en bestemt type lampe, som hænger ned fra loftet og gerne ned i ledningen – deraf bliver den også kaldt for en hængelampe. Du ser ofte en pendel lampe over spisebordet, sofabordet og køkkenbordet. Her får du nemlig ideel belysning i huset fra loftet af. En pendel lampe er dog ikke det samme som loftslamper, der ofte hænger helt tæt mod loftet.

 

Hos My Home Møbler har vi et bredt udvalg af billige pendel lamper, der passer godt ind i indretningen. Du kan for eksempel vælge en moderne pendel lampe i messing og med flere pærer hængende. Eller hvad med at vælge den mere simple udgave i grå metal? Det tidløse look passer godt ind i stort set alle hjem og skaber et behageligt lys.

 

Hvad enten du foretrækker den klassiske eller moderne lampe, så er din pendel med til at opgradere dit spisebord i dit køkken, stuen eller hvilket som helst andet rum. Med andre ord er lampen kronen på værket, når det gælder indretning. Og du kan selv vælge, om du ønsker at montere din pendler lampe enten direkte i loftet med en svanehals, krog eller lysskinne, hvis lampen ikke har en metalwire.

 

Du har derfor god grund til at vælge en eller flere pendler lamper for at skabe det helt perfekte lys. Besøg vores samlede udvalg af lamper med god belysning, eller læs gode tips om pendler lamper herunder.

 

Få inspiration til dine nye pendel lampe

Når du skal vælge din nye pendel til dit hjem, så er det en god idé at vide, hvor lampen skal hænge og hvilken type af lys, du skal bruge. Skal pendlen lyse direkte eller indirekte? Har du behov for at supplere med for eksempel en dekorativ gulvlampe? Dette er blot nogle af spørgsmålene, som du skal tage med i betragtning.

 

Med vores pendel lamper i et klassisk design vil du sjældent vælge forkert. De understreger nemlig en god blanding af en simpel og minimalistisk stil. Designet bliver altså ved med at passe ind i indretningen i mange år. Trænger rummet til et ansigtsløft, så kan du også let sætte lamperne sammen med mange andre møbler.

 

Er humøret mere til moderne lamper, som mange andre måske ikke har? Så kan du gøre din belysning mere personlig og unik ved at hænge flere forskellige pendel lamper sammen. Det er med til at skabe din egen stil. Hvis du vælger en masse små pendel lamper over dit pæne spisebord, så kan du senere placere dem i andre rum. Så er du nemlig med til at give lamperne ny værdi på børneværelset, i entréen eller hængende over dit sengebord.

 

De fine pendler lamper åbner altså for mange muligheder, så du kan skabe det perfekte belysning over spisebordet, sofabordet og i kontoret. Find derfor lampen, der skal løfte din indretning.

 

Vælg den perfekte belysning og højde

Når du har fundet ud af, hvilken pendel lampe du vil have, så tænk over selve lyset. Alle pærer passer nemlig ikke til alle lamper. Højden kan også gøre en forskel for lysindfaldet. Hvis du hænger lampen for højt, kan lyset skære i øjnene, hvilket naturligvis ikke er rart. Hænger du den omvendt for lavt, risikerer du, at der ikke er nok lys i rummet, og lampen tager al opmærksomheden ned mod bordpladen.

 

En god tommelfingerregel er at hænge din pendel lampe cirka 80 til 100 centimeter over bordet. Små lamper skal derimod hænge mellem 55 til 65 cm over spisebordet fra lampens underkant. Tag desuden altid hensyn til lave og høje mennesker. Så undgår du, at nogen støder ind i din lampe og slår hovedet.

 

Hos My Home Møbler kan vi også anbefale smarte lysdæmpere. Så kan du indstille lyset i både styrke og farvetemperaturer. Hvis du drømmer om separate pendler lamper, så er vores udvalg af LED-lys en god idé. Fordelene er her den lange levetid, den store energibesparelse og flere forskellige design.

 

Find pæne pendler lamper over spisebordet

Det er ikke kun i dagligstuen eller i køkkenet, at du har brug for et godt lys. Din spisestue er også et væsentligt sted med lyskilder, der hverken blænder eller forstyrrer udsynet. Det er nemlig her, familie og venner ofte samles over hyggelige stunder, børnene laver lektier, eller du nyder et glas vin. Og den rette stemning må din spisebordslampe gerne afspejle.

 

Du kan blandt andet overveje en pendler lampe over spisebordet, som oplyser hele rummet. Det gør du ved at hænge den højt oppe i loftet. Det er en især god idé, hvis det er rummets primære belysning. Placeret længere nede vil lampen stråle målrettet ned på spisebordet. En anden mulighed er at vælge flere lamper over dit spisebord. Det kan ændre hele stemningen og give et helt andet udtryk.

 

Vælg enten en lampe, der går igen i resten af din indretning, eller hæng flere forskellige pendler lamper på rad for at fremhæve, hvor langt dit bord er. Har du flere pendler lamper, så anbefaler vi en skinne. Med den kan du nemlig rykke på lamperne, når du får gæster og for eksempel forlænger spisebordet. Så sidder dine lamper ikke et forkert sted.

 

Har du behov for rådgivning eller vejledning om din spisebordslampe? Så står vi vores dygtige personale klar til at tage imod dig i vores mange butikker. Derudover har du naturligvis også mulighed for at ringe til vores gode kundeservice. Her kan du for eksempel få svar på levering eller din ordre. Vi glæder os til at hjælpe dig.

Måske synes du om