nov 30, 2021 23:59:59

Black November - Priserne er gået helt i sort 

SE ALLE DE NYE HAVEMØBLER TIL SKARPE PRISER

0 Varer i Kurven
Fortsæt med at handle

Med en plafond får du en simpel og funktionel lampe. Den sidder helt tæt til væggen eller i loftet. Den hænger altså ikke fra nogen ledning, og en plafond har typisk en form som en dyb tallerken. Lampens design gør, at lyset bliver jævn fordelt i hele rummet.

 

De mange fordele ved plafond lampen er årsagen til, at du selvfølgelig finder et bredt udvalg af den populære belysning hos os. Bliv inspireret af udvalget, hvor du kan finde den helt rigtige plafond loftlampe for dig.

Vi fandt desværre ikke det du søgte. Prøv venligst igen - via søgefunktionen eller menuen.

Sorter vare efter:

Plafonder: Lysende udsmykning i loft og på væg

Hvis du køber en plafond, får du et smukt stykke interiør, der samtidig er praktisk.

Der er tale nemlig om en lampe, der er monteret direkte i loftet eller i væggen, så den – modsat pendler lamper – ikke hænger nedad i rummet. Fordelen er, at du kan udnytte pladsen i rummet til fulde og stadig få godt lys. Dette giver dig flere muligheder for at få oplyst eksempelvis din entré, stue og soveværelset, hvor der ofte kan være lavt til loftet.

 

Find en flot plafond lampe til eksempelvis:

 

  • Stuen: Til stuen vælger mange at have flere lamper i forskellige højder, og det er med god grund. Har du din plafond lampe som loftlampe samt en gulv- og bordlampe, kan du nemlig bedre undgå skygger og blænding. Samtidig kan du nemt justere belysningen.

     

  • Entréen: Har du brug for et effektivt lys i en lille eller lavloftet entré, hvor en pendel er i vejen? Så er en plafond lampe et oplagt valg. Den giver nemlig det samme funktionelle lys, uden at skabe eller døre rammer ind i lampen. Et godt alternativ er spot, da du kan rette lyset i forskellige retninger og dermed sikre, at hele entréen lyses op.

     

  • Soveværelset: Med en plafond som loftslampe i soveværelset kan du gå i seng og vågne op uden at få en lampe lige i hovedet. Det er især praktisk, hvis du sover i et værelse med lavt til loftet. Men du kan også montere små plafonder fast på væggen. Med et varmt, diffust, lys bliver dine øjne ikke blændet, mens du hviler på sengen.

     

    Plafond lamper fås i et væld af farver og former, så du kan sætte prikken over i’et i din boligindretning. Når du først har valgt rummet, som lampen skal placeres i, kan du derfor let finde et design, der passer til indretningen. Sørg dog også for at vælge en matchende pære, der hverken er for varm eller lys, så lampen lever op til formålet.

     

Spar på strømmen med LED-plafonder

Vidste du, at LED-pærer bruger fire til fem gange mindre strøm end halogenpærer og almindelige glødepærer? Det kan derfor betale sig at skrotte de gamle pærer og skifte over til LED. Det gælder også pærer til plafond lamper. Ønsker du god belysning, der samtidig ikke sluger al strømmen, så er plafond lamper med LED en god løsning.

 

Samtidig sparer du på at lave flere indkøb, da LED-pærer holder forbløffende længe – faktisk kan de virke i 15-30 år. Lyskvaliteten er også bedre, da LED blandt andet tænder omgående og med 100 procent lysstyrke. Vær dog opmærksom på, hvor varmt (rødligt) eller koldt (blåligt), lyset fra pæren er. Dermed får du den praktisk eller hyggelige belysning, som lampen skal give.

 

Desuden bør du overveje, om din LED-plafond også skal fungere som en lysdæmper. Det vil sige, at du kan justere styrken på lyset. Fordelen er, at du kan bruge den samme lampe til forskellige stemninger. Det er dog ikke alle pærer og lamper, der fungerer med lysdæmpning, og derfor kan du risikere, at din lampe kun dæmper meget lidt, eller at lyset blinker.

 

Er du i tvivl, om nogle af vores mange lamper kommer med LED eller lysdæmpning? Så må du meget gerne kontakte vores medarbejdere. De svarer dig hurtigst muligt på enten telefon eller besked, og du er også velkommen til at kigge forbi i vores butikker.

 

Find flere slags lamper til alle rum

Hos My Home Møbler har vi naturligvis ikke store og små plafonder. Du finder også mange andre slags lamper i enten et moderne, tidløst eller diskret design. Vi ønsker nemlig at gøre have et bredt udvalg til mange behov, så du kan få behagelig belysning til alle rum. Du kan blandt andet finde:

 

  • Loftlamper

  • Pendel lamper

  • Spotlights

  • Udendørs belysning

  • Gulvlamper

  • Bordlamper

  • Børnelamper

  • Belysning til vådrum

     

    Hvilken lampe, du skal vælge, afhænger til dels af lampens formål, din personlige smag og budget.

     

    Da du højst sandsynligt allerede har indrettet dit hjem (helt eller delvist), så bør du sikre dig, at din nye lampe matcher din eksisterende belysning og stil. Så undgår du nemlig at bruge penge på en ny plafond eller gulvlampe, der alene er pæn, men som ikke passer til indretningsstilen. Da mange af vores lamper kommer i et væld af materialer og designs, kan du med fordel kigge på udvalget for at få inspiration.

     

    Tænk form og farver ind i dit valg. På den måde kan du pifte hjemmet op med lyse farver og en rød tråd i indretningen – eller du kan finde en mere diskret lyskilde, der ikke fylder så meget i indretningen. For eksempel har farvede glaspendler et strejf af vintage over sig og kan være gode til at skabe kontrast mellem nyt og gammelt. Materialer som træ passer derimod godt til den mere tidløse, nordiske stil.

     

Det sidste, men ikke mindst vigtigste kriterie til en ny lampe, er dens lys. Kan du lide at læse efter mørkets frembrud, måske se en hyggelig film lørdag aften eller laver du ofte sent mad? Alle tre scenarier kræver ofte forskelligt slags lys, så tænk over, hvilken farve og styrke, som pærens lampe skal have. Derudover kan lampens design også afgøre, om du får direkte lys på eksempelvis køkkenbordet, eller om det er mere diffust.

Måske synes du om