nov 30, 2021 23:59:59

Black November - Priserne er gået helt i sort 

SE ALLE DE NYE HAVEMØBLER TIL SKARPE PRISER

0 Varer i Kurven
Fortsæt med at handle

Hvis du går op i indretning, er det sandsynligvis vigtigt for dig med pæne lamper og god belysning, der passer med resten af dit hjem. Hos My Home Møbler kan du heldigvis finde et bredt udvalg af fantastiske lamper til en billig pris. Bliv inspireret i vores guide, og find den rigtige lampe, der passer til dine behov.

Bordlamper

10 varer i denne kategori

Vis

Gulvlamper

3 varer i denne kategori

Vis

Loftslamper

16 varer i denne kategori

Vis

Tilbehør

26 varer i denne kategori

Vis

Væglamper

1 vare i denne kategori

Vis

Øvrig belysning

2 varer i denne kategori

Vis

Udendørsbelysning

2 varer i denne kategori

Vis

Skab behagelig belysning i dit hjem

Et behageligt lys i hjemmet har stor betydning for, hvordan du oplever de forskellige rum, og hvordan du har det. Når du er på udkig efter nye lamper til din bolig, er det derfor en god idé at gøre et grundigt arbejde, før du køber den næste lampe. Skal lyset være skarpt og funktionelt eller varmt og hyggeligt? Skal du gå efter standerlamper, pendler eller måske en bordlampe? Læs vores guide om god belysning, så du kan finde den rette belysning.

 

Vælg flotte lamper til forskellige formål

Hos My Home Møbler anbefaler vi, at du blander forskellige typer lamper og lys. Nogle lamper skal for eksempel kunne oplyse et helt rum, mens andre bliver benyttet som hyggelys i en krog. Og endelig fungerer nogle typer af lamper som skarpe arbejdslamper over skrivebordet. Her bør du altså tænke over, hvilken funktion belysningen skal kunne leve op til. 

 

For eksempel er det i soveværelset dejligt med en lampe i loftet, som kan oplyse hele rummet. Derudover vil beroligende lys fra en fin natlampe være aktuel, når du er på vej i seng. I dagligstuen har du formentlig brug for både lys til at se TV, snakke med gæster, leg og læsning. Her kan du blandt andet bruge flere forskellige lyskilder i stuen, der hver især oplyser et område.

 

Med forskellige lampetyper kan du skabe en spændende og imødekommende boligindretning, der skaber den helt rette atmosfære. Indretter du kun med nedadrettet lys, kan rummet nemt føles mørkt og mindre. Det er derfor en god idé at indrette hjemmet med en kombination af pendler, bordlamper, gulvlamper og væglamper for den rette belysning.

 

Installér smarte lysdæmpere

Når du har fundet den perfekte lampe, så skal du naturligvis også have den perfekte belysning – og det får du ved at vælge den helt rigtige pære til lampen. Har du for eksempel valgt en lille lampe, som skal skabe blød belysning? Så nytter det ikke med en skarp pære. Ellers risikerer du, at din lille lampe fremstår dominerende i rummet, og lyset vil ikke være så behageligt.

 

Hos My Home Møbler kan vi især anbefale smarte lysdæmpere. Dem kan du nemlig ofte indstille i både styrke og farvetemperaturer. På den måde kan du nemt tilpasse lyskilderne i rummet præcis, som du ønsker det. Dermed slipper du også for at have et væld af forskellige lamper, som du skal tænde og slukke, alt efter hvilken lyssætning du gerne vil have i rummet.

 

Mange lysdæmpere kommer også som LED-pærer. LED er en forkortelse for Light Emitting Diode. Det vil sige en diode (halvleder), der udsender lys. Fordelen ved en lysdiode er, at den ikke afgiver ret meget varme, og dermed kan du spare en masse i strøm, hvis du sammenligner en lampe med glødepære.

 

En lampe, der både pynter og er praktisk

Når du både har styr på lysets formål og pæren, så anbefaler vi, at du tænker designet ind i resten af rummet. Det vil sige, at du ikke kun skal indrette ud fra et lille område, men i stedet ser på både rummets størrelse, højde og lysindfald. En lampes design har nemlig indflydelse på, hvordan lyset bliver fordelt i rummet.

 

Er for eksempel dit kontor stort med højt til loftet, har du brug for ekstra meget belysning for at nå ud til de mange kvadratmeter. Har rummet derimod et naturligt, godt lysindfald, så vil du givetvis ikke have brug for så mange nye lamper. Husk også at se rummene i forskellig højde. Blænder lamperne i entréen, over sofabordet eller på badeværelset?

 

Tænk også over valg af materialer og farver i hjemmet, da de også påvirker mængden af lys i rummet. Mørkt trægulv kræver en større mængde belysning end lyst trægulv, da det ikke reflekterer nær så meget. Her vil lamper med gennemsigtige skærme give op til dobbelt så meget lys som lamper med tætte, lukkede skærme af for eksempel metal.

 

Oplev billige lamper i mange forskellige stilarter

Hos My Home Møbler tilbyder vi billige lamper i mange forskellige materialer og designs. Vælg for eksempel en pendel i glas, hyggelys og små lamper. Eller hvad med en tidløs gulvlampe i sortlakeret metal i hjørnet og hvide lamper over køkkenet? Disse to farver er ofte populære, fordi de er nemme at indrette med, uden at de springer i øjnene og tager for meget fokus. 

 

Har du lyst til noget andet? Så kan vi naturligvis også tilbyde lamper i for eksempel grå og pendellamper i glas. Med flere forskellige lamper i flere forskellige farver kan du understrege din personlige stil. Tilsæt et lækkert tæppe i blødt materiale og et par fine lysestager for at fuldende den hyggelige stemning.

 

Har du svært ved at vælge vores lamper til køkkenet, hen over spisebordet, i stuen eller andre rum? Så er du altid velkommen til at kigge forbi en af vores mange butikker. Så kan du se, hvordan lamperne vil se ud hjemme hos dig. Her vil vores søde medarbejdere også gøre deres bedste for at hjælpe dig med at finde den helt rigtige lampe til indretningen.

 

Køb moderne lamper online og i butik

Uanset hvad du foretrækker, så er alle priser skåret så langt ned, som kvaliteten tillader det. Med de forskellige lamper kan du skabe den gode stemning, som ethvert hjem bør indeholde. På den måde kan du stadig få en pæn lampe uden at bruge en dyr formue på designerlamper.

 

Har du spørgsmål til levering, pris eller lignende? Tøv ikke med at kontakte vores kundeservice, eller spørg medarbejderne i butikken. Vi vil med glæde gøre det lettere for dig at finde lamper, som passer til alle hjemmets rum. Vores leverandører designer lamper løbende, så du altid kan finde et nyt og spændende udvalg til alle rum.