nov 30, 2021 23:59:59

Black November - Priserne er gået helt i sort 

SE ALLE DE NYE HAVEMØBLER TIL SKARPE PRISER

0 Varer i Kurven
Fortsæt med at handle

Træt af at rode rundt efter dine sko i en bunke af sko-kaos? Bliver du nærmest stresset over at se hele familiens sko flyde i hele entréen? Løs problemet med et skoskab. Som navnet antyder, får du et nemt og funktionelt møbel til at organisere og stille skoene. På den måde kan du holde fast i en pæn og elegant entré.

Vi fandt desværre ikke det du søgte. Prøv venligst igen - via søgefunktionen eller menuen.

Sorter vare efter:

Mangler du et nyt skoskab? Få moderne opbevaring

Når det går lidt stærkt på vej ind ad døren, har du måske en tendens til at smide dine sko, nøgler og tasker der, hvor det lige er nemmest. Men det er ikke altid det bedste sted. Især ikke hvis du falder over dem senere på dagen. Løsningen er naturligvis et skoskab. Takket være skoskabets design kan du nemlig hænge det i din entré, gang eller andre steder til opbevaring af sko og små genstande.

 

Når du først har fået det praktiske møbel ind i hjemmet, vil du hurtigt opleve glæden ved de gode funktioner. Med et skoskab kan du gemme hele familiens fodtøj væk, så de ikke står fremme og fylder i entréen. Samtidig er møblet tit utrolig smalt og tager intet gulvplads. Det er nemlig som regel væghængt, hvilket giver masser af luft i rummet - et oplagt valg til dig, der bor småt.

 

Du kan eventuelt vælge et skoskab med flere låger over hinanden. Så kan alle i hjemmet have hver deres rum til de sko, der skal være let tilgængelige. Og er der nogle ledige skuffer tilbage, har du også mulighed for at opbevare halstørklæder, handsker og andre småting. Skal du lige se, hvordan skoene eller håret sidder, inden du skal ud, kan du passende have et spejl hængende oven over eller ved siden af skoskabet.

 

De mange fordele gør skoskabet til det perfekte møbel til din entre, da du bedre kan opbevare dine sko og få et mere indbydende hjem - lige fra du og dine gæster træder ind ad døren. Det skaber et indbydende førstehåndsindtryk.

 

Fuldend indretningen med mere dekorativ opbevaring i vores brede udvalg på hjemmesiden.

 

Få gode tips om dit valg af skoskabe

Et skoskab er en genial opfindelse til dig, der prioriterer et opryddet hjem med masser af luft og plads i entréen. Og hvem gør ikke det? Derfor kan du opleve et utal af forskellige skoskabe - herunder diverse farver, materialer, faconer og varianter. Vil du gerne have en hånd til at finde den helt rigtige? Vi guider dig, så du er godt klædt på til at træffe det rigtige valg.

 

Skoskabe med spejl er rigtig godt valg til dig, der vil have endnu flere fordele. Ikke nok med at du kan tjekke, at håret sidder, som det skal – spejlet får også entréen til at virke markant større, end den er. Fordelen ved dette skoskab er, at du også sagtens kan sætte det i soveværelset eller børneværelset, da spejlet også er relevant her.

 

Størrelsen på skoskabe varierer naturligvis, og her bør du vælge ud fra, hvor mange sko du gerne vil fylde på skoskabet. Forvent dog ikke, at et skoskab kan rumme mere end 20-30 par sko. Håndpluk i stedet dem, som du bruger mest i sæsonen, og gem de andre af vejen, som du ikke bruger så ofte. Alternativt kan flere skoskabe også være en løsning.

 

Skoskabe i pæne farver kan skabe en rød tråd i rummet. Er der for eksempel mange hvide vægge og en minimalistisk stil, kan du vælge en lidt mere moderne og farverig variant. Det giver ekstra knald på farverne i hjemmet. Hvis du vil være på den sikre side, fås mange skoskabe også i neutrale farver og i træ, der passer godt ind i alle hjem.

 

Det bedste materiale til skoskabe afhænger af dine krav. Er det for eksempel vigtigt for dig, at skabet holder længe? Så er materialer som metal mere robust overfor slitage. Skal det derimod være et pænt, billigt skoskab, så kan MDF i højglans blive relevant. Uanset hvad, er det vigtigt, at du selv synes om udseendet, når du køber et skab til sko.

 

Skoskabe på gulvet eller væggen har hver sine fordele. Et væghængt skoskab sørger for en ryddelig entré, hvor der i forvejen ikke er meget plads. Det kræver blot, at du kan finde et sted på væggen. Omvendt er et stående skoskab med ben meget fleksibel i placeringen. Her behøver du ikke bruge ophæng, og du får som regel også mere bredde.

 

Har du brug for en mere dybdegående vejledning? Gå på jagt efter gode møbler og god service i vores forskellige butikker. Så vi vil med glæde rådgive dig om dit kommende skab.

 

Køb et billigt skoskab til din indretning

Hos My Home Møbler har vi billige skoskabe med en eller flere skuffer. Blandt andet kan du finde gode tilbud og skabe i træsorter som melamin. Begge dele er med til at gøre prisen lav, samtidig med at du stadig får god opbevaringsplads til dine sko. Vi vil nemlig gerne hjælpe dig med at finde stilsikre, moderne skoskabe, uden at det skal gøre ondt i pengepungen.

 

Desuden er stilen i vores udvalg ofte minimalistisk, og du kan vælge mellem forskellige størrelser. Skal udseendet være mere personlig, kan du udnytte den mindre hylde, hvor du kan lægge din nøgle eller små pynteting. Det skaber en hyggelig atmosfære i din entré. Vi har også sørget for, at det er nemt at åbne skufferne, når du har brug for et par sko.

 

Du udnytter altså rummet til fulde med et skoskab fra vores udvalg. Det giver dig rig mulighed for, at hele familiens samling af sko kan blive opbevaret ét sted, og du kan få orden i entréen. Uanset om du er til sort, hvid eller træ - hos os kan du få god opbevaring til skoene.

 

Glem ikke, at du hos My Home Møbler naturligvis også kan finde flere designs, der kan give dig orden og dermed mere overskud i hverdagen. Kig for eksempel efter vores fine konsolborde, hvor du virkelig kan gøre hjemmet unikt med personlige ejendele.

Måske synes du om