nov 30, 2021 23:59:59

Black November - Priserne er gået helt i sort 

GØR ET KUP I OUTLET - OGSÅ PÅ HAVEMØBLER

0 Varer i Kurven
Fortsæt med at handle

Der er mange gode grunde til at købe et gamer bord. Ikke alene kan du få bedre komfort og plads til alt dit udstyr. Se blot vores udvalg her på siden. Har vi ikke det, du leder efter? Så kan du stadig læse vores guide med fem gode råd om, hvordan du vælge det bedste gamer bord for dig. Se dem nederst på siden, og bliv inspireret.

Vi fandt desværre ikke det du søgte. Prøv venligst igen - via søgefunktionen eller menuen.

Sorter vare efter:

Få fede gamer borde med komfort

Har du prøvet at spille online spil ved et skrivebord, der ikke passede til dig? Så kender du sikkert også til følelsen af ømme albuer og skuldre, der ikke får ordentlig hvile eller støtte. Eller måske har du et nu, der ikke har den plads, du har brug for til alt dit gaming udstyr? Derfor er det naturligvis vigtigt, at bordet blandt andet har den rigtige højde og størrelse. I sidste ende påvirker det nemlig din egentlige spiloplevelse.

 

I dag vil mange gamere måske nævne et godt headset, musen, skærmen og en gamer stol som noget af det vigtigste gaming udstyr. Men du bør ikke glemme et smart gamer bord. Ikke alene bekræfter de, at du er en passioneret gamer. De er også et praktisk møbel, der giver dig de bedste forudsætninger for at opsætte dit udstyr på den måde, der giver mest mening for dig.

 

Du bør altså vælge et gamer bord, fordi:

 

  • Designet af gamer borde er målrettet gaming, hvorfor flere af dem for eksempel har smarte kabelsystemer, så du kan gemme ledninger og kabler væk fra bordet

 

  • Ved flere gamer borde har du mulighed for at justere højden, så du får den rigtige arbejdshøjde. Det hjælper dig med at forebygge smerter fra at sidde dårligt

 

  • Udseendet er ofte i et enkelt og stilet look, der passer ind i de fleste hjem. Materialet er gerne stabilt, hvilket er vigtigt for din gaming oplevelse

 

  • Nogle borde har integrerede lyseffekter, der giver dig en visuelt stimulerende oplevelse og en overflade, der fungerer som en total musemåtte

 

  • Du har mulighed for at få smarte indhak i bordet, så du bedre kan komme tæt på skærmen og stadig sidde ergonomisk korrekt

 

Vælger du et godt gamer bord, er der derfor masser af komfort og effektivitet i vente. På den måde kan du også bedre undgå gener, utilfredshed og ubehag. Og hvis du ikke gamer så ofte, kan du også bruge bordet som et almindeligt skrivebord til hjemmearbejde eller studie. Og når du holder en pause fra skærmen, kan du passende læne dig tilbage i en vores bløde sækkestole til børn og voksne.

 

5 tips til det bedste gamer bord for dig

Er du i tvivl, om hvilket bord der er det bedste gamer bord til dig? Kigger du lidt rundt på nettet, vil du sikkert få mange forskellige bud. Men selvom der måske er et godt gamer bord til én person, så lever selv samme bord måske ikke op til netop dine behov. Svaret afhænger derfor af dig og dine præferencer. 

 

Hos My Home Møbler har vi samlet fem gode tips, du kan have med dig i overvejelserne. Så kan du hurtigere finde frem til det helt rigtige bord for dig.

 

1. Hvor meget fylder dit gaming setup?

Et godt bord er et, hvor du har plads til dit udstyr. Og når du har styr på, hvad der skal stå på bordet, har du også mulighed for at se, hvilken størrelse du skal bruge. Derfor bør du først overveje, hvor meget opbevaring du får brug for. Skal der være plads til flere skærme, en stor musemåtte og ekstraudstyr, eller foretrækker du en mindre bordplade? Møbler med opbevaringsplads kan være smart, hvis du har mange ting liggende fremme.

 

2. Skal du have lidt eller meget bordplads?

Har du et mindre hjemmekontor eller en lejlighed med et hjørne til gamer bordet? Gå altid efter et, der passer i størrelsen. Hvis du ender med at købe et, der er for stort, ender du højst sandsynligt med at få et rum, der føles alt for klemt. Derfor er et stort bord ikke altid vejen frem. Dette kan du undgå ved at måle grundigt op, så du får et bord i den rigtige størrelse, inden du bestiller bordet hjem.

 

3. Hvilken arbejdshøjde passer til dig?

Hvis du sidder og knokler med opgaver eller gamer i mange timer, er det vigtigt, at dit gamer bord har en højde, der matcher netop dig. Det vil nemlig sikre dig den rette kropsholdning uden øm nakke og dårlige skuldre. Vi anbefaler især skriveborde med hæve sænke-funktion. På den måde kan du selv indstille højden på bordpladen, alt efter om du vil sidde ned eller stå op ved din skærm. 

 

4. Hvilken slags gaming spiller du?

Afgørelsen mellem sejr og nederlag kan i den grad blive påvirket af, om du nemt kan komme til dit udstyr, og at du har monteret det korrekt. Hvis du for eksempel spiller mange bilspil, skal du gå efter et gamer bord, hvor du kan montere rat og pedaler korrekt. Har du mange kabler, skal du købe et gamer bord med kabelstyring. Det gør din gaming lettere og smartere.

 

5. Skal dit gaming bord have særlige funktioner?

Det er ikke kun hæve sænke-funktioner, der gør gamer borde effektive. Nogle gør det også nemmere for dig at game, fordi de eksempelvis har kurvet front og plads til kabler. Blandt andet kan du finde mange borde med indbygget kopholder, så du ikke spilder din sodavand. Eller måske vil du gerne gøre bordet personligt med smart RGB-lys i siderne eller andre detaljer? Nogle features kan også være en indbygget musemåtte.

 

Indret dit hjem med billige møbler

Hos My Home Møbler har vi mange flere praktiske og pæne møbler til en rigtig god pris. Lad dig derfor ikke føle dig begrænset i indretningen, men tilføj endnu mere interiør og boligtilbehør til hjemmet. Måske kan du blive fristet af et spisebord til spisestuen eller en behagelig sofa til dagligstuen? Lad dig endelig blive inspireret hos os. Her kan du få god kvalitet til få penge.

 

Hvis du har lyst, er du også velkommen til at teste vores forskellige gaming borde og andre møbler i vores My Home Møbler-butikker. På den måde kan du få en endnu bedre fornemmelse af, om du vælger rigtigt. Her vil vores dygtige personale med glæde også vejlede dig, så du kan føle mere sikker i dit køb.

Måske synes du om