nov 30, 2021 23:59:59

Black November - Priserne er gået helt i sort 

SE ALLE DE NYE HAVEMØBLER TIL SKARPE PRISER

0 Varer i Kurven
Fortsæt med at handle

Få den ultimative gaming oplevelse med en billig og komfortabel gamer stol. Med den rette model kan du nemlig sidde mange timer foran skærmen og stadig passe på din krop. Glæd dig til funktioner som vippefunktion, justerbar sæde, ryg- og nakkestøtte - i vores udvalg af gaming stole får du god komfort til få penge.

Vi fandt desværre ikke det du søgte. Prøv venligst igen - via søgefunktionen eller menuen.

Sorter vare efter:

Gør din spiloplevelse bedre med gaming stole

I gaming kan en dårlig siddestilling gøre forskellen mellem sejr og nederlag. Forestil dig for eksempel, at du skal strække ud i ryggen flere gange i løbet af en aften, fordi du får ondt i ryggen. Det er hverken holdbart for din overlevelse i spillet eller for din krop.

 

Det bedste gaming-udstyr handler altså ikke kun om en god skærm, computer og det rigtige bord. Det handler også om at have den rigtige stol. Derfor er det vigtigt, at du prioriterer en god gaming stol som en del af dit gaming gear. For når du øger komforten, øger du også din spiloplevelse.

 

Med det rigtige, ergonomiske design kan du altså beholde din ydeevne både inden- og udenfor gamer-universet. Glem derfor alt om at genbruge familiens gamle kontorstol. Når du først har fundet dit gaming udstyr til gamer værelset, kan du trygt læne dig tilbage og rykke endnu tættere på en sejr.

 

Skal du også sidde godt i resten af hjemmet? Udforsk vores mange andre stole i forskellige materialer - nyd for eksempel afslappende lænestole i læder, træ eller velour.

 

Hvilken gaming stol skal jeg vælge?

Der er en masse faktorer, som er afgørende i dit valg af gamer stol. Her er det ikke nok at købe en billig kontorstol. Det skyldes, at din kropsholdning er anderledes, når du spiller computer, end når du for eksempel arbejder. Derfor er det vigtigt, at du kigger på stolens mål, så du finder en gamer stol, der passer til din vægt og kropsbygning. Til sidst kan du altid overveje noget særligt tilbehør som farver, materiale, højtaler og lys.

 

En god støtte til din nakke, ryg og lænd er noget af det vigtigste, der skal være i din gaming stol. På den måde bevarer du en behagelig siddeposition, uanset hvor længe du spiller. Her er det en god idé at kunne justere nakke-, arm- og rygstøtte, så stolen passer til din yndlingsposition. Desuden bør sædet have en god dybde og bredde. Flere gamer stole har også behagelige, aftagelige puder til både lænd og nakke.

 

Både din højde og vægt har betydning for, hvilken stol der vil passe dig bedst. Køber du for eksempel en stol, der ikke er designet til at bære din vægt, vil den ikke kunne aflaste din krop optimalt. Tjek derfor, hvor mange kilo stolen er bygget til. Hvis du ikke er så høj, så vælg en lavere gamer stol med en siddehøjde på minimum 45 cm. Omvendt bør du gå efter en gamer stol med en siddehøjde på omkring 50 cm, hvis du er rigtig høj.

 

Materialet på gamer stole varierer, og ikke alle er de bedste til gaming. Her er langt de fleste stole lavet i PU-læder. Det er nemlig virkelig komfortabelt, let at rengøre - og så ser det bare fedt ud. Andre modeller kommer i slidstærkt tekstil og mesh. Sidstnævnte er en fordel for dig, der får det varmt, da mesh er åndbart. Det er også muligt at få en kombination af flere materialer.

 

Af andet nyttigt udstyr bør din stol også have gode hjul, så du kan placere dig lige præcis, hvor du vil foran skærmen. Skal gamer oplevelsen nå nye højder? Oplev gamer stole med LED-lys og højtalere. Det er ikke nødvendigt for komforten, men oplevelsen bliver helt klart vildere. Med funktioner som disse kan du nemlig få lyset til at justere sig efter, hvad der sker i spillet. Skift mellem farver som orange, grøn, pink, gul og sort.

 

Besøg gerne vores butikker, hvor du kan teste stolene, inden du køber en af dem.

 

Find ergonomiske gamer stole i dag

For at du kan undgå problemer i led, nakke, ryg og skuldre, tilbyder vi hos My Home Møbler billige gamer stole med høj komfort. Men vi har også fokuseret på designs, så du kan vælge mellem fede farver i et stilrent look. På den måde skal du ikke tænke på andet end at nyde oplevelsen. Finder du den rigtige model, så kan du se frem til at:

 

  • Holde koncentrationen, når det brænder på - Med en ergonomisk gaming stol får din krop aflastning og stabilitet
  • Sidde godt i smarte farver - Det rigtige design sikrer, at du kan tilføre masser af personlighed og liv til dit gaming setup
  • Nemt tilpasse komforten til få penge - I vores udvalg af gaming stole møder du høj komfort til lave prisklasser

 

Er det lidt som at træde ind i en jungle af gamer stole, der synes forvirrende at finde rundt i? Uanset hvad du foretrækker, så er du mere end velkommen til at kontakte os. Vi vejleder dig på bedste vis med både højde, armlæn, støtte i nakke og ryglæn samt valg af stof eller læder.

 

Find for eksempel en pæn gaming stol i sort og blå med vippefunktion i ryggen. Så er du klar til mange timers underholdning på dit helt eget gamer værelse. Du kan eventuelt placere en behagelig sækkestol i hjørnet, så der også er mulighed for at kigge på, mens din ven eller veninde spiller.

 

Sidder du også meget ned, når du ikke gamer? Så er det endnu vigtigere med en god stol. Vores gamer stole kan du heldigvis både bruge til en hyggelig LAN-party med vennerne, men også til studie eller arbejde. Der er altså flere muligheder for, hvordan du kan benytte din nye gamer stol fra os.

Måske synes du om