nov 30, 2021 23:59:59

Black November - Priserne er gået helt i sort 

SE ALLE DE NYE HAVEMØBLER TIL SKARPE PRISER

0 Varer i Kurven
Fortsæt med at handle

Forebyg en dårlig ryg med en god kontorstol. Hos My Home Møbler har vi ergonomiske kontorstole til lave priser, så du kan aflaste kroppen og få god siddekomfort. Det er særlig relevant, hvis du for eksempel har stillesiddende arbejde, ofte gamer eller bruger en del af din fritid ved et skrivebord. Se alle vores kontorstole på siden, og vælg den bedste for dig.

Vi fandt desværre ikke det du søgte. Prøv venligst igen - via søgefunktionen eller menuen.

Sorter vare efter:

Køb ergonomiske kontorstole

Er du ligesom mange andre danskere, så bruger du det meste af dagen på at sidde ned. Det kan være på grund af arbejde, studie eller lignende. For at passe på dig selv er det derfor vigtigt med en god kontorstol til kontoret. Den forkerte siddestilling og stol kan nemlig give smerter i ryg, arme og håndled. Måske forbinder du selv det med at sidde ned som behageligt og afslappet. Men din krop kan faktisk blive udsat for stor belastning.


Løsningen er en ergonomisk kontorstol, der sikrer dig optimal komfort, støtte og med mange indstillingsmuligheder. Med den kan du få en mere effektiv og behagelig arbejdsdag med mange timer i siddende position. For hvis du sidder godt, bliver du også mere effektiv. Gå derfor efter at finde den rigtige stol designet specielt til at støtte dig – uden en for høj eller lav ryg.


Når du sidder på den rigtige kontorstol, vil du også kunne mærke det på din effektivitet hele arbejdsdagen igennem. Du bliver nemlig mindre forstyrret af en dårlig ryg, fordi din ergonomiske kontorstol støtter dig de rigtige steder. Når du bruger stolen, kan du samtidig tilpasse den efter netop dine individuelle behov. Med en ergonomisk stol og et godt skrivebord har du dermed de bedste forudsætninger for et godt arbejdsområde og til gaming.


Leder du efter computerstole, så har vi også forskellige bud på gamer stole i fede designs til unge og barnlige sjæle.


6 tips til en god kontorstol ved skrivebordet

Da alle mennesker er forskelligt bygget, betyder det individuelle behov. Så hvordan finder du den type kontorstol, der passer bedst til dig? Er du på bar bund, så har vi herunder samlet seks vigtige tips til, hvad du skal være opmærksom på. På den måde får du den støtte, du har brug for.


Sørg blandt andet for at:


  1. Du kan indstille sædehøjden og justere sædedybden

  2. Ryglænet passer til lændens svaj i ryggen

  3. Eventuelle armlæn skal kunne justeres i bredde og højde

  4. Den som udgangspunkt har fem ben for optimal stabilitet

  5. Polstringen på sædet er afrundet og nedadbøjet ved kanten

  6. Du ikke glider på sædet, og at det kan indstilles skråt – både nedad og fremad


Leder du efter en god stol til dit skrivebord, skal den først og fremmest være ergonomisk. Derudover skal den give dig mulighed for at sidde i en afbalanceret holdning samtidig med, at den er sund for ryggen. Her er det bedst med en skrivebordsstol, der har flere indstillingsmuligheder. Det vil sige justerbar ryg og sæde, så du kan variere din siddeposition i løbet af dagen. Derudover bør stolen være fremstillet i et slidstærkt og åndbart stof. På den måde kan den holde sig pæn i mange år uden at miste komfort.


Undgå så vidt at gå efter de klassiske spisebordsstole med rank ryg og uden mulighed for bevægelse. Hvis du vil sidde sundere, kræver det nemlig en helt anden type kontorstol, der understøtter dig. Kombinér med små, aktive pauser i løbet af dagen – det kan være en tur efter en kop kaffe, strækøvelser på gulvet eller trække frisk luft. Dette gør, at du får bevæget kroppen og brugt musklerne.


Når du har fundet frem til din nye kontorstol og skrivebordet, kan du sørge for, at resten af rummet også er tiptop. Hos My Home Møbler har vi blandt andet billige reoler. De giver dig mulighed for god opbevaring til papirer, mapper og andet praktisk. Hvis du gerne vil gemme dem lidt mere væk, kan du også vælge en pæn skænk.


Sidder du rigtigt på din skrivebordsstol?

Det rigtige match inden for en stol en med hjul kan give dig en god støtte hele dagen. Men det kan ikke rette op på en dårlig arbejdsstilling. Selv med højde, vippefunktion, lændestøtte, armlæn og dybde på plads kan du ende med at sidde helt forkert. Og så får du alligevel ondt i ryggen.


Når du indstiller kontorstolen, skal du derfor sørge for, at den faktisk er korrekt tilpasset, og at du holder fast i den bedste siddestilling. Hvis du for eksempel læner dig lidt til den ene side, vipper du automatisk nakken eller overkroppen lidt til den anden. I så fald risikerer du at bukke nakken eller rygsøjlen skævt. Derudover kan du sidde med skuldrene alt for højt, fordi du har indstillet skrivebordet forkert i forhold til din siddestilling.


Sørg derfor for, at begge fødder er fladt placeret på gulvet, når du sidder på skrivebordsstolen. Justér skrivebordet efter en højde, der passer til dig, så dine skuldre ikke bliver holdt oppe. Har du valgt en kontorstol med armlæn, skal de støtte armene, uden at du løfter skuldrene. Samtidig skal der være plads til, at du kan komme tæt ind til skrivebordet. Skift mellem at stå op og sidde ned i løbet af dagen.


Billige kontorstole på tilbud og med god ergonomi

Du behøver ikke bruge mange penge på en god skrivebordsstol. Hos My Home Møbler har vi nemlig skåret de dyre mellemled væk, så du skal betale mindst muligt. Alle vores billige kontorstole fås desuden med mulighed for flydende vip, højdejustering og variation. 


Mange stillesiddende timer kræver den rigtige kontorstol, hvis du vil gerne undgå at få ondt i ryggen. Har vi ikke en i vores webshop, som lever op til dine krav, så kig forbi vores mange butikker. Måske har vi en på lager, som passer netop til dig? Skal du spare endnu mere, så hold øje med, om vi en dag har en god kontorstol på udsalg eller tilbud. Vi lover, at kvaliteten stadig følger med.

Måske synes du om