nov 30, 2021 23:59:59

Black November - Priserne er gået helt i sort 

SE ALLE DE NYE HAVEMØBLER TIL SKARPE PRISER

0 Varer i Kurven
Fortsæt med at handle

Computerbord, kontorbord eller bare et skrivebord. Hvad end du søger på, så har vi hos My Home Møbler et bredt udvalg af de moderne møbler til dig. Vi har naturligvis både funktionalitet og komfort i top, så du kan finde det rette skrivebord til dit behov. Gå derfor på eventyr i vores sortiment, og få inspiration til dit helt eget hjemmekontor.

 

Vi fandt desværre ikke det du søgte. Prøv venligst igen - via søgefunktionen eller menuen.

Sorter vare efter:

Oplev bredt udvalg af skriveborde

Vidste du, at stillesiddende arbejde kan slide på kroppen? Og at et en kedelig indretning kan gøre dig mindre effektiv? Sådan bør det naturligvis ikke være. Med et godt skrivebord til hjemmekontoret kan du nemlig sikre dig en god arbejdsstilling, så du ikke belaster dig selv unødigt. Samtidig kan du også indrette en privat og hyggelig arbejdsplads med fint boligtilbehør. Det gør det nemmere for dig at arbejde, studere eller hygge dig med din hobby foran skrivebordet.

 

Hos My Home Møbler har vi blandt andet et bredt udvalg af skriveborde til dit arbejde. Det kan være alt fra et lille kontorbord til studieboligen eller et stort computerbord med hæve-sænkefunktion. Designet spænder vidt – fra de klassiske og sorte borde til kombineret skrive- og spisebord. Og du behøver ikke engang eje et kontor for at mangle et skrivebord. Dedikér det for eksempel til et kreativt hjørne eller som område til gaming.

 

Hos My Home Møbler kan du glæde dig til:

 

  • Solide bordplader lavet af massiv eg og melamin
  • Simple og praktiske borde til teenageværelset og dagligstuen
  • Nyttige detaljer som skuffer, hylder og andet opbevaring
  • Godt design med nordiske farver som hvid, sort og brun

 

Mulighederne er altså mange, og hos My Home Møbler har vi skåret prisen ned, så du kan få god kvalitet til få penge. Mangler du for eksempel et computerbord i træ og minimalistisk stil? Så kig efter vores rustikke spiseborde i egetræ. Eller hvad med masser af opbevaringsmuligheder lige ved hånden? Her bør du overveje et bord med skuffer og hylder.

 

Besøg hele vores udvalg af møbler til kontoret.

 

Sådan kan du designe dit computerbord

At finde det rette skrivebord er ikke altid lige til. Det skal nemlig både passe i højden, have den rette mængde bordplads og gerne være indbydende. Derudover begynder flere og flere at have deres eget hjemmekontor, hvorfor du bør gøre din private arbejdsplads så sund og produktiv som muligt.

 

Varier din arbejdsstilling med et hæve-sænkebord

Blandt andet er dit valg af de rigtige kontormøbler essentielt for, at du kan være effektiv. Mange af os sidder nemlig ned i flere timer ad gangen, hvorfor du med fordel kan investere i et hæve-sænkebord. På den måde kan du justere højden på bordet, alt efter dine behov. Hvis du for eksempel er træt af at sidde i den samme stilling eller vil forebygge en øm ryg, så er et kontorbord med hæve-sænkefunktion optimal. 

 

Find et kontorbord med god opbevaring

Et skrivebord med indbygget reol, hylder eller skuffer er relevant, hvis du har brug for opbevaringsplads tæt på dig. Samtidig kan disse borde også hjælpe, hvis pladsen i forvejen er trang, og du ikke har mulighed for en stor reol ved væggen. I dine skuffer kan du for eksempel opbevare dine papirer, opgaver, kuglepenne eller andet, som ikke behøver at ligge fremme. God opbevaring giver både ro og overblik.

 

Sørg for den rette mængde af plads på bordet

Når du skal vælge størrelse på din bordplade, så kan du stille dig selv følgende spørgsmål: Hvad har du brug for at have omkring dig, når du arbejder? Skal der være både stationær og et par skærme? Så vælg et stort skrivebord. Er det nok med kun et enkelt ringbind og en bærbar computer? Så gå efter et lille skrivebord. Alternativt vil et hjørneskrivebord eller et skrivebord med midterbue bedre kunne udnytte pladsen.

 

Gør dit skrivebord hyggeligt og indbydende

Når du har styr på alt det funktionelle, så bør du ikke glemme, at du også skal føle dig tilpas på hjemmekontoret. Hvis dit kontor også er hyggeligt, så kan du nemlig også føle dig mere motiveret til at arbejde. Placér dit skrivebord ved vinduet, så du får masser af dagslys. Så bliver du både gladere og mere produktiv. Overvej også nogle grønne planter og et par bløde lænestole til besøg af kunder i hjemmekontoret.

 

Glem ikke en ergonomisk kontorstol

Foruden et godt skrivebord så er det også vigtigt, at du finder en behagelig kontorstol. Det er uanset, om du mangler en ny stol til kontoret, din arbejdsplads eller i stuen. Med et ergonomisk design kan du nemlig få en sund arbejdsstilling – uden at få spændinger i nakke og ryg. Overvej derfor, hvor meget tid du kommer til at bruge ved skrivebordet. Jo længere tid du bruger, jo flere funktioner bør kontorstolen have.

 

Opbevaring til computerbord og kontorbord

Er hverken skuffer eller størrelsen på dit bord nok til dine mange papirer og sager? Så bør du overveje at få mere opbevaring med vores mange reoler, skænke, vitriner og kommoder. De fine møbler er alle med til at skabe orden og overblik, så du nemt kan finde det frem, du står og mangler. Her kan du også gemme mere private mapper ad vejen, så de ikke står frit fremme på kontoret. 

 

Alternativt kan du også vælge de populære reolsystemer eller et vitrineskab med glas, hvor du både kan placere nipsgenstande, hobbyartikler og planter. Vi anbefaler, at du sørger for en rød tråd, så møblet passer sammen med dit skrivebord. Vær især opmærksom på de andre møbler i rummet. Der skal gerne være en tydelig sammenhæng i det stilmæssige udtryk.

 

Køb vores billige skriveborde online og i butik

Hos My Home Møbler har vi funktionelle og moderne borde til ethvert formål. Og vi er klar til at hjælpe dig, hvis du har brug for det. Har du for eksempel spørgsmål til vores levering, tilbud, en ordre eller noget fjerde? Så ring eller skriv til vores erfarne kundeservice. De vil med glæde hjælpe og rådgive dig, så du sidder godt foran dit skrivebord.

 

Derudover tilbyder vi også landsdækkende møbelbutikker i hele landet. Her kan du også møde et stort udvalg af diverse møbler til både dagligstuen, spisestuen og soveværelset. Find din nærmeste butik og dets åbningstider her. Vi glæder os til at betjene dig.

Måske synes du om