nov 30, 2021 23:59:59

Black November - Priserne er gået helt i sort 

SE ALLE DE NYE HAVEMØBLER TIL SKARPE PRISER

0 Varer i Kurven
Fortsæt med at handle

Få styr på dagligdagens uorden og tøj med dit nye garderobeskab. Det populære møbel er en stor del af vores indretning, hvad end det er soveværelset, entréen eller børneværelset. Ved hjælp af praktiske løsninger og god opbevaring sikrer du dig nemlig en enkel måde at blive organiseret på. Gå derfor på opdagelse i vores garderobeskabe, og find det design, du bliver glad for i mange år.

Vi fandt desværre ikke det du søgte. Prøv venligst igen - via søgefunktionen eller menuen.

Sorter vare efter:

Et praktisk garderobeskab til dit hjem

Garderobeskabet. Er der noget mere funktionelt møbel til opbevaring af dit tøj og til at holde orden? Vælger du tilmed et stilrent design, der passer til rummet, vil dit klædeskab også skabe ro og synergi. Alternativet er naturligvis en kommode, men her er der mindre plads og ikke mulighed for at hænge tøjet op. Derfor har mange af os svært ved at undvære klædeskabe, hvor du kan få både skuffer, skydedøre, bøjlestænger og kasser.

 

Hos My Home Møbler finder du blandt andet smukke garderobeskabe i forskellige størrelser. Derudover har vi også smukke møbler med egetræsstruktur. Med farver som hvid og sort får du en skandinavisk og tidløs indretning, der passer ind i de fleste hjem. Brug skabene til opbevaring af støvler, jakker og sko til entréen, eller vælg et fint garderobeskab med skydelåger og spejl til soveværelset. Med vores udvalg har du masser af muligheder, så du kan få det udtryk, du ønsker. 

 

I vores udvalg kan du blandt andet glæde dig til:

 

  • Materialevalg som sort og hvidt melamin med egetræsstruktur
  • Store og små garderobeskabe med skydedøre
  • Mulighed for bøjlestænger, hylder og aluminiumsgreb
  • Låger med speciel overflade, som ikke efterlader fingeraftryk

 

Desuden har vi af og til stærke tilbud på garderobeskabe, så du kan spare endnu flere penge på god kvalitet. Vi ønsker nemlig ikke, at du skal betale i dyre domme for at få et godt garderobeskab. Det er takket være lave omkostninger og direkte import fra fabrikken.

 

Få inspiration til indretning af din garderobe

Har du planer om at skabe en lækker garderobe og funktionel opbevaring? Så kræver det en god og velforberedt garderobeløsning. Måske har du selv prøvet at åbne døren til klædeskabet, hvor du bliver mødt af et bjerg af tøj. Andre gange kan det være, at dine tøjstativer er lige ved at falde sammen. 

 

Dette kan du naturligvis undgå ved hjælp af effektiv indretning og den rette kombination af hylder, bøjler og skuffer, der giver mest værdi for dig. Få styr på din garderobeindretning med vores seks gode råd om en mere overskuelig garderobe.

 

1. Ryd op, og skab overblik af dit tøj

Det første trin til indretning af dit garderobeskab er at rydde op og rydde ud. Hvilket tøj vil du gerne beholde? Det hjælper dig med at få overblik over, hvor stort dit garderobeskab skal være. Har du også slidt tøj, der ikke kan repareres? Eller tøj, du ikke har brugt i et år? Så er det på tide at smide det ud, donere det væk eller sælge det. 

 

2. Sortér tøjet i forskellige kategorier

Det kan være kjoler, bukser, bluser, farver eller efter sæson. Det får nemlig garderoben til at fremstå mere stringent og stilrent. På den måde kan du nemt finde det outfit, du gerne vil have på. Når det så er vinter, kan du lægge dine shorts bagerst i skuffen eller øverst på hylden, mens kjolerne kommer frem, når det er forår og sommer.

 

3. Gå efter garderobeskabe, der passer i stilen

Når sortering og oprydning af dit tøj er færdigt, så er det tid til at vælge designet. Måske drømmer du om et minimalistisk og tidløst klædeskab? Så bør du overveje en lys og hvid farve. Til den romantiske stemning kan et klædeskab i træ også være en hyggelig løsning. Det vigtigste er, at du vælger et design, der passer til din stil og matcher indretningen.

 

4. Vælg pladsbesparende hylder og uundværlige skuffer

Både hylder samt udtræksskuffer er en genial løsning til at give fuldt overblik. I skufferne kan du for eksempel sortere undertøj fra sokker, mens dine hylder udnytter spildplads og er gode til at placere tøj, som du ikke bruger ret ofte. Placér dem øverst i klædeskabet, og lad skufferne være nederste del af klædeskabet, så de er nemme at komme til. Gør også plads til dine nystrøgne skjorter og kjoler med stærke bøjlestænger.

 

Kig nærmere på alle vores møbler til opbevaring her.

 

5. Overvej garderobeskab med skydelåger

Nogle garderobeskabe har skydedøre og skydelåger. Det er især en fordel, hvis du ønsker mere gulvplads. Du skal nemlig ikke bruge plads til at kunne åbne dørene. Her kan du også vælge garderobeskabe med skydelåger og et spejl på den ene dør. Så slipper du for at have et spejl stående i vejen i entréen, soveværelset eller bryggerset. Gå gerne efter, at du kan se dig selv fra top til tå.

 

6. Hold fast i dine gode vaner

Med et funktionelt garderobeskab og praktisk sortering af tøjet er der ingen undskyldninger for ikke at kunne holde fast i de gode oprydningsvaner. Er du konsekvent og sørger for at bevare overblikket, så kan det nemlig give både overskud og følelsen af luft i garderobeskabet. Hold dig til de faste pladser til dine ejendele, og indfør gode vaner til oprydning.

 

Bestil nemt billige garderobeskabe online

Indbygningsskab, garderobeskab, klædeskab eller bare tøjskab. Uanset hvad du kalder det moderne møbel, så har vi hos My Home Møbler et bredt udvalg til dine behov. Fællesnævneren for dem alle er holdbare materialer og nemme valgmuligheder til at indrette efter dine behov. Både udvendigt og indvendigt. 

 

Har du brug for inspiration eller vejledning til dit køb? Så er vi gerne behjælpelige med nyttige råd og egne erfaringer. Det kan være alt fra materialevalg, placering af skabet og lækkert tilbehør. Så er du i trygge hænder.

 

Få mere inspiration til at indrette dit garderobeskab i vores landsdækkende butikker. Se åbningstider og adresser her. Du er naturligvis også velkommen til at kontakte os direkte på enten telefon eller e-mail. Vi glæder os til at byde dig og familien velkommen både online og fysisk. 

Måske synes du om