nov 30, 2021 23:59:59

Black November - Priserne er gået helt i sort 

SE ALLE DE NYE HAVEMØBLER TIL SKARPE PRISER

0 Varer i Kurven
Fortsæt med at handle

Vores udvalg af billige kommoder er rigtig gode til dig, der vil have god opbevaring og pæne møbler i ét. Du kan nemlig med fordel bruge dem til at holde orden på dit tøj, håndklæder, sengetøj og meget mere. Samtidig passer vores nordiske design ind overalt i hjemmet. Hvad enten det er en pæn kommode til stuen eller som supplement til garderobeskabet. Gå på opdagelse i vores brede udvalg af kommoder, og få inspiration her på siden.

Vi fandt desværre ikke det du søgte. Prøv venligst igen - via søgefunktionen eller menuen.

Sorter vare efter:

Udforsk vores udvalg af kommoder til din stil

Når du skal finde tøj frem eller gemme børnenes legetøj væk, så er det ofte rart, at det både er nemt og overskueligt. På den måde slipper du nemlig for at se på rod i rummet, og du skal bruge mindre tid på at finde både undertøj, sokker og T-shirts. Drømmer du også om sådan en hverdag? Så er det her, vores store udvalg af kommoder kommer ind i billedet.

 

Her på siden finder du praktiske kommoder i flere forskellige stilarter. På den måde kan du kombinere funktionel opbevaring og stadig fuldende din indretning. Måske er du på udkig efter en lille kommode i hvid højglans? Eller hvad den moderne, sorte kommode til soveværelset? Eller en klassisk kommode i træ og på ben? 

 

Vores kommoder fås i stilarter og farver, der også matcher vores garderobeskabe. På den måde kan du skabe en rød tråd i dine møbler. Uanset om du er på jagt efter en lille og smal kommode eller dybe og rummelige, så har vi helt sikkert nogle gode bud til dine behov.

 

En af de største fordele ved en kommode er, at den er ideel til at opbevare en masse forskellige sager. Det er her, du har plads til dine sokker og bukser, og det er her, du kan gemme børnenes sager væk, når værelset skal være ryddet. Det er heller ikke irrelevant, om kommoden også er pæn. Du skal nemlig ofte se på den, når du er hjemme. Og det kan vi naturligvis hjælpe dig med.

 

Find inspiration i udvalget, eller kontakt vores erfarne kundeservice, hvis du har spørgsmål til webshoppen.

 

Sådan kan vores billige kommoder hjælpe

Er pladsen trang? Eller er du træt af at se dine ejendele ligge og flyde? Så kan du med fordel bruge kommoder til opbevaring. Faktisk går de rigtig godt til alle de steder, hvor du har brug for plads til at gemme både små og store sager af vejen - i dagligstuen, soveværelset, entréen, køkkenet eller på badeværelset. Mulighederne er mange med vores store udvalg.

 

For eksempel kan du bruge en kommode med skuffer i børneværelset til legetøjet. Med de store og rummelige skuffer er der plads til lidt af hvert. Så kan de selv tage deres legetøj ud - og ikke mindst lære selv at lægge det på plads igen. Du kan også vælge en kommode i hvid højglans til badeværelset. Eller hvad med en mere afdæmpet retro-stil i træ? De rolige, simple farver er med til at skabe en stemning af afslappet romantik og funktionel opbevaring til håndklæder og makeup.

 

Hvis du vil stille din kommode i stuen, så kan du med fordel vælge en kommode ud fra det materiale, du synes er flottest. Skal det være en i massivt træ eller metal, som skiller sig mere ud? Hos My Home Møbler har vi eksempelvis et stort udvalg af skandinavisk-inspireret kommoder i MDF, som giver en meget jævn og glat overflade. I entreen kan du også med fordel have en kommode, hvis du har brug for opbevaring af sko og støvler. 

 

Udforsk vores samlede udvalg af lækre møbler til opbevaring her.

  

Et praktisk skuffemøbel, der passer i størrelse og højde

De bedste kommoder er selvfølgelig dem, der giver dig mulighed for at organisere og opdele hurtigt samt overskueligt. Og så skal de passe til dine behov. Kommoderne varierer i design og størrelse, så vælg et møbel, der opfylder dine ønsker.

 

Du kan blandt andet tænke over, om du mangler en lille, lav, stor eller høj kommode. Hvis kommoden skal stå på børneværelset, så er det en god idé at gå efter en lav model med gode, dybe rum. Det kan eksempel være en kommode med 60 cm bredde. Så er der rigeligt af opbevaringsplads, og dit barn kan selv nå tøjet. 

 

Vi anbefaler, at du fastgør kommoden til væggen. Så risikerer du ikke, at den tipper forover. Det vil fremgå under produktinformationen, hvorvidt det er nødvendigt eller ej.

 

Det er heller ikke uvæsentligt, om kommoden har mange små rum eller få, store rum. En kommode med små rum giver dig mulighed for en bedre opdeling, men der er også mindre plads i det enkelte rum. Har du mere brug for en masse plads i hver enkelt skuffe? Så kan det godt give bedre mening at vælge en kommode med skuffer designet som enkelte, store rum.

 

Find din stil med vores kommoder, borde og andre møbler

Hos My Home Møbler har vi kommoder i flere slags designs, former, størrelser og med forskellige antal skuffer og låger. Men de mange fordele stopper ikke her. Både på vores webshop og i de landsdækkende butikker har vi et væld af andre møbler til mange rum.

 

Måske mangler du nye senge til familien? Her kan du også bruge vores små kommoder som natbord. Eller hvad med at finde et stort garderobeskab til dine kjoler, jakkesæt og overtøj? Med andre ord - du kan bare blive hos My Home Møbler og finde stort set alt det, du mangler for at skabe et hyggeligt personligt hjem.

 

Både vores kommoder, garderobeskabe, borde og de andre møbler får du selvfølgelig til pris, der er til at betale. Vi ønsker nemlig ikke, at god kvalitet skal koste mange penge. Derfor har vi skåret dyre mellemled væk. Så kan du finde en billig kommode eller andet møbel til den bedst mulige kvalitet. 

 

Hold løbende øje med spændende kommoder på tilbud, så du ikke går glip af endnu bedre køb. Du er altid velkommen til at kigge forbi vores varierende outlet, hvor vi har lave priser på restpartier og varer, der udgår af sortiment.

Måske synes du om