nov 30, 2021 23:59:59

Black November - Priserne er gået helt i sort 

SE ALLE DE NYE HAVEMØBLER TIL SKARPE PRISER

0 Varer i Kurven
Fortsæt med at handle

At skabe opbevaringsplads i vores hjem giver ofte masser af fordele. Fra at skabe orden og til få mere plads. Og her er reoler et rigtig godt sted at starte. Med dem får du nemlig mulighed for at sortere bøgerne alfabetisk i stuen, vise dine vinylplader frem og få mere plads til gryder og skåle i køkkenet. Få inspiration til, hvordan du kan indrette din nye reol, og bestil en billig variant hos My Home Møbler.

Vi fandt desværre ikke det du søgte. Prøv venligst igen - via søgefunktionen eller menuen.

Sorter vare efter:

Få plads til dine bøger og fine fortællinger

En tom, hvid væg kan for mange virke kedelig. Den siger nemlig ikke særlig meget om din stil eller dit liv. Samtidig går du tit glip af en masse praktiske muligheder, hvis du ikke udnytter pladsen. Så hvorfor ikke kigge efter vores forskellige reoler fra My Home Møbler? Med en reol fra vores sortiment kan du nemlig skabe dit eget udtryk og ikke mindst få funktionalitet.

 

I vores udvalg kan du blandt andet vælge en moderne reol med hylder og den klassiske bogreol i hvid med smukke detaljer. Brug den som en rumdeler uden at bøvle med en ny væg, eller skab hygge i dagligstuen med billeder og bøger. Vores reoler er ideelle, fordi de kan løse problemet med opbevaringsplads, samtidigt med at de giver dig god mulighed for at tilføre stuen, køkkenet og soveværelset dit eget præg. Uden at du skal kaste en formue efter fin kvalitet.

 

Du finder blandt andet billige reoler, der har følgende egenskaber:

 

  • Fritstående varianter eller som vægreol
  • Simpel og moderne design til alle rum
  • Stærke hylder til dine bøger, vaser og fotos
  • Tidløse bogreoler i træ og forskellige farver

 

Så uanset om du er til en træreol eller en romantisk reol, giver vores univers dig altså rig mulighed for at skabe en personlig stil, der også fungerer som et praktisk element i din indretning. Gå på opdagelse i vores udvalg, og indret din reol, som du ønsker det. Hvordan vil du gerne indrette dit nye møbel? Se alle møbler inden for opbevaring, og find ud af svaret.

 

Sådan kan du indrette din reol

Er du glad for at læse gode historier? Så kender du sikkert til, at bøger ofte trækker os ind i et fortryllende univers. Og den fantastiske evne til at skabe liv egner sig også rigtig godt til dine vægge. Du kan eventuelt opdele bøgerne i alfabetisk orden på reolen, efter farver eller noget helt tredje. På den måde skaber du et blikfang, der giver dit hjem farve og orden. Med en bogreol får du plads til alle dine historier, fotos og litterære favoritter.

 

Vores bogreoler kan naturligvis bruges til andet end bøger. Bor du småt, eller er værelset lille, så kan du adskille rummene med en rumdeler uden at opsætte en skillevæg. En funktionelt løsning til dig, hvis børnene deler samme værelse, eller hvis du bor i en etværelses lejlighed. Vælg en åben reol til stuen for at skabe et let udtryk, eller gå efter en lukket reol med bagbeklædning for en mere markant opdeling.

 

I køkkenet er en reolvæg super genial, hvis du mangler mere plads til dit fine stel eller køkkenudstyr. Med en smart køkkenreol kan du nemlig meget hurtigere at lave mad, fordi du let kan finde det køkkengrej, du skal bruge. Og så kan du vise alle dine fine tallerkener og skåle frem. Har du heller ikke så meget plads på badeværelset? Med en åben reol kan du let række ud efter håndklæder. Sørg for at folde dem pænt sammen, så din opbevaring er ordentligt og nydelig.

 

Du kan med fordel også gå efter at skabe kontrast, så reolen har en anden farve end dine nipsting, som skal stå på hylderne. Det skaber varme, spænding og dynamik i din indretning. En sort reol til stuen kan også styrke det industrielle og rustikke udtryk. Dog skal du være opmærksom på, at en sort reol hurtigere viser støv frem for en hvid reol eller en træreol.

 

Mangler du en reol, der kan klare lidt af det hele? Gør møblet multifunktionelt ved at lave et kreativ reolsystem. Hvis det for eksempel passer i størrelsen, så kan du få plads til både fjernsynet, opbevaring og kontorartikler. Se alle vores smarte reolsystemer her, hvor du får god kvalitet til få penge.

 

Opbevaringsreol til væg, køkken og stue

Med så mange varianter og muligheder kan du altså let lade dig inspirere og finde netop den reol til køkken, stue, soveværelse eller kontor, som du tiltaler dig mest. Familiefotos, rejsefund, gode bøger eller praktisk tilbehør til kontoret. En reol kan virkelig indeholde meget forskelligt. Og uanset hvordan du indretter det, så kan reolen fungere som et slags album om dit liv og måske endda blive til et helt kunstværk.

 

Det vigtigste er, at din bogreol opfylder dine behov, har plads til dine bøger og nipsting – og så skal den selvfølgelig passe ind i stilen. Hvis du undervejs finder ud af, at stilen ikke matcher, eller at du gerne vil have skjult dine ting, så har vi også tidløse skænke i populære designs og stilarter. På den måde kan du finde andre gode alternativer, hvis vores nuværende sortiment ikke falder i din smag.

 

Find billige reoler på udsalg

Hos My Home Møbler har vi et stort udvalg af møbler og tilbehør til alle slags indretninger. Fællesnævneren er den lave pris til den bedst mulige kvalitet. Og det gælder også vores billige reoler. Er du heldig, så kan du tilmed finde smukke reoler på udsalg. Vi ønsker nemlig, at du kan skabe det hjem, du ønsker, uden at det skal gøre ondt på pengepungen.

 

Hold derfor løbende øje med din foretrukne bogreol, tøjreol eller opbevaringsreol. Måske er den netop kommet på udsalg hos os. Det kan du blandt andet se i vores tilbudsavis, hvor vi har en lang række lækre møbler til ekstra lav pris. Har du spørgsmål om udvalget eller lignende? Du er altid velkommen til at tale med vores erfarne og imødekommende personale. Sammen med dig vil vi gøre vores bedste for, at du bliver tilfreds med dit køb.

Måske synes du om