nov 30, 2021 23:59:59

Black November - Priserne er gået helt i sort 

SE ALLE DE NYE HAVEMØBLER TIL SKARPE PRISER

0 Varer i Kurven
Fortsæt med at handle

Ønsker du en moderne indretning og samtidig praktiske løsninger? Så er et elegant rullebord fra My Home Møbler lige sagen. Her får du nemlig et lille bord, som også er et funktionelt møbel i køkkenet, på badeværelset eller i stuen. Kendetegnet for alle vores rulleborde er, at de er lette at flytte rundt på, så du kan få den ekstra plads til opbevaring, som du har brug for. Og så er de naturligvis til en god pris.

 

Gå på opdagelse i vores udvalg af rulleborde. Så kan du finde netop den variant, der passer bedst til dig.

 

Vi fandt desværre ikke det du søgte. Prøv venligst igen - via søgefunktionen eller menuen.

Sorter vare efter:

Rullebord: Et funktionelt møbel til alle behov

Et rullebord er et mindre bord med hjul under. Formen er ofte rund, og rullebordet bliver både brugt som serveringsbord til erhverv, som et hyggeligt bord ved sofaen eller som ekstra bordplads i køkkenet. På grund af hjulene får du dermed et smukt møbel, der passer til mange rum. Det er lynhurtig opbevarings- og arbejdsplads til en budgetvenlig pris.

 

Måske mangler du et rundt barbord i spisestuen til at opbevare dit fine spiritus, vin og likører? På den måde har du altid vinen tæt på spisebordet. Eller hvad med et kvadratisk rullebord i køkkenet til dine kogebøger og krydderier? Nogle rulleborde er også lavet som bakkeborde på hjul, hvilket gør det nemmere at dække bord, rydde af eller anrette snacks i spisestuen, når du får gæster. Og mere yndefuldt bliver det vist ikke, når du skal servere en delikat middag, hvor du kan fylde rullebordet med varm mad og køre det hele ind.

 

De mange valgmuligheder giver dig altså meget bedre udnyttelse af pladsen, som du nemt kan rykke rundt på og justere. Og det er også en af grundene til, at rulleborde er populære. Du kan nemlig let skabe fornyelse i din bolig ved blot at ændre på bordets placering og funktion. Det gør, at du får et tidløst møbel, du kan få gavn af i mange år, uden at du nødvendigvis bliver træt af det. Vælger du tilmed et af vores rulleborde i rustfrit stål, vil møblet holde endnu længere, da stål er yderst holdbart.

 

Du kan skabe en rød tråd i stilen ved at tilføje flere af vores billige møbler til opbevaring, der passer sammen. Så håber vi, du får udnyttet pladsen på bedste vis.

 

 

Find flotte rulleborde til dit hjem

Hos My Home Møbler har vi moderne sofaborde med hjul, rulleborde med hylder eller skuffer samt forskellige materialer som metal og MDF. For dig betyder det et bredt udvalg af flotte rulleborde, der giver den ekstra plads, du har behov for. Med et rullebord er det kun fantasien, der sætter grænser.

 

Vælg for eksempel et sort rullebord med slanke linjer, hvis du ønsker et fint og simpelt design. Skal hjemmet have et råt og elegant udtryk, vil vores rulleborde i stål eller metal tilføje elegance til stuen. Har du en skandinavisk indretning, så passer vores hvide sofabord i træ godt ind. Du kan også finde barborde eller pæne rulleborde med hylder til kontoret. Skal dine ejendele ikke stå fremme? Så er det måske vores smarte skænke, du skal kigge efter. Her kan du veksle mellem både at vise pynteting frem og gemme dem væk.

 

Før du organiserer dit rullebord, så er det en god idé, hvis du tænker over det udtryk, du gerne vil skabe. Går du for eksempel efter det æstetiske look, bør du stille de ting, som du finder smukkest, øverst. Går du efter det praktiske look, så stil det, som du bruger mest, øverst.

 

Du vil hurtigt også opdage, at markedet har rulleborde i mange forskellige materialer, farver og designs. Med andre ord har vi flere pæne modeller i god kvalitet til enhver smag. Vi har samtidig skåret prisen så langt ned som muligt. Vi mener nemlig, at god kvalitet ikke behøver koste mange penge. Hvad enten det er et rundt rullebord, en ny sofa eller en god seng. Det giver dig den bedste kvalitet til prisen. 

 

 

Oplev bredt sortiment af opbevaring

Skal du fortsætte den gode stil med praktiske designs, så bør du kigge nærmere på vores samlede udvalg af møbler opbevaring. Vi tilbyder blandt andet smukke og klassiske vitriner, TV-møbler, kommoder og reoler. Alle står for forskellige udtryk i deres design. Det gør, at vores opbevaringsmøbler kan være både praktiske og dekorative, og så kan de matche din personlige stil. For dig betyder det forskellige designs, der kan være med til at præge din indretning – præcis som du vil. 

 

Mangler du inspiration til din indretning? Først og fremmest kan du overveje, hvad du skal bruge eksempelvis rullebordet til, og hvor meget plads du har. Derudover skal du tænke på, om det falder i din smag og har en rød tråd til resten af hjemmet.

 

I mindre hjem kan for eksempel et rullebord fungere som en slags overgang mellem køkken og stue. Stil dine flotte flasker på eller nogle flotte bøger. Møblet kan også være med til at gøre rummet lidt mere hyggeligt, hvis du for eksempel stiller personlige billeder og planter på bordet. 

 

Skal du have så meget gulvplads som muligt, så kan du også skifte dit rullebord med et praktisk reolsystem til væggen. Vi har blandt andet firkantede hylder, du nemt kan sætte på væggen. Det skaber mere plads på gulvet, hvilket også gør rengøring nemmere. I soveværelset kan du også vælge skydedøre i garderoben frem for de klassiske skabslåger – det giver bedre plads foran klædeskabet, og du udnytter rummets potentiale.

 

 

Bestil nemt dit rullebord online

Uanset hvordan du drømmer om at indrette dit hjem, så har vi borde, skabe og flere andre møbler i mange forskellige størrelser og designs. Det gør, at du kan skabe lige det hjem, du gerne vil have.

 

Og du kan naturligvis finde os online såvel som i vores fysiske butikker. Vores erfarne kundeservice og udlærte personale tilbyder desuden deres viden til at vejlede dig om at finde det helt rette rullebord. Har du for eksempel spørgsmål om levering, vores mange varianter eller prisen? Så kan vi helt sikkert hjælpe dig på ærlig vis, så du får den bedst mulige løsning.

 

Måske synes du om