nov 30, 2021 23:59:59

Black November - Priserne er gået helt i sort 

SE VORES OUTLET KATEGORI - GØR ET KUP

0 Varer i Kurven
Fortsæt med at handle

Med et sminkebord i soveværelset vil du let kunne gøre dig i stand. Hos My Home Møbler finder du nemlig sminkeborde med spejle og skuffer. Så har du altid dit makeup og dine smykker ved hånden. Og du behøver ikke slås om spejlet på badeværelset. Find derfor dit nye sminke- eller makeup-bord til en lav pris på siden.

Vi fandt desværre ikke det du søgte. Prøv venligst igen - via søgefunktionen eller menuen.

Sorter vare efter:

Sminkebord - funktionel luksus i hverdagen

Flere familier skal ofte slås om pladsen foran spejlet på badeværelset. Andre oplever, at makeuppen flyder rundt i en uoverskuelig skuffe. Står du i en lignende situation? Så kender du sikkert til den irriterende følelse. Heldigvis er løsningen ikke lang væk. For med et flot sminkebord i hjemmet kan du slippe for begge dele

 

Et sminke- eller makeup-bord er kendetegnet ved en bordplade med spejl og skuffer. Så kan du både lægge makeup og samle alle dine forskellige remedier ét sted. Desuden er bordet typisk aflangt, så det fylder mindst muligt i rummet. Der er endda sminkeborde med lamper, som gør makeuppen endnu nemmere at lægge. På den måde tjener et sminkebord både et funktionelt og pynteligt formål.

 

Det funktionelle møbel er ideel, når det kommer til opbevaring. Det kan være af alt fra kosmetik og cremer til hårprodukter og neglelakker. Alt sammen noget, som hurtigt kan ligge og flyde. Men med det helt rigtige sminkebord med skuffer kan du organisere både makeup-pensler og vatpinde. Samtidig er bordet en dekorativ tilføjelse til din indretning. Det bidrager nemlig til at skabe en romantisk og feminin stemning til hvilket som helst rum.

 

Hvem fortjener ikke sådan et møbel? Har du interesse for dit udseende, og vil du forkæle dig selv, så kan du fordel kigge efter vores modeller. Vi har nemlig samlet flere af de skønne borde til lave budgetter. For dig betyder det den bedste kvalitet til lavest mulige pris.

 

Køb sminkebord med spejl og skuffer

Både butikker og webshops byder på sminkeborde i et utal af udformninger, farver, materialer og størrelser. Nogle er for eksempel fremstillet i enten eg, massiv fyr eller bambus. De mange muligheder gør, at du let kan placere bordet i soveværelset, på badeværelset, entréen eller på gæsteværelset.

 

I vores udvalg kan du blandt andet finde sminkeborde med skuffer og LED-belysning. Lyset gør, at du kan se selv de mindste detaljer i ansigtet. På den måde bliver det endnu nemmere at sætte håret eller lægge makeuppen. Et makeup-spejl med integreret belysning er samtidig genial, når du gerne vil udføre din morgenrutine med stil. For at gøre bordet hyggeligt kan du for eksempel placere et foto og nogle blomster på det.

 

Mangler du mere inspiration til opbevaring? Måske vil du gerne vide, hvordan du kan opbevare dit tøj eller dit fine porcelæn? Du kan med fordel besøge vores store udvalg af opbevaringsmøbler. Nederst på siderne giver vi gode råd om, hvordan du for eksempel indretter dit vitrineskab. Du kan også blive inspireret til, hvordan garderobeskabet skal se ud. Har du spørgsmål, så kontakt altid vores flinke medarbejdere i kundeservice.

 

Hvilket makeup-bord er oplagt til dig?

Hvor kan du købe det perfekte sminke- eller makeup-bord, som passer til din stil? Du kan få dem flere steder. Men det brede udvalg gør ikke nødvendigvis din søgning nemmere. Vi har derfor gjort forarbejdet for dig. Gør brug af vores gode råd og tips. På den måde kan du måske bedre vælge det helt rigtige bord til indretningen.

 

 • Hvilket formål skal dit bord have? Skal det kun opbevare kosmetik, eller vil du også bruge det som skrivebord?

 • Hvilken stil er du til? Er du til den victorianske stil med et hvidt møblement eller et mere rustikt udtryk?

 • Hvor stort skal bordet være? En længde på eksempelvis 120 cm giver dig masser af plads til at boltre dig på.

   

  Er du for eksempel til den elegante og romantiske stil? Kig efter et hvidt sminkebord med vippespejl, der har smukke udformninger rundt om kanten. Høje, slanke bordben gør møblet diskret og giver plads til at tilføje en fin skammel foran. Har du nogensinde set en amerikansk film, har du sikkert også set en skuespiller få ordnet sin make-up foran et sminkebord som dette.

   

  Hvis din stil er knap så opsigtsvækkende, bør du kigge efter mere simple modeller. En god idé er et sort makeup- eller sminkebord med et enkelt udtryk. Den sorte farve gør, at sminkebordet passer ind i de fleste hjem. Samtidig betyder et slankt design, at møblet heller ikke fylder så meget i rummet. Du kan med fordel vælge en model med en enkelt skuffe, så du kan organisere dine ejendele.

   

  Et makeup-bord i en varm nuance kan skabe liv i indretningen. Det gælder især lækre materialer i lyst træ. For eksempel er egefinér og massivt eg gode til at udtrykke en klassisk, tidløs stemning. Desuden er materialerne holdbare og nemme at holde rene. Du kan placere træbordet i dit soveværelse. Hvis der ikke medfølger et spejl, kan du selv sætte det på bordet eller på væggen.

   

Oplev gode tilbud på møbler til dit hjem

Hos My Home Møbler elsker vi skønne møbler, som alle har råd til. Derfor finder du både vores sminkeborde og resten af vores udvalg til lave priser. Vi ønsker nemlig, at du kan føle dig godt tilpas i mange år. En skønhed af et sminkebord, som både vil løfte din indretning og hjælpe dig på vej i din personlige rutine.

 

Med møblet som en fast del af hjemmet kan du komme ud ad døren med flot make-up hver dag. Du kan naturligvis også bruge møblet, når du trimmer skægget eller sætter frisuren. I sidste ende er det rette sminkebord med til, at du føler dig ekstra godt tilpas. Placér sminkebordet lige det sted, hvor du helst vil gøre dig klar hver morgen.

Måske synes du om