nov 30, 2021 23:59:59

Black November - Priserne er gået helt i sort 

I KAN STADIG TRYGT BESØGE VORES BUTIKKER, MEN VIS HENSYN TIL HINANDEN VED AT BRUGE MUNDBIND OG SPRITTE AF

0 Varer i Kurven
Fortsæt med at handle

Leder du efter en flot TV-bænk? Vores udvalg af TV-borde byder både på trendy designs med smarte detaljer og de klassiske slags i flot egetræ. Uanset hvilken du vælger, giver TV-bordet dig et smart og stilfuldt møbel til opbevaring af eksempelvis spillekonsoller og hvad du ellers bruger under fjernsynet. Se udvalget, og læs vores gode råd om, hvordan du vælger det rette TV-møbel for dig.

Vi fandt desværre ikke det du søgte. Prøv venligst igen - via søgefunktionen eller menuen.

Sorter vare efter:

Derfor er en TV-bænk stadig moderne

En TV-bænk er ikke kun et praktisk møbel til at gemme forskellige ledninger væk. Den kan faktisk også være utrolig pæn og være med til at komplementere resten af dit hjem. Du kan blandt andet finde rustikke klassikere med en moderne twist. Måske skal det være et TV-møbel i træ? For mange er det både tidløst og simpelt på samme tid. Eller hvad med et sort TV-bord for et mere maskulint udtryk? 


Det er sjældent, at fjernsyn og smuk indretning hænger godt sammen. Men med en nydelig TV-bænk kan du ofte få den sorte skærm til at synes smukkere i indretningen. Samtidig fungerer møblet godt som en slags fin skænk, hvor du får ekstra opbevaringsplads til at eksempelvis gemme ledninger ad vejen og stille pæne pynteting frem. På den måde får TV-møblet mere end én funktion. 


Samtidig kan du stadig nyde synet af stilrent design. Vi vil nemlig vove at påstå, at mange af nutidens TV-bænke faktisk ikke ligner et møbel, der som udgangspunkt er lavet til at stå under fjernsynet. Ud over at fungere som parkeringsplads for fjernsynet kan TV-bænkene også agere som enten en reol eller lav skænk. Det har i dag gjort TV-møbler til et vigtigt møbel i indretningen. Hvad enten du ejer et fjernsyn eller ej.


Et alternativ til en TV-bænk er vores TV-borde, men du kan også finde pæne skænke og andre opbevaringsmøbler. Fordelen ved at vælge et decideret TV-møbel er dog, at det er særligt designet til at blive brugt omkring fjernsynet. Det kan komme til udtryk ved, at der er huller på bagbeklædningen eller i bunden, så du kan få plads til og styr på ledningerne.


Hvordan skal dit næste TV-møbel se ud?

Ved du, hvordan dit TV-møbel skal se ud? På markedet findes der flere forskellige TV-borde, og ikke alle passer måske ind i dit hjem. Det kan derfor virke som lidt af en jungle, når du skal finde vej til det bedste valg for dig. Har du det sådan, behøver du dog ikke give op. Vi har nemlig samlet nogle praktiske tips til, hvordan du kan finde frem til den helt rigtige TV-bænk. Vi kommer blandt andet ind på:


  • Størrelsen på møblet

  • Valg af farve og materiale

  • Plads til opbevaring

  • Med eller uden ben


Når du skal vælge dit næste tv-bord, så er størrelsen på møblet et af de vigtigste punkter. Et TV-møbel kan nemlig optage forholdsvist meget plads. Her skal du kigge på længde, bredde og højde. Vi anbefaler, at dit nye TV-bord som minimum har samme længde som dit TV, da det visuelt er pænest. Hvis dit TV skal stå på bordet, kan det være en fordel med et lidt højere bord. Derimod kan et lavere bord se pænest ud, hvis TV’et skal hænge over det.


Dernæst bør du overveje, hvordan møblet kan komplimentere resten af møblerne i dagligstuen. Her bør farver og materialer ikke stikke for meget ud i forhold til din generelle boligindretning, da det kan ødelægge den røde tråd. Hvide TV-møbler vil gå i et med hvide vægge, mens en sort udgave kan skabe en visuel forbindelse til det sorte fjernsyn. Foretrækker du, at møblet skal skabe en særlig stil i indretningen, kan du vælge en TV-bænk i træ eller i flere farver.


TV-møblet vil også være med enten skuffer, hylder, åbne opbevaringsrum, låger eller lidt af hvert. Det giver dig plads til dine elektronisk enheder – en god måde at skabe orden på. Hvis du vil skære ned på mængden af støv og undgå nysgerrige pilfingre, så er låger bedst. Men sørg for at vælge dem i stof, hvis du vil skjule dine elektroniske enheder. Så kan lyd og signal trænge nemt igennem.


Det sidste relevante punkt, du skal overveje, er, om dit nye TV-møbel skal være med eller uden ben. Er benene til stede, kan dit møbel holde til at bære et tungt fjernsyn, hvis du ikke monterer skærmen på væggen. Designet giver dig typisk et klassisk og stilrent look. Hænger du dit møbel på væggen, kan det bidrage til et let og svævende udtryk, da du får mere gulvplads. Alternativ er der også TV-borde med hjul.


Dertil behøver du selvfølgelig en god sofa at slappe af i, mens du tænder for fjernsynet eller bare vil nyde synet af det nye møbel. 


Find et funktionelt TV-møbel hos My Home

Må dit nye TV-bord eller din TV-bænk være både pæn og billig? Så kan vi hos My Home Møbler måske hjælpe dig. Vi har nemlig et bredt udvalg af TV-borde og -bænke, der kombinerer pænt design med lave priser. 


Du kan for eksempel indrette stuen med et hvidt TV-møbel i træ og med masser af opbevaringsmuligheder. Flere af vores modeller har både hylder og skuffer, hvorfor du selv vælger, om du vil skjule din DVD-afspiller eller din Google Chromecast. Derudover kan du finde forskellige størrelser, herunder længde og højde. Derved har du måske lettere ved at finde et flot TV-bord, der hverken fylder for meget eller virker malplaceret.


Hvis du er i tvivl om, hvad du skal vælge, så er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice. Her kan vi fortælle om levering, webshoppen, status på din ordre og lignende. Har du brug for lidt mere kyndig vejledning? Kom forbi en af vores mange butikker fordelt i det danske land. Her kan du også bedre fornemme og se møblet med dine egne øjne. Vær dog opmærksom på, at vores online-udvalg måske ikke er det samme som i butikkerne.

Måske synes du om