nov 30, 2021 23:59:59

Black November - Priserne er gået helt i sort 

SE ALLE DE NYE HAVEMØBLER TIL SKARPE PRISER

0 Varer i Kurven
Fortsæt med at handle

Søger du et flot vitrineskab til en lav pris? Måske har du brug for et møbel, der både kan give dig mere plads og opbevare og beskytte af dine sager, uden at de bliver gemt væk? Hos My Home Møbler har vi derfor også et bredt udvalg af flotte vitrineskabe i forskellige designs og stilarter. Find dit nye vitrineskab til spisestuen, køkkenet, stuen eller hvor du nu kunne tænke dig det. Et vitrineskab passer nemlig ind i alle rum.

Vi fandt desværre ikke det du søgte. Prøv venligst igen - via søgefunktionen eller menuen.

Sorter vare efter:

Et vitrineskab med mange fordele

Hos My Home Møbler kan du finde vitrineskabe med glaslåger til dit hjem. På den måde kan du blandt andet opbevare dine mest dyrebare og smukke service på flot vis eller bruge det til anden opbevaring og dekoration. Et udvalg af vores vitriner har desuden skuffer. Det giver dig mulighed for at gemme nogle af dine genstande væk. Det er kun dig selv, der sætter grænserne for, hvad dit vitrineskab skal indeholde.

 

Synes du vitrineskabe er utrolig smukke, men er du i tvivl om det rigtige valg for dig? Måske kan du ikke beslutte, om du skal vælge et hvidt vitrineskab eller et i træ? Eller måske synes du, at et sort vitrineskab i metal er virkelig smukt, men du er i tvivl, om det vil passe ind i dit hjem? Lad os guide dig. Læs med her, og find inspiration til, hvorfor du skal købe et vitrineskab og ikke mindst hvilket, du skal vælge.

 

Vælg det rette vitrineskab

I dag ser rigtig mange hjem, at vitrineskabe er en del af indretningen. De er nemlig et oplagt møbel til opbevaring af pyntegenstande, pæne tallerkener og meget andet. Et vitrineskab kan indeholde lige det, du ønsker. Det kan for eksempel være arvestykker, der skal vises frem for gæsterne, men som stadig har behov for ekstra beskyttelse mod støv og fedtede fingre. Her er lukkede låger i glas perfekte til formålet.

 

Med et nyt vitrineskab fra My Home Møbler kan du få:

 

     En moderne og holdbar opbevaring til alle hjem

     Et flot møbel, der fås i mange størrelser og farver

     Et skab med plads til opbevaring, der lader dig vise dit service frem

     Et nyt skab i høj kvalitet til en fornuftig pris

 

Der kan være mange gode grunde til at anskaffe dig et vitrineskab til dit hjem. Med det smukke møbel kan du samle og opbevare en lang række af forskellige ejendele, som du kan præsentere på indbydende vis.

 

Er du stadig usikker på, om det er det rette møbel for dig? Hvis du besøger en af vores fysiske butikker, står vores flinke og uddannede medarbejdere altid klar til at guide dig igennem vores udvalg af vitrineskabe og alle de andre møbler til indretningen af din bolig.

 

fund din nærmeste My Home Møbler-butik her.

 

Leder du efter andre møbler?

Hos My Home Møbler kan du finde et bredt udvalg af forskellige møbler til smart og moderne opbevaring til alle hjemmets rum. Vi har alt fra trendige konsolborde til praktiske kommoder med rigeligt opbevaringsplads. Foretrækker du et møbel, der ikke har lukkede låger eller skuffer, som kommoder og vitrineskabet har? Så skal du måske overveje en reol til en skarp pris fra My Home Møbler. Hos os kan du både finde smarte reoler i lækkert træ og elegant metal til det moderne hjem.

Sådan kan du indrette dit rum med et vitrineskab

Mangler du inspiration til, hvordan du kan bruge dit vitrineskab? Du kan bruge skabet til mange forskellige formål. Det kan blandt andet virke som en fængende udstilling af alle dine moderne og unikke ejendele. Herunder giver vi dig inspiration til, hvordan du kan få mest muligt ud af dit smarte vitrineskab, og hvordan du kan benytte det i forskellige rum i dit hjem.

 

Vitrineskabe i stuen

I dagligstuen kan du benytte dit vitrineskab til mange forskellige formål. Skabet i stuen giver dig mulighed for at opbevare dine genstande eller lave forskellige dekorationer. Som et flot alternativ til det klassiske vitrineskab, kan du også vælge at kombinere en skænk og en hængevitrine. På den måde kan du få lidt ekstra bordplads i rummet til at stille forskellige ejendele, der ikke behøver at komme ind i skabet.

 

Du kan blandt andet stille en pæn vase med skønner blomster i herop. Du kan også lave plads til et lille billede på hylden. En hængevitrine er et godt og mindre alternativ, hvis du ikke har behov for at vise så mange af dine flotte ejendele frem. På den måde kan du skabe et pænt hjørne i din stue, hvor du kan benytte diverse dekoration til at skabe en flot og indbydende indretning. Du kan også stille en elegant hængeplante oven på skabet for et frisk og grønt pust. Der er altså mange former for dekorationer og værdisager, som du kan stille i eller på dit vitrineskab. For eksempel kan du stille:

 

     Forskellige stueplanter

     Unikke vaser i interessant designs

     Fotorammer med specielle fotos

     Karafler med din favorit spiritus

     Et godt udvalg af dine yndlingsbøger

 

Vitrineskabe i spisestuen

Vælger du at stille dit vitrineskab i spisestuen eller i dit køkken, kan du med fordel benytte det til opbevaring af din service til borddækningen. Er du for eksempel specielt glad for dine glas eller fade, har du også mulighed for at vise dem frem for gæsterne. Når du nu har investeret i flotte glas, bestik og porcelæn, er det da en skam, hvis du ikke kan vise det frem for andre - også når det ikke er i brug. Til dit vitrineskab i spisestuen kan du blandt andet stille:

 

     De specielle vinglas beregnet til selskab

     De særligt pæne tallerkner i flot design

     Unikke fade og elegante serveringsskåle

     De flotte glaskarafler til vin og vand

 

Det er selvfølgelig ikke alle, der har en særskilt spise- og dagligstue. Derfor kan du naturligvis kombinere vores forskellige inspirationstips, og bruge vitrineskabet både til opbevaring af de lidt finere stel og diverse dekorationer. Hvad du vil bruge dit vitrineskab til er selvfølgelig op til dig. Det er faktisk kun fantasien, der sætter grænser for, hvad du kan benytte det til.

Find billige og moderne vitrineskabe og meget mere online

Hos My Home Møbler kan du altid finde et stærkt udvalg af vitrineskabe og andre møbler til en fast lav pris. Vi importerer nemlig vores vitrineskabe og andre møbler direkte fra vores producenter. Det gør, at vi kan holde omkostningerne nede, og det kommer selvfølgelig dig til stor gavn. Den høje kvalitet i vores møbler er der til gengæld ikke skåret ned på.

 

Vælg og bestil dit nye vitrineskab online, og modtag den inden længe. Op til 80 procent af vores sortiment har nemlig en leveringstid på kun én uge.

 

Når du bestiller hos My Home Møbler har du både  mulighed for at få leveret dit vitrineskab direkte hjem til din adresse eller til din nærmeste My Home Møbler-butik. For mere information kan du blandt andet læse om vores leveringsmuligheder her.

 

Brænder du inde med spørgsmål, eller har du brug for et sidste godt råd? Uanset hvor stort eller lille dit spørgsmål er, så er du mere end velkommen til at besøge os i en af vores lokale butikker. DU kan også kontakte vores flinke kundeservice via telefon eller på mail. Vi hjælper dig gerne med gode råd vedrørende køb af dit nye vitrineskab og andre møbler. Du finder vores kontaktinformation her.  

Måske synes du om