Alle butikker er åbne - og vi er klar til at hjælpe dig - husk du kan afhente klik og hent allerede nu.

0 Varer i Kurven
Fortsæt med at handle

NORDIC VITRINESKAB MED SORTLAKERET GLASLÅGER OG FINERET SMOKED EG

100 X 40 X 180 CM

-25%
Tilbuddet gælder så længe lager haves dog senest 16-03-2021
Før DKK 5.999,-
DKK 4.499,-
Levering: 10 uger
Info om levering klik her
Vare nr: 25121
  • Beskrivelse
  • Specifikationer
  • Pleje

Her ser du et flot klassisk vitrineskab med sortlakerede glaslåger og 1 skuffe i smoked fineret egetræ i et trendy design. Dette trendy Nordic vitrineskab vil passe ind i stort set alle hjem uanset stil og farvevalg. Så trænger hjemmet til et nyt ansigtsløft vil dette vitrineskab være et godt valg.  

 

Vitrineskab måler 180 cm i højden, 40 cm i dybden og 100 cm længde.

 

Dette vitrineskab er en del af en serie som indeholder tv møbel, skænk og spisebord. Fuldend stilen og køb alle møblerne i samme serie. Egetræsmøbler er et kæmpe hit og findes efterhånden i mange hjem og her hos My Home finder du et stort udvalg af flotte, klassiske og trendy egetræsmøbler.  

 

I samme serie som netop dette vitrineskab finder du også Nordic vitrineskab med hvidlakerede glaslåger og 1 skuffe i smoked fineret egetræ måler 180 cm i højden, 40 cm i dybden og 100 cm længde.

  

Nordic-serien fås i flere modeller. Se flere her.

 

Husk at træmøbler skal plejes og vedligeholdes for at sikre længst mulig levetid. Under fanen vedligeholdelse af møbler, kan du finde svar på hvordan du bevarer og vedligeholder dine træmøbler bedst. Vi hjælper selvfølgelig gerne med rådgivning og vejledning omkring vedligeholdelse af dit nye Nordic vitrineskab. 

Produktinfo
Antal i kolli
1 stk.
Træsort
Sortlakeret / fineret eg
 
Produktmål
Højde
180 cm
Dybde
40 cm
Længde
100 cm
Vægt
85 kg

Andre har også set