nov 30, 2021 23:59:59

Black November - Priserne er gået helt i sort 

SE ALLE DE NYE HAVEMØBLER TIL SKARPE PRISER

0 Varer i Kurven
Fortsæt med at handle

En sengegavl er din start til en god nats søvn. Når du skal indrette soveværelset, kan den helt rigtige sengegavl nemlig være med til at give sengen og rummet et nyt look. Her på siden finder du sengegavle til flere typer af senge. Sengegavlen kan bidrage til et blødt og romantisk udseende, men du kan også finde en sengegavl til den klassiske, rå eller moderne indretning. Shop dine sengegavle hos My Home Møbler.



 

 

 

Vi fandt desværre ikke det du søgte. Prøv venligst igen - via søgefunktionen eller menuen.

Sorter vare efter:

Stort udvalg af sengegavle til dine behov

Synes du, at dit soveværelse trænger til et løft? Så kan du lade dig blive inspireret af vores store udvalg af sengegavle. Det smarte tilbehør gør dit soveværelse stilfuldt og komfortabelt. Og hvem vil ikke have lidt hygge og en følelse af hjem, når vi lægger os til at sove? Uanset hvilken type sengegavl du vælger, er vores billige, komforten er i top, og materialet er behageligt. 

 

I vores sortiment kan du bl.a. finde:

  • Forskellige slags materialer og farver
  • Sengegavl med knapper eller belysning
  • Størrelser op til 180 cm
  • Lækre nakkepuder
  • Indbygget eller væghængt

 

Ofte er en sengegavl et møbel i sig selv og fremtræder luksuriøst i rummet. Lyder en sengegavl som noget for dig? Sæt dit personlige præg på dit soveværelse. Vi har et flot udvalg af sengegavle til dine behov og ønsker.

Find en sengegavl op til 180 cm

Hos My Home Møbler råder vi over hovedgavl i bredder fra 90 cm til 180 cm. Er din seng 140 cm bred, skal du vælge en sengegavl på 140 cm. Har du, eller skal du til at købe en stor dobbeltseng på f.eks. 180x200 cm, vil det se bedst ud med en sengegavl i 180 cm bredde. På den måde virker sengegavlen ikke malplaceret i rummet. 

 

Uanset hvilken størrelse seng eller madras du sover i, er der gode chance for, at vi har en passende sengegavl. Har du møbler stående ved sengen, kan du også gå efter at matche sengegavlen med farverne. 

 

På grund af fokus på kvalitet til skarpe priser er du garanteret et holdbart og klassisk design. Du skal bare vælge materiale, størrelse og farve. Så sørger vi for at din bestilling går hurtigst muligt igennem.

En hovedgavl er pengene værd

Sengegavl, sengegærde og hovedgavl. Der er flere ord for den fine polstring på væggen, men fokus er det samme: At du får lidt ekstra luksus og komfort ind i hverdagen. En sengegavl er både en god opgradering af soveværelset, og så skærmer den mod kolde og kedelige vægge. Forestil dig, at du sidder og læser, eller når du ser en film eller serie i soveværelset. Her er det rart ikke at sidde op af den bare væg. Med en sengegavl får du i stedet noget blødt og hyggeligt at læne dig imod.

 

Invester i en sengegavl til din seng eller madras og prøv selv fordelene:

  • Undgå en kold og kedelig væg
  • Sid mere komfortabel med støtte til ryggen
  • Skab et hyggeligt miljø i soveværelset
  • Sæt den nemt fast på væggen eller madrassen

My Home Møbler følger med tiden

Sengegærde er dit personlige touch til et hyggeligt sengemiljø. Det kan godt være, at sengegærde eller en hovedgavl ikke lyder praktisk - alligevel er den prikken over i’et i ethvert soveværelse og har en evne til at samle sengen.

 

Derfor er vi hos My Home Møbler meget bevidste om, hvad vi sælger og hvornår. Er du bekymret, om hvorvidt dit køb kun er moderne i år, så tager du måske fejl. For at du kan føle dig tilfreds med et køb hos os, følger vi nemlig hele tiden med i tidens trends. Varerne bliver løbende skiftet ud, så der er noget nyt at købe. På den måde følger vores sengegærde og andre møbler altid med moden.

 

Du kan f.eks. stile efter en sengegavl i gråt stof med knapper. Et meget moderne valg som mange danskere har fået øjnene op for. De fine detaljer med knapperne er med til at give den bløde og hyggelige fornemmelse. 

 

Er du vovet og klar på lidt humor, så se efter vores sengegavle med LED belysning. Med en fjernbetjening kan du skabe et festligt, men roligt lys rundt om din gavl. Skal lyset være rødt, lilla, grønt eller noget fjerde? Kig efter om vi har din yndlingsfarve!

Altid gode tilbud og lækker kvalitet

Synes du ofte, at kvalitet og høje priser hænger sammen? Det er ikke tilfældet hos os. Vi udvælger vores produkter direkte fra fabrik - helt fri for dyre mellemled. Derfor presser vi prisen i bund, men du får stadig kvaliteten. Det er det bedste valg til prisen.

 

Ved at sørge for at du får en god oplevelse, kan du føle dig tryg, når du handler hos os. Tag en rundtur på vores hjemmeside eller i butikkerne. Vores dygtige personale hjælper dig på vej, så du finder netop den gavl, du søger efter.

Find lækkert tilbehør til soveværelset

Hvad er en sengegavl uden god belysning? Vågner du nemt om natten, eller kan du lide at læse en god bog ved sengen, er det rart med en lampe tæt på. En hovedgavl og læselampe i soveværelset indbyder til, at du kan starte eller afslutte dagen i et roligt tempo. Nyd f.eks. morgenmad på sengen eller få læst dagens nyheder. Uden at du behøver sætte ryggen op ad en kold eller ubehagelig væg. 

 

Det ville se lidt mærkeligt med en sengegavl på væggen uden en seng. Overvejer du at købe en ny seng, så kan du passende slå to fluer med ét smæk ved at købe sengegavl og seng hos My Home Møbler. Så er du sikker på, at modellerne passer sammen, og du får begge dele til gode priser hos os.

Køb billige sengegavle til din seng 

På myhomemøbler.dk og i vores landsdækkende butikker kan du finde et bredt udvalg af sengegavle. Har du en bestemt en af slagsen i tankerne, men kan du ikke finde den? Ring til os og hør, om vi har modellen eller noget lignende på lager. Vi vægter kundetilfredshed højt ved at give dig gode råd og vejledning. Fra valg af hovedgavle til seng og andre møbler til dit hjem.

Måske synes du om