nov 30, 2021 23:59:59

Black November - Priserne er gået helt i sort 

SE ALLE DE NYE HAVEMØBLER TIL SKARPE PRISER

0 Varer i Kurven
Fortsæt med at handle

Klædeskab, garderobeskab eller bare tøjskab. Om du søger på det eller andet møbel, så får du den samme fordel: at kunne holde orden i dit tøj. Men klædeskabet skal ikke kun være funktionelt - det må også gerne passe til resten af indretningen. Begge dele er krav, som vores klædeskabe hos My Home Møbler lever op til. Gå på jagt i vores store udvalg, og find inspiration til dit soveværelse.

Vi fandt desværre ikke det du søgte. Prøv venligst igen - via søgefunktionen eller menuen.

Sorter vare efter:

4 gode råd om at vælge dit garderobeskab

I vores udvalg kan du finde alverdens gode klædeskabe og moderne garderobeskabe i forskellige størrelser. Mange af dem er for eksempel med praktiske skydelåger, mens andre står åbne. Spørgsmålet er bare: hvilken model passer bedst til dig? Og hvordan sikrer du dig, at du får det klædeskab, du drømmer om?

 

Det er spørgsmål, som du bør gøre dig nogle overvejelser om, før du vælger at investere i et nyt klædeskab. Måske kommer svarene ikke med det samme, men når de er på plads, så kommer du tættere på at finde den rette model. Er du helt på bar bund? Så er du selvfølgelig velkommen til at læse vores fire gode råd herunder.

 

1. Placering og størrelse på dit klædeskab

Et af de første overvejelser, du kan gøre dig, er at finde ud af, hvor du gerne vil have dit nye klædeskab placeret. Det er nemlig også med til at afgøre, hvor meget plads du har og dermed hvor stort, klædeskabet kan blive. De fleste vil normalt vælge deres soveværelse - men her skal der også være plads til en behagelig seng, eventuelt sengebord og en lænestol. 

 

Er du den helt store mode-elsker med masser af tøj, så er det formentligt de store klædeskabe, du skal kigge efter. Her bør du sørge for, at skabet ikke skygger for lyset i rummet. Det kan hurtigt komme til at fylde for meget og dermed tage en del af lysindfaldet. Du kan derfor forsøge at placere det i modsatte ende af vinduet eller stille det ved siden af et mindre klædeskab, der fylder knapt så meget.

 

Har du omvendt et lille værelse med begrænset plads, kan du med fordel rette blikket mod et højt og smalt skab. Har du skråvægge, så kan det være, at du må ty til specialmål. Tag tommestokken frem, og mål op. Så ved du, hvor stort dit klædeskab kan blive.

 

2. Skabe med låger, skydelåger eller åben garderobe?

Klædeskabe fås både med låger, skydelåger og som helt åbne. De almindelige låger giver muligheden for at holde hvert skab adskilt, og du kan se alt tøjet på én gang, hvis du vil. Det er især praktisk, hvis du deler skabet med en anden. Dog må du også ofre lidt plads, da du skal kunne åbne dørene ud ad.

 

Fordelen ved at vælge et klædeskab med skydedøre er, at du kan bruge det i mindre soveværelser. Du skal nemlig ikke have plads til at kunne åbne dørene, når du skal finde dit tøj frem. Du skubber bare den ene låge til siden. Skydedøre er altså pladsbesparende og lader dig udnytte hver en centimeter. Til gengæld kan du kun se én sektion ad gangen.

 

Endelig kan du også vælge at sige nej tak til begge slags låger. Med åbne garderobeskabe kan du altid se på dit tøj og dine sko, hver gang du er i rummet. Det giver en anden stemning og en følelse af at træde ind i et walk-in-closet. Er du derimod dårlig til at opbevare tøjet på en ordentlig måde, så er denne løsning nok ikke dig.

 

Besøg også vores sortiment inden for pæne skoskabe, der også byder på praktisk opbevaring.

 

3. Klædeskabe med hylder, skuffer eller bøjlestænger?

Klædeskabet med både bøjleplads, hylder og skuffer kan opfylde de flestes behov for opbevaring af garderoben. Her bør du vælge ud fra, hvilket slags tøj du har mest af. Er der mange kjoler, skjorter eller jakkesæt, så holder de sig pænest ved at blive opbevaret på bøjler. Til gengæld optager bøjler også en del af pladsen.

 

Skuffer er især gode til accessories, sokker og undertøj. Med dem skal du ikke række hånden ind bagerst i hylden for at finde bæltet frem. Du kan også udnytte den ubrugte plads nederst i klædeskabet til dine sko. Så bliver de også skånet for støv og snavs. Et udtræk fylder heller ikke meget, og det giver frit udsyn samt overblik.

 

Hvis du gerne vil have smalle hylder, så anbefaler vi nogle gode kasser eller lignende, som du kan opbevare tøjet i. Du kan også placere dem øverst i skabet til eksempelvis dine hatte eller det tøj, du ikke skal bruge i sæsonen. På den måde kan du gemme vintertøjet væk, når det er sommer og tage det frem igen, når det bliver koldt.

 

4. Glem ikke spejlet til dit skab

Lille spejl på væggen der … Resten kender du vist godt selv. Og ligesom den onde dronning elskede at se sig selv i spejlet, så vil du højst sandsynligt også sætte pris på et. Samtidig kan det også få gavn for resten af rummet. Du kan nemlig - rent visuelt - udvide dit soveværelse, så det fremstår endnu større.

 

Foretrækker du et større spejl, så kan du vælge enten en eller flere skydelåger med spejl. Her sparer du også pladsen på væg eller gulv, så du kan bruge den ekstra plads til andre for eksempel nipsting. Kig efter de forskellige klædeskabe med spejl og find et, hvor det enten er placeret på indersiden af lågen, på bagvæggen eller hvor fronterne er ét stort.

 

I vores sortiment har vi typisk moderne klædeskabe med to bøjlestænger og to hylder, men du kan også være heldig at finde andre slags. De er dog typisk uden spejle. Fordelen er, at du slipper for at skulle pudse spejlet og se på fedtede pletter.

 

Bestil nemt billige skabe online

Du er selvfølgelig velkommen til at besøge en af vores mange butikker, hvis du vil se vores udstillingsvarer. Vores erfarne personale vil med glæde gerne tips om indretning af dit klædeskab, hvis du ønsker det. Måske er der også et godt tilbud på netop det skab, du har kigget på? 

 

Vi glæder os til at byde dig velkommen - hvad enten du bestiller klædeskabe online eller i en butik nær dig. Se vores åbningstider og adresser her.

Måske synes du om