nov 30, 2021 23:59:59

Black November - Priserne er gået helt i sort 

SE ALLE DE NYE HAVEMØBLER TIL SKARPE PRISER

0 Varer i Kurven
Fortsæt med at handle

En god søvn begynder med en god madras, der giver din krop den ro og komfort, den har brug for. Og det behøver ikke at være kompliceret at finde den rigtige. Her på siden giver vi dig nemlig gode råd om de forskellige madrastyper, og hvilken du bør vælge. Så kan du vågne frisk og veludhvilet op.

Vi fandt desværre ikke det du søgte. Prøv venligst igen - via søgefunktionen eller menuen.

Sorter vare efter:

Kender du de forskellige madrastyper?

Vores søvn er vigtig for, hvordan vi fungerer i de vågne timer. Det er nemlig her, du for alvor kan slappe af og få støtte til kroppen. Ligger du i en forkert seng, så kan du både få en dårlig ryg og ømme skuldre. Derfor er den rigtige madras også afgørende for, at du får en behagelig nattesøvn.

 

Du kan finde flere forskellige typer af madrasser. De mest gængse modeller er:

 

  • Skummadrasser
  • Latexmadrasser
  • Boxmadrasser
  • Springmadrasser

 

Fordele ved skummadrasser

En skummadras indeholder forskellige typer skum. Det kan for eksempel være memory skum. Fordelene ved skummadrasser er, at du får god, ensartet støtte til kroppen og som regel intet behov for en topmadras, da denne allerede er indbygget. Derudover er den typisk ret billig, og du har mulighed for forskellige kombinationer af fasthed.

 

Fordele ved latexmadrasser

Har du brug for god ventilation, så ventilerer latexmadrasser bedre end skum. Kendetegnende for latexmadrasser er, at latex nemlig virker kølende på kroppen. Derudover tilpasser en latexmadras sig din vægt og trykpunkter. Den er særligt velegnet til elevationssenge, fordi madrasserne både er fleksible og elastiske.

 

Fordele ved boxmadrasser

En boxmadras er ofte lavet af to lag fjedre, og du skal kun tilføje ben og en topmadras for at få en komplet seng. Madrassen er altså utrolig nem at have med at gøre, idet den ikke kræver sengerammer. Derudover er en boksmadras enkel i sit udtryk og fylder ikke nær så meget, som en moderne elevationsseng eller en høj kontinentalseng gør.

 

Fordele ved springmadrasser

Her har du mulighed for at få en skøn kombination af behagelig komfort, sund støtte og holdbarhed. Det gode ved springmadrasser er nemlig, at fjedrene holder din krop i en komfortabel stilling og mulighed for medium eller fast. Kroppens vægt bliver fordelt ensartet over hele madrassen, så både skuldre, ryg og lænd ikke får unødigt tryk.

 

 

Vælg den rigtige madras til dit behov

Vågner du op med ondt i ryggen, nakken, skuldrene, hofterne eller lignende i soveværelset? Så har du højst sandsynligt ikke valgt den rigtige madras, der passer til dig.

 

En god madras er, når den støtter din rygsøjle i en vandret position, når du ligger på den. Kan du mærke, at der er et hulrum under din ryg, så betyder det, at din lænd ikke får den optimale støtte. Hvis du har tendens til at ligge på siden, så er det vigtigt med en madras, der afhjælper trykket på især hofte og skuldre. Undgå så vidt muligt at ligge på maven, da ryggen kan få et unaturligt svaj.

 

Dernæst skal du tænke over, om madrassen er tilpas blød eller hård. Her er der en god tommelfingerregel om, at hvis du vejer over 75 kilo, bør du gå efter en hård madras, mens du bør gå efter en blødere eller mellemhård madras, hvis du vejer under 75 kilo. Med tiden kan din madras og støtten også blive for blød. Derfor skal du huske at skifte dit soveunderlag en gang imellem.

 

Endelig er funktionelle topmadrasser en super god idé. Ikke alene hjælper de med at forlænge levetiden på din nye madras. De yder også ekstra komfort og er nemmere at udskifte frem hele din sengeløsning. Derudover er det en fordel med en topmadras, fordi du kan tilpasse liggekomforten til dine egne præferencer.

 

Et lille tip herfra: Gå efter en kølig temperatur på cirka 13-20° C, og montér nogle mørklægningsgardiner. Det hjælper dig med at få en bedre nattesøvn.

 

Oplev bredt udvalg af billige madrasser

Hos My Home Møbler har vi et bredt udvalg af madrasser til en lav pris. Du kan blandt andet finde boxmadrasser polstret med purskum og bonell fjedre. Eller hvad med en elevationsmadras med 5-zonet pocket fjedre? Uanset hvad du foretrækker, så kan du regne med høj kvalitet til de laveste priser.

 

Vores madrasser er også i forskellige størrelser, hvor en eller flere af dem sikkert passer til din højde. En god huskeregel er, at du skal vælge en seng, der er minimum 90 cm bred. Hvis du sover uroligt om natten eller fylder meget, så kan det være en fordel at vælge en madras, der er bredere. Sørg også for, at madrassen er minimum 20 cm længere end dig. Så ender dine ben ikke med at stikke ud over sengen. 

 

Når du har fundet den rette madras, så er det bare om at bestille hjem. Vil du være helt sikker på, at du har valgt rigtigt? Så er det en god idé at kigge forbi en af vores mange butikker og afprøve madrassen først. Her vil vi naturligvis hjælpe dig med gode råd og vejledning. På den måde kan du være tryg ved, at du ikke ender med at skulle bestille en ny madras igen.

 

Besøg også vores udvalg af simple og fleksible kuvertlagner.

 

Mangler din madras også en god seng?

Du behøver selvfølgelig ikke sove på gulvet med din nye madras. I vores sortiment finder du nemlig også senge med ben og forskellige madrasser. Vi har naturligvis både til dig, der sover alene og til to personer. Du skal bare være sikker på, at begge madrasser passer til jeres behov. Det er nemlig ikke sikkert, at din partner har samme krav som dig. 

 

Se også vores moderne og stilsikre sengegavle i forskellige farver. De bidrager især på det æstetiske område, så du kan skabe den helt rigtige stemning i soveværelset. Kan du godt lide at læne dig op ad væggen i sengen, så giver dig de dig også en fin komfort til ryggen.

 

Bliv inspireret af vores billige madrasser og senge, så du kan sove som en sten igen. Med en komfortabel madras, en pude, der matcher din sovestilling, og den rigtige dyne på plads, så har du de bedste forudsætninger for en god søvn.

Måske synes du om