nov 30, 2021 23:59:59

Black November - Priserne er gået helt i sort 

SE ALLE DE NYE HAVEMØBLER TIL SKARPE PRISER

0 Varer i Kurven
Fortsæt med at handle

Hos My Home Møbler finder du boxmadrasser med masser af komfortzoner og i forskellige størrelser. Ligeledes er vores modeller nemme at have med at gøre, da du kun behøver en fin sengeramme eller et par solide ben. Og så passer vores boxmadrasser perfekt til dig, der leder efter en seng, der er enkel i sit udtryk. Er dit valg faldet på en boxmadras fra os, får du altså virkelig meget for pengene.

Vi fandt desværre ikke det du søgte. Prøv venligst igen - via søgefunktionen eller menuen.

Sorter vare efter:

Boxmadras

 

Hos My Home Møbler finder du et stort udvalg af boxmadrasser i mange forskellige størrelser og med masser af komfortzoner. Ligeledes er vores modeller nemme at have med at gøre, da du kun behøver tilkøbe en fin sengeramme eller et par solide ben. Og så passer vores boxmadrasser perfekt til dig, der leder efter en seng, som er enkel i sit udtryk.

 

Er dit valg faldet på en af vores boxmadrasser, får du altså virkelig meget for pengene.

Dine fordele ved en boxmadras

Er du på udkig efter en ny boxmadras, kan du finde en behagelig og billig boxmadras til dine behov her. Alle boxmadrasser er kendetegnet ved en base, hvor polster og fjedre er samlet om en ramme med stof omkring. Med en boxmadras får du altså seng og madras i ét. Denne type seng er et super praktisk valg, hvis du ikke vil have en kontinentalseng eller elevationsseng. Disse senge kan du naturligvis også finde hos os.

 

Når du sover på en boxmadras fra My Home Møbler, vil du:

 

  • Vågne udhvilet og tilpas op i årevis

  • Nyde godt af forskellige komfortzoner

  • Slippe for at betale for en alt for dyr seng

  • Have en seng, der passer perfekt i størrelsen

     

    Med op til syv komfortzoner tilpasser boxmadrassen sig dine kropsformer og liggepositioner. For dig betyder det en god nattesøvn og behagelig støtte – hele natten.

     

    Læser du informationen på vores boxmadrasser, vil du typisk se, at kernen består af forskellige fjedertyper og en polstring af polyetherskum, også kaldet purskum. Disse elementer er med til at gøre en boxmadras fra os til en billig seng i høj kvalitet med masser af god komfort. Vores madrasser fås i flere klassiske størrelser – lige fra 90x200 til 140x200 centimeter.

Guide: Sådan vælger du rigtigt første gang

Ved du, hvilken boxmadras der passer bedst til dig? Det er ikke hvilken som helst madras, du bør vælge. Vi har nemlig alle en unik position i sengen og forskellige behov, når vi skal sove. Det har vi hos My Home Møbler naturligvis taget højde for. For os er det nemlig vigtigt, at du kan få et højt komfortniveau uden at betale for en dyr seng. Hvis du gerne vil forkæle din krop og føle dig udhvilet hver morgen, så tag et kig i vores udvalg af boxmadrasser her på siden.

 

Din seng – dit valg. Sådan bør det altid være, og hvilken boxmadras, du i sidste ende bør købe, er op til dig. Har du alligevel svært ved at finde hoved og hale i det store udvalg, har vi samlet de vigtigste overvejelser og informationer om boxmadrasser her. Ved at følge denne guide kan du gøre dig et mere sikkert valg, når du køber din nye seng.

 

Sådan beskytter du din nye boxmadras bedst

Vi anbefaler for eksempel, at du altid køber en topmadras ved siden af. Topmadrassen forlænger nemlig din sengs levetid, og du får mere komfort. Du kan desuden beskytte både din boxmadras og topmadras og sikre endnu længere holdbarhed ved at toppe med en rullemadras. Rullemadrassen er en tynd madras, som absorberer sved og snavs. Hvis blot den udskiftes med to-tre års mellemrum, så lever de andre madrasser i rigtig mange år.

 

Vælg den bedste hårdhed og fasthed

En god boxmadras er typisk opbygget af bonell-, pocket- eller multipocketfjedre. Hos os kan du finde boxmadrasser med forskellige hårdheder - eksempelvis en boxmadras med 264 pocketfjedre per kvadratmeter og med mini bonell fjedre-indlæg. Det er vigtigt, at din rygsøjles position er lige, når du ligger på siden på madrassen. Hvis rygsøjlen buer, belaster du ryggen.

 

Sådan finder I en seng til jer som par

Når I er to personer, der skal sove i sengen og benytte den nye madras, er det vigtigt, at begge jeres behov tilgodeses, så meget som muligt. Det bedste match for jer som par vil ikke nødvendigvis være det samme, som hvis I skulle finde en seng enkeltvis. Men der er heldigvis flere muligheder for at finde en komplet seng, som I begge kan have det godt med. Måske er I så heldige, at jeres kroppe har brug for den samme type madras - men hvis ikke, så er der råd at hente.

 

En mulighed er at gå på kompromis med madrassens fasthed, sådan at den passer nogenlunde - men ikke perfekt - til jer begge. Selvom det ikke er ergonomisk optimalt, så kan det alligevel godt sikre jer begge en komfortabel nattesøvn. I kan også vælge at købe to forskellige topmadrasser til jeres elevationssenge, som hver passer til jeres krop.

 

Sørg for at vælge en boxmadras i den rigtige størrelse. Vi anbefaler en bredde på minimum 160 centimeter til to voksne, men gerne 180 centimeter. Den ekstra længde kan gøre en stor forskel for jeres søvn. Hvis I vælger en for lille boxmadras, kan I nemt komme til at forstyrre hinanden om natten.

 

Kig efter komfortzoner i madrassen

Hvor mange komfortzoner bør din boxmadras have? Kort fortalt er komfortzoner områder i madrassen, som er udstyret med ekstra hård fjedring, der understøtter områder på kroppen. Disse zoner er vigtige for dig, da de giver optimal komfort for både hoved, skuldre, ryg, hofte og så videre Vi anbefaler, at du går efter en af vores boxmadrasser med fem til syv komfortzoner. Lider du af dårlig ryg, så hjælper komfortzoner dig med at sove godt. I vores brede udvalg kan du finde helt op til syv komfortzoner.

 

Test altid din boxmadras i butikken

Vi er superglade for, at du har valgt at kigge forbi My Home Møbler online. Inden du køber en seng eller madras fra os, bør du dog prøve madrassen i en af vores mange butikker. På den måde er du sikker på at foretage det helt rigtige valg. Selvom det i dag er let som aldrig før at købe senge på nettet, er der alligevel visse fordele ved at føle og røre ved sengen. Når du ligger på madrassen, skal hoften synke ned, mens madrassen skal støtte lænden.

Husk din topmadras og andet tilbehør

Om din kommende seng er dyr eller billig, så er det sjovest, hvis produktet også holder længe. Det kan lade sig gøre, hvis du køber en topmadras og rullemadras. Og de bedste af slagsen finder du hos My Home Møbler. Typisk bliver en topmadras anvendt som et beskyttende lag oven på din box- eller springmadras, og rullemadrassen beskytter yderligere. Har du en tendens til at blive varm, når du sover, kan en topmadras af latex aflede varmen for dig. Er det svært at holde på varmen, kan en topmadras med memoryskum omfordele din naturlige kropsvarme.

 

Vil du gerne gøre din seng personlig? En boxmadras behøver hverken sengebund eller lamelbund, men du kan sagtens finde flotte sengeben og sengegavle. Vælg for eksempel en elegant eller romantisk sengegavl, der indeholder nakkepuder, eller brug den for flot effekt i soveværelset. Et mere hyggeligt soveværelse er altid værd at stræbe efter for at gøre det lettere for dig at falde i søvn. Se også vores sengeborde samt kommoder, og udskift farver og mønstre, som du finder passende.

Find lækre boxmadrasser til hurtig levering

Vi håber, du er blevet klogere på, hvad du skal kigge efter i jagten på den bedste boxmadras. Vi har i hvert fald gjort vores bedste for, at du kan føle dig tryg. Når du bestiller din seng online hos My Home Møbler, kan du ofte få din seng leveret inden for én uge. Sidder du med et spørgsmål eller to? Find kontaktoplysninger til My Home Møbler her, eller spørg vores dygtige personale til råds i din nærmeste butik. Se åbningstider på din lokale My Home Møbler.

 

Vi glæder os til at betjene dig!

Måske synes du om