nov 30, 2021 23:59:59

Black November - Priserne er gået helt i sort 

SE ALLE DE NYE HAVEMØBLER TIL SKARPE PRISER

0 Varer i Kurven
Fortsæt med at handle

Vi tilbringer alle en stor del af vores levetid i sengen, så hvorfor ikke også bruge penge på noget, der er ekstra godt? Hos My Home Møbler behøver det ikke være dyrt at få en god nats søvn. Hos os kan du nemlig finde en billig dobbeltseng, som du kan sove godt i flere år frem. Og selvom prisen er sat ned, så kan du stadig føle dig udhvilet og nyde den ekstra gode plads i den rette dobbeltseng. Det er med andre ord muligt at få meget seng for pengene. Så tag et kig i vores sortiment her på siden, og bestil den perfekte seng i dag.



Vi fandt desværre ikke det du søgte. Prøv venligst igen - via søgefunktionen eller menuen.

Sorter vare efter:

Dobbeltsenge - dobbelt så meget glæde

Den bedste dobbeltseng er den, der dækker dine og eventuelt din partners behov. Og så må den selvfølgelig også gerne se æstetisk ud. Vi har derfor også sørget for, at du kan finde dobbeltsenge i mange forskellige varianter med løbende udskiftning af vores sortiment. På den måde har du altid et opdateret udvalg at vælge imellem og dermed også gode forhold for en god nattesøvn. Hos os kan du blandt andet finde:

 

  • Billige dobbeltsenge i god kvalitet

  • Forskellige modeller og designs

  • Bløde og hårde madrasser

  • Lav og høj dobbeltseng

     

    En af de bedste fordele ved en dobbeltseng er selvfølgelig, at den giver dig mere plads. Og er I to mennesker om at dele sengen i dit hjem, så kan en seng på 140 x 200 centimeter hurtigt virke for lille, når du og din partner begge har brug for god plads. Med en fantastisk dobbeltseng kan du således se frem til at sove godt og vågne veludhvilet – vores senge giver dig nemlig både mere komfort og rigeligt med plads.

     

Dobbeltseng eller kontinentalseng?

Har du tænkt over, hvad forskellen er på en kontinentalseng og dobbeltseng? Der er faktisk en forskel, selvom de to forskellige sengetyper godt kan se ens ud. En dobbeltseng er ofte en bred betegnelse for en seng med plads til to personer. Omvendt er en kontinentalseng en specifik type seng, der består af tre madraslag - det gør også sengen højere end en normal dobbeltseng. Bestiller du en seng med en boxmadras og sengeramme med høje ben, kan du dog også få samme højde, som du får med en kontinentalseng.

 

Hvilken seng der passer bedst til dig, ved du selvfølgelig bedst selv. Og her er der mange faktorer, du skal tage stilling til. Men hos My Home Møbler vil vi gerne hjælpe dig med at finde den helt rigtige dobbeltseng. Vi synes nemlig ikke, du skal ligge i en seng, som du hverken føler dig tilfreds med eller tilpas i.

 

Den optimale seng skal have en passende bredde, hårdhed og opfylde dine ønsker. På den måde kan du få god søvn hele natten lang. Omvendt kan den forkerte seng betyde ondt i ryggen, smerter og dårlig søvnkvalitet, fordi du har ligget dårligt i løbet af natten. Med andre ord har den enkelte seng stor betydning for din søvnkvalitet og din liggekomfort.

 

  • Kontinentalsenge er som sagt senge med tre lag: nederst en boxramme, dernæst en springmadras og øverst en topmadras. Denne sengetype er særdeles populær, fordi den er billig uden du behøver gå på kompromis med den gode komfort. Desuden passer kontinentalesengene godt ind i ethvert moderne soveværelse.

     

  • Vores elevationssenge er en fantastisk seng til dig, der ønsker at hæve og sænke madrassen ved hovedet eller fødderne. Måske ønsker du forskellige liggestillinger? Eller måske vil du gerne læse en bog eller se TV i sengen? Så er en elevationsseng et optimalt valg.

     

  • En boxmadras er enkel og kan nemt være inde i dit soveværelse. Den indeholder nemlig ikke så meget andet end en god seng at sove på. Typisk er den monteret på en solid træramme, som gør madrassen robust, men mindre fleksibel - til gengæld er den klar med det samme. Hos os kan du selvfølgelig vælge mellem forskellige typer madrasser.

     

    For et ekstra dejligt soveværelse kan du tage et kig på vores klædeskabe og matchende natborde? Du finder det hele hos My Home Møbler. Sommetider er det nemlig de enkelte elementer i soveværelset, der skaber dit ønskede sovemiljø og i sidste ende bidrager til bedre søvn.

     

Forskellige madrasser med forskellige fastheder

For alle mennesker er en god nats søvn alfa og omega. Derfor er det også heldigt, at vores madrasser har forskellige fastheder. Det er nemlig  ikke ligegyldigt, hvilken fasthed du vælger, hvis du gerne vil have en seng, der passer til din krop. Den rigtige fasthed afhænger blandt andet af din vægt - en tommelfingerregel er, at jo mere du vejer, desto hårdere skal din madras være. Ellers kan du risikere at synke ned i din dobbeltseng.

 

I vores sortiment har vi både medium og faste madrasser. Når du skal vælge din dobbeltseng, så er det vigtigt, at du vælger en seng mdg en ergonomisk god madras, som kan holde din rygsøjle lige. Når du kigger efter en ny seng og god madras, bør du derfor overveje følgende:

 

  1. Optimal støtte: Musklerne i din krop skal kunne slappe af i din dobbeltseng. Hoved, nakke, skuldre, rygsøjle og hofte skal derfor ligge i en neutral position. Tænk derfor, som nævnt, på din vægt og madrassens hårdhed.

  2. Ekstra komfort: En topmadras kan være med til at tilpasse liggekomforten endnu mere. Desuden forlænger topmadrasser levetiden på din seng. Når du køber en topmadras hos os, kan du vælge mellem forskellige slags skum – blandt andet Memory og Latex.

  3. Tilpas sovestilling: Hvis du sover på siden, så bør du vælge en madras, der afhjælper trykket på hofte og skuldre. Ligger du mest på maven, så bør du i stedet vælge en fastere madras for at undgå svaj i ryggen.

 

Vores dobbeltsenge kan altså fås i flere varianter. Så tag et kig på vores udvalg af dobbeltsenge, og vel din nye seng allerede i dag.

 

Vi håber, at du er blevet klogere på, hvilken dobbeltseng og hårdhed der passer bedst til dig. Er du stadig i tvivl, eller har du spørgsmål om et specifikt produkt? Find information til kundeservice, og tal med vores kyndige personale. Vi vil nemlig meget gerne hjælpe dig, så du kan foretage dig et trygt og sikkert køb.

 

Bestil din komfortable dobbeltseng her

Er du klar til at bestille din nye dobbeltseng med hjem? Kom forbi en af vores landsdækkende butikker, og afprøv din seng. Når du har besluttet dig, kan du nemt og hurtigt bestille din dobbeltseng online på myhomemøbler.dk - 80 procent af vores varer bliver nemlig leveret inden for én uge!

 

Det kan være svært at vælge dobbeltsenge uden at have afprøvet dem først. Hvordan er de at ligge på? Former de sig efter din krop? Ved at afprøve både madrasser og vores dobbeltsenge, kan du nemmere vurdere, om en hård eller blød dobbeltseng passer dig. Måske skal sengen være længere,? Eller måske du finder ud af, at du ønsker en høj dobbeltseng med opbevaring? I vores butikker kan du også trække på vores ekspertise. Vi glæder os til at hjælpe dig!

Måske synes du om