nov 30, 2021 23:59:59

Black November - Priserne er gået helt i sort 

SE ALLE DE NYE HAVEMØBLER TIL SKARPE PRISER

0 Varer i Kurven
Fortsæt med at handle

Den rette enkeltseng er perfekt til dig, der har et lille soveværelse og til dig, der sover alene. Størrelsen er nemlig beregnet til én person, men vores udvalg har også trekvartsenge og halvandenmandssenge, hvor to personer kan sove godt. Hos os har du derfor god mulighed for at finde sengen, der giver dig bedre nætter. Læs vores gode råd om enkeltsenge, bestil den, der opfylder dine behov, og så leverer vi sengen hjem til dig.

Vi fandt desværre ikke det du søgte. Prøv venligst igen - via søgefunktionen eller menuen.

Sorter vare efter:

Vågn veludhvilet op i en ny enkeltseng


Sengen er måske ikke dér, du tilbringer de fleste af dine vågner timer. Alligevel er sengen et af de vigtigste møbler i hjemmet, da den påvirker din søvn og dermed resten af din dag. Sover du dårligt flere nætter i streg, har det nemlig konsekvenser for både dit psykiske og fysiske velvære. Det er derfor vigtigt, at du har en god seng, hvor du ligger behageligt hele natten.

 

Heldigvis kan du få en god nats søvn med hjælp fra My Home Møbler. Vi har et stort udvalg af enkeltsenge og andre størrelser, hvor der er skruet ned for prisen og holdt fast i den optimale komfort. Når du er på udkig efter enkeltsenge fra My Home Møbler, kan du blandt andet få:

 

  • Op til flere dejlige komfortzoner

  • Enkeltsenge i flere modeller og designs

  • Gode kvaliteter og lave prisklasser

  • Udnyttet pladsen i det lille soveværelse

 

De forskellige komfortzoner støtter kroppen lige dér, hvor den har brug for det. Når du har valgt den helt rigtige seng for dig, kan du derfor regne med at sove komfortabelt. Samtidig er enkeltsenge en god størrelse til de hjem, hvor pladsen trang eller hvis du sover alene. Er dit soveværelse samtidig afslappet, hyggeligt og behageligt, kan du se frem til at sove godt.

 

Har du spørgsmål til vores udvalg eller noget andet vedrørende din ordre? Tøv ikke med at prikke os på skulderen i butikken, eller ring direkte til os via kundeservice. Vi vil altid gerne hjælpe dig, så du kan gå herfra med en god mavefornemmelse og et tilfredsstillende køb.

 

4 gode råd: Hvilken enkeltseng er bedst for dig?

Er du i tvivl om, hvilken enkeltseng du skal vælge? En enkeltseng dækker over senge med en bredde på 80 eller 90 cm. Denne størrelse passer godt til dig, som sover alene, har et lille soveværelse eller måske ønsker at placere to senge ved siden af hinanden, hvis du sover med en partner. Har du behov for en større seng, så er det måske en trekvartseng, dobbeltseng eller stor sovesofa, du leder efter. Alle tre størrelser kan du naturligvis finde hos os.

 

Vi har nedenunder samlet de fire vigtigste overvejelser, du bør få styr på, inden du køber en enkeltseng.

 

1. Kig efter komfortzoner i din enkeltseng

Du tilbringer mange timer i din seng. Vi anbefaler derfor, at køber en enkeltseng, hvor madrassen har fem til syv komfortzoner. For jo flere komfortzoner madrassen har, jo bedre kan du ligge i den samme position i længere tid.  De ekstra komfortzoner er placeret i hele madrassen, så skuldre, rygsøjle, lænd og hofte får så skånsom støtte som muligt. For dig betyder det en god nattesøvn uden behov for at vende og dreje dig, så du kan vågne veludhvilet op.

 

2. Beslut dig for gode fjedre og materialer

Ligegyldigt hvilken seng du køber, bør du tage stilling til hvilke materialer og fjedre, der er i din madras. Der er nemlig forskel på, hvor godt de støtter din krop og opfylder dine behov. Hos My Home Møbler har vi billige boksmadrasser samt madrasser til elevationssenge og kontinentalsenge. Typisk består kernen i madrasserne af forskellige typer fjedre, herunder bonell- eller pocketfjedre og holdbart polyetherskum.

 

3. Sov i en ny seng med den rette fasthed

Det er meget vigtigt, at madrassen har den rigtige fasthed. Det vil sige, om den er blød, medium fast eller hård. Når du køber en ny seng eller en ny madras, spiller fastheden nemlig en afgørende rolle for, hvordan din søvnoplevelse bliver. Det generelle råd er, at jo mere du vejer, jo hårdere skal din madras være. Mærk efter, at din rygsøjles position er lige, når du ligger på siden på madrassen.

 

4. Tilføj en god topmadras til din nye enkeltseng

Samtidigt er en god topmadras yderst relevant for dig. For det første er en topmadras med til at sikre længere holdbarhed til din madras. Når vi sover, afgiver kroppen nemlig en masse kropsvarme, og fugten forsvinder ofte ned i din seng. Det slider på madrassen og kan med tiden give nogle grimme pletter. For det andet får du mere komfort takket være det ekstra lag. Har din topmadras et aftageligt betræk, er den også meget nemmere at vaske end hele sengen.

 

Vores enkeltsenge gør din hverdag nemmere

Kender du følelsen af, at du vågner midt om natten, fordi din partner ligger uroligt og får sengen til at hoppe? Der er ikke en værre start på dagen end at vågne uoplagt på grund af forstyrret søvn.

 

Med en enkeltseng fra My Home Møbler – eller to af slagsen – har du skabt den helt perfekte seng for netop dine behov og ønsker. Her skal du nemlig ikke dele madrassen med andre. Selv hvis du har brug for en dobbeltseng, kan to enkeltsenge fungere som alternativ. Det giver desuden også mulighed for, at du kan tilpasse madrassens fasthed efter din krop og ikke gå på kompromis.

 

At vælge en enkeltseng behøver heller ikke kun være praktisk, hvis du har pladsmangel. Du kan for eksempel bruge din enkeltseng som gæsteseng, børneseng eller en ekstra siddeplads. Om dagen kan du gøre sengen mere hyggelig ved at lægge et sengetæppe på og – voilà! Din enkeltseng er nu blevet til en dejlig sofa. Sengens størrelse er med andre ord en god løsning på mange behov og udfordringer.

 

Køb en billig og enkelt seng i dag

Hos My Home Møbler har vi nøje udvalgt vores sortiment af enkeltsenge og skåret dyre mellemled fra. Du får desuden den bedste kvalitet til prisen. Vi importerer nemlig direkte fra fabrik, og vi har aftaler med leverandører, som vægter kvalitet højt. Derfor kan vi stå inde for kvaliteten af de varer, som vi sælger til dig. Kvalitet og komfort går nemlig hånd i hånd, så du vil altså ikke fortryde at vælge en enkeltseng fra vores sortiment.

 

Er du dermed parat til at købe en enkeltseng til dig selv eller en i familien? Vi hjælper dig godt på vej, uanset hvilken seng du vil have. Hos My Home Møbler har vi mange års erfaring i at finde møbler og senge til alverdens behov. Vi lytter til dine ønsker, og sammen med dig finder vi ud af, hvilken seng der er bedst for netop dig. Har du spørgsmål undervejs, er vi mere end klar til at svare så tilfredsstillende på dem, som det er muligt.

 

Glem ikke at prøve din nye seng af i en af vores mange butikker, før du trykker køb. At fornemme sengens materialer og teste modellen kan nemlig gøre dig klogere på, hvilken seng du skal gå efter. Overvej også hvilket tilbehør der måtte være brug for. Måske mangler du en æstetisk flot sengegavl, når du vil læse en bog i sengen, solide ben til at få plads under sengen eller et sengebord til personlige ejendele? Alle tre er med til at gøre sengen endnu mere personlig, praktisk og indbydende.

Måske synes du om