nov 30, 2021 23:59:59

Black November - Priserne er gået helt i sort 

JULEGAVER TIL UDSALGSPRISER - FÅ MERE FOR PENGENE 

0 Varer i Kurven
Fortsæt med at handle

SMÅLAND COZY KONTINENTALSENG, GRÅ, M. TOPMADRAS

SMÅLAND COZY KONTINENTALSENG, GRÅ, M. TOPMADRAS
SMÅLAND COZY KONTINENTALSENG, GRÅ, M. TOPMADRAS
DKK 5.999,-
Levering: 4 uger
Info om levering klik her
Vare nr: 31540
  • Beskrivelse
  • Specifikationer
  • Pleje/tilbehør
Cozy kontinentalseng er en prisværdig perle - det er en tidløs klassiker, der vil holde i mange år. Sengen er klædt i et holdbart møbelstof af god kvalitet, og kombineret med sortmalet træben bliver Cozy et stilfuld blikfang i soveværelset. Skab en luksuøs hotelstemning med den 57 cm høje kontinentalseng. 
  
Cozy er nem at stige ind og ud af, og har en fast liggekomfort, som passer de fleste. Cozy anbefales til personer, som vejer 50-90 kg.
Cozy er opbygget med en træramme med lameller, hvorpå springmadrassen, med pocketfjedre er placeret, som giver en behagelig aflastning, og den har desuden et aftageligt betræk. Det smukke stof er slidstærkt og nemt at matche med de fleste indretningsstile. Topmadrassen er 3cm polyetherskum med stofbetræk.

 
Næsten en tredjedel af vores liv tilbringes i sengen. Det er her vi drømmer, hviler ud og hygger. Det er da en fordel, hvis sengen opfylder alle krav - både på udseendet og ikke mindst kvaliteten. Dette er Cozy et prisbevidst bud på.
 

Se alle vores kontinentalsenge her.
 
 
Vedligeholdelse
Husk at møbler skal plejes og vedligeholdes for at sikre længst mulig levetid. Under fanen vedligeholdelse af møbler, kan du finde svar på, hvordan du bevarer og vedligeholder dine møbler bedst. Vi hjælper selvfølgelig gerne med rådgivning og vejledning om vedligeholdelse.


Du finder vejledning om vedligeholdelse her.
Produktinfo
Indlæg
Pocket fjedre
Betræk
Polyester
Ben
Træ
Mål
140 x 200 x 57 cm
 
Produktmål
Højde
57 cm
Dybde
140 cm
Længde
200 cm
Vægt
67 kg

Gratis levering til butik

Andre har også set

Andre har købt