nov 30, 2021 23:59:59

Black November - Priserne er gået helt i sort 

SE ALLE DE NYE HAVEMØBLER TIL SKARPE PRISER

0 Varer i Kurven
Fortsæt med at handle

Har du lyst til at nyde en nat i drømmeland på en ny god seng? At sove er afgørende for vores trivsel og helbred, og derfor er det selvfølgelig også vigtigt, at du ligger komfortabelt i din seng. Hos My Home Møbler har vi et stort udvalg af behagelige senge, som du kan tilpasse til din krop og dine behov. Hos os kan du købe gode senge til en fast lav pris. Så tag et kig på vores udvalg af forskellige senge og madrasser, og se frem til en god nattesøvn.



 

 

 

Kontinentalsenge

71 varer i denne kategori

Vis

Boxmadrasser

7 varer i denne kategori

Vis

Elevationssenge

5 varer i denne kategori

Vis

Enkeltsenge

2 varer i denne kategori

Vis

Trekvartsenge

12 varer i denne kategori

Vis

Dobbeltsenge

13 varer i denne kategori

Vis

Den perfekte seng: som at svæve på en sky

En god seng er vigtigt for at kunne sove godt. Men det er selvfølgelig meget individuelt, hvilken seng der er den rette for netop dig. Nogle har den bedste liggekomfort i en blød seng, mens andre sover bedre i en seng med medium fasthed. En helt tredje synes måske, at den bedste seng er den, der kan eleveres.

 

Hos My Home Møbler er vi derfor også stolte af at kunne levere et hav af fremragende kvalitetssenge til altid billige priser. For vi ved nemlig hvor vigtig god søvn er for dit helbred. Derfor kan du også altid finde en en bred vifte af senge til attraktive priser. På den måde kan du være sikker på at finde en seng, der giver giver dig den støtte og komfort, som du har brug for. Blandt vores udvalg af senge finder du:

 

  • Praktiske elevations- og kontinentalsenge

  • Behagelige boxmadrasser, så du ligger godt

  • Flotte dobbeltsenge med hovedgavl for det moderne look

  • Forskellig hårdhed og fjedertype til dine behov

     

    Ved du ikke, hvilken madras der vil være bedst for dig? Læs vores guide her på siden. På den måde er du helt sikker på, at du køber den perfekte seng.

     

Sådan finder du en god seng eller madras

Det kan være en stor mundfuld at skulle finde en ny seng til soveværelset. Den skal selvfølgelig bidrage til bedre søvn, men skal den også være flot at se på? Og læser du i sengen? Uanset hvad du beslutter dig for, er det vigtigste, at din ryg og resten af din krop ligger godt.

 

Når du ved, hvad du vil bruge sengen til, bør du tage stilling til, hvilken type seng du ønsker. Hos My Home Møbler har heldigvis mange valgmuligheder og et hav af forskellige varianter.  Vi har blandt andet smarte boxmadrasser, der giver dig en god basisseng med fokus på funktionalitet. Vi har en kontinentalseng, som er den komplette løsning med fokus på komfort og design. Endelig tilbyder vi også et udvalg af moderne elevationssenge, der giver dig den ultimative luksus med mulighed for at ændre liggepositionen.

 

Er du mere end én i sengen? Vi har et flot sortiment af dobbeltsenge. Her er det værd at være opmærksom på, at din partner ikke nødvendigvis har samme behov som dig. En tommelfingerregel er derfor, at du bør vælge fasthed ud fra din vægt.

 

Husk også at tage højde for, at sengen helst være mindst 20 centimeter længere end den person, der ligger i den. Ingen gider nemlig have en seng, hvor fødderne stikker ud over fodenden.

 

Læs desuden vores gode råd om vedligeholdelse, så din seng holder i længere tid.

 

Elevationssenge

Er du sådan en, der godt kan lide at sidde i sengen og læse en god bog? Eller måske se lidt fjernsyn inden sengetid? Så er det selvfølgelig vigtigt, at din ryg og nakke får god støtte. Netop derfor er elevationssengen et populært valg blandt mange danskere. Med en elevationsseng kan du nemlig justere både hoved- og fodenden. Det betyder, at sengen bliver formet efter, hvordan du ønsker det. Helt uden at få gener i ryg og nakke.

 

Vores madrasser er yderst behagelige, og de bliver nemt holdt godt på plads, så du kan fokusere på din bog eller serie. Overvejer du at købe en elevationsseng, anbefaler vi, at du kommer forbi en af vores butikker og tester forskellige senge og deres funktioner.

 

Kontinentalsenge

Drømmer du om et luksuriøst hotel-udtryk i soveværelset? Så kan kontinentalsengene kan meget vel være løsningen. En kontinentalseng er bygget op i tre dele: nederst finder du en boxramme, dernæst kommer en springmadras og endelig har du en topmadras, som er med til at sikre dig ekstra god komfort. De mange lag giver dig en rigtig god liggekomfort, og så er de desuden en elegant sengeløsning, der giver dit soveværelse en eksklusiv finish. Kig efter vores kontinentalsenge her på siden, og bliv inspireret af vores store udvalg.

 

Boxmadrasser

Denne type madras kan du nemt tage i brug, da du ikke behøver en sengeramme, men blot nogle solide ben. En af de mange fordele ved boxmadrasser er, at du får rigtig meget seng for pengene, uden at du skal gå på kompromis med hverken kvalitet eller komfort. Og så er vores boxmadrasser virkelig lette at have med at gøre. Det simple design betyder også, at madrassen heller ikke fylder nær så meget som for eksempel en elevationsseng eller en kontinentalseng gør. En boxmadras er derfor også et oplagt valg, hvis du har brug for lidt ekstra god plads i dit soveværelse.

 

Inden du køber en seng og en ny madras, så bør du prøve madrassen ved at ligge på den. Det er nemlig vigtigt, at din rygsøjle ligger parallelt med sengen – både når du ligger på ryggen og på siden.

 

Har du brug for en topmadras, der sikrer dig komfortable nætter alle dage året rundt? Se vores store udvalg af topmadrasser her.

 

Føl dig godt tilpas med en sengegavl

Kan du lide at indrette dit soveværelse ned til mindste detalje? Hvad enten du er til den romantiske stil eller klassisk indretning, så kan en sengegavl være prikken over i’et i soveværelset. Sengegavle giver nemlig soveværelset et eksklusivt og moderne look. Og hvorfor sidde med ryggen mod en kold væg, når du kan sidde behageligt op ad en blød og dekorativ sengegavl?

 

Her på siden kan du købe kontinentalsenge både med og uden flotte hovedgavle. Vælg mellem alt fra moderne blå velour til klassiske gavle i gråt stof. Kvaliteten og designet er altid i top, men til en pris, som du kan være med på.

 

Køb din nye seng hos My Home Møbler

Hvilken seng, er den rette seng for mig? Det spørgsmål får vi rigtig tit hos My Home Møbler. Men at vælge den helt rigtige seng er en meget individuel sag, og hvilket seng der passer bedst til dig og dine behov, handler selvfølgelig om en række forskellige faktorer. Vi opfordrer derfor også altid vores kunder til at smutte forbi en af vores fysiske butikker. På den måde er vi sikre på, at du kan få en god nats søvn de næste mange år.

 

Når du først har fået din nye seng med hjem, så kan det være fristende med en prøvelur. Er du i tvivl om dit valg, så kontakt os endelig. Sammen finder vi en løsning, så du kan drømme sødt i din nye seng.