nov 30, 2021 23:59:59

Black November - Priserne er gået helt i sort 

SE ALLE DE NYE HAVEMØBLER TIL SKARPE PRISER

0 Varer i Kurven
Fortsæt med at handle

Hvad indeholder en opskrift på en god seng på 140x200 cm? Svaret er simpelt. Tilføjer du lidt af komfort, funktionalitet og lave priser, får du de bedste kombinationer til en dejlig seng. En seng på 140x200 cm er nemlig din perfekte trekvartseng (også kendt som halvandenmandsseng). Du kan bruge den til par, som gæsteseng eller hvis du bare gerne vil have lidt ekstra plads til dig selv. Se vores udvalg af billige senge 140x200 og besøg din nærmeste My Home Møbler butik.

Vi fandt desværre ikke det du søgte. Prøv venligst igen - via søgefunktionen eller menuen.

Sorter vare efter:

Behagelige senge 120 x 200 og 140 x 200 til dit behov

Skal dit soveværelse fornyes? Eller måske et af børnenes? Med seng på 140 x 200 cm har du en rigtig god størrelse til mindre soveværelser og gæsteværelset. Kan du lide at sove tæt med din partner eller ønsker du god plads til dig selv, passer en seng 140x200 cm også rigtig fint ind. Læs vores gode tips om den rette madras længere nede på siden, og du er godt på vej.

 

Med billige senge fra My Home Møbler kan du sove godt hver nat uden mareridt om dyre regninger. Selvom vi har et billigt udvalg, er det stadig vigtigt for os, at du har det komfortabelt. Din seng på 140x200 cm er nemlig et essentielt møbel, da du tilbringer mange timer med at sove i den, hvorfor vi stadig sørger for komfort og god kvalitet. Vælg mellem flere senge i 140x200 og det tilbehør, der passer bedst til dig:

 

  • Luksuriøse elevationssenge
  • Populære kontinentalsenge
  • Nemme boxmadrasser
  • Flotte sengegavle og farver
  • Forskellige fjedre og materialer

 

En elevationsseng giver din ryg og nakke god støtte, når du sidder op i sengen og for eksempel læser en bog. Justér hoved- og fodenden, og sengen former sig efter dine ønsker. På den måde undgår du både gener i ryg og nakke. Vælger du en kontinentalseng, får du ikke bare ét, men flere lag at ligge på: en boxramme, en springmadras og en topmadras. Alle tre dele er med til at sikre endnu mere komfort i din 140 x 200 seng. Vil du have din seng hurtigt i brug uden for meget pjat, kan du vælge en af vores boxmadrasser. Du behøver blot nogle solide ben og en topmadras, så her får du rigtig meget for pengene. 

Vælg den rette madras til 140 x 200 seng

En stor fordel ved at investere i en af vores modeller er, at du kan vælge mellem flere madrasser i samme størrelse. Men hvilken er bedst for dig?Den rigtige madras er en krydsning mellem komfort, passende fasthed og den rigtige størrelse. At vælge den helt rette madras kræver derfor, at du gør dig visse overvejelser, før du bestiller din nye seng hjem. Uanset hvilken slags seng i 140x200 cm, du vælger, kan vi tilbyde komfortable og behagelige madrasser til din nye seng hos os. 

 

  1. Hvor fast skal den være? Når du leder efter en madras til en 140 x 200 seng, bør du bl.a. vælge ud fra fasthed. Jo mere du vejer, des fastere skal madrassen være og omvendt. Vejer du f.eks. under 75 kg, bør du vælge en medium madras. Vejer du mellem 75 og 90 kg, bør du vælge pocketfjedre i fast hårdhed.

  2. Hvor mange komfortzoner? Hos My Home Møbler har vi senge med op til syv komfortzoner, så din krop kan ligge godt hele natten. Kig blandt andet efter bonell-fjedre og pocket-fjedre. Bonell-fjedre giver dig en medium overflade med stabilitet, mens pocket-fjedre er indkapslet i små stofposer for god komfort og tilpasningsevne.

  3. Med eller uden topmadras? Vi anbefaler at investere i en topmadras, da den er god til at tage det værste slid og er nemmere at rengøre end en stor boxmadras. Ydermere kan en topmadras også give dig lidt ekstra komfort til din seng. Har du allergi eller astma, kan du vælge en topmadras med aftageligt og vaskbart betræk.

  4. Hvilket materiale? Hos My Home Møbler finder du 140 x 200 senge med topmadrasser i bl.a. latex eller memory. Foretrækker du en madras med god åndbarhed, bør du vælge latex. Memory er god til at tilpasse sig din krop, så du kan forebygge led- og muskelsmerter. Spørg vores personale til råds.

  5. Hvor tålmodig er du? Det tager angiveligt en måneds tid, før din krop har vænnet sig til din nye seng. For dig vil det altså ikke være unormalt, hvis du ikke føler den optimale komfort i starten. Efter en månedstid har din krop vænnet sig til den nye seng, og du vil vågne frisk og veludhvilet.

Mangler du godt tilbehør?

Hvad er en god seng uden praktisk og hyggeligt tilbehør? Når du har fundet den rette seng og madras, bør du naturligvis også finde sengebord, kommoder og måske en smuk sengegavl, der passer ind i stilen og størrelsen. Hos My Home Møbler har vi lidt af hvert til overkommelige priser, så du kan få det helt rigtige sovemiljø. Uanset hvilken størrelse seng, du er på udkig efter, om du har et stort eller et lille soveværelse, så er vi parate til at tilbyde gode løsninger til dig.

 

En sengegavl er både smuk, praktisk og en flot finish til din seng. De mange fordele ved en sengegavl inkluderer blandt andet nem og billig løsning, hyggeligt sengemiljø, ingen kold væg til ryggen og mindre slidtage. Har du begrænset med plads i din bolig? Så kan du vælge en sovesofa, enten til dig selv eller som gæsteseng. Om dagen har du en dejlig siddeplads, hvorefter du kan forvandle den til en seng om natten. Ofte er den indbygget med opbevaring, så du for eksempel kan lægge dyner og puder væk.

Shop billige trekvartsenge online

Noget af dét, der er vigtigst for valg af din 120 x 200 eller 140 x 200 seng, er at prøve både den og madrassen i en af vores butikker. Udvælg nogle forskellige modeller og test dem, så du ved, om du ligger godt. For eksempel kan du prøve flere typer og hårdheder af madrasser, før du beslutter dig. Hos My Home Møbler kan du altid spørge vores dygtige personale til råds, hvis du er i tvivl.

Måske synes du om